marconato je napisao/la:Sastavljam i ja kraj sa krajem, pa opet odem bar na 10. ligaskih utakmice Zvezde godisnje, iako zivim 200 km od Marakane...Jbg, ne izadjem 2-3 puta u grad i odem na utakmicu...
Pa ne živimo svi u Bijeljini da smo 200 km od Bg.
Neću da ulazim u to koliko trošiš, šta, kako, ali nije tako lako otići na tekmu ko što ti misliš. Znam po sebi. Ja radim, imam sigurna primanja, platu redovnu, ali kao i 90% zaposlenih ljudi u ovoj zemlji, imam i kredit. Osim toga, svaki mjesec imam milion nekih stvari koje se jednostavno moraju završiti, platiti računi za net, pretplata za fon, auto poprilično staro tako da se i u njega stalno ima šta ulagati, hoćeš da izađeš, da kupiš sebi nešto, da odeš negdje sa djevojkom... sve cijene odoše gore a platu krešu kako se kome digne ona stvar. Znači nikakvo luksuziranje, samo potrebe jednog običnog mladog čovjeka. I zadnju sedmicu strepim, zovem kolege sa posla, pitam jel im stigla poruka iz banke da je bila plata

. Pa ti se onda zapitaj kako tek krpe kraj sa krajem hiljade mladih ljudi koji nemaju tu privilegiju da su zaposleni i da zarađuju svoj novac.
Što zbog udaljenosti, što zbog materijalne situacije, odavde nema puno raje koja ide na utakmice. Kad bih upao u neku ekipu od 4-5 ljudi, sa njima se organizovati, naći šemu za karte, pa bih mogao iskombinovati da recimo jednom u dva mjeseca odem na tekmu, ali kažem ti, takvih ljudi je malo.
marconato je napisao/la:Mislis da je jednom Maticu tek tako lako i usput svaki mjesec dana putovati iz Lisabona samo da bi sjedio na TRIBINAMA jednom Micku, Raci, Maci...
Davno sam ovdje rekao da Siniša griješi u vezi Matića, ali ni ovo što je Matić uradio, nije način da se dokaže bilo šta i da se bilo šta riješi. Prije svega je sebi skočio u stomak, a izgleda da je to sad i skontao.
Pa jesu li Đorđević i Đurđić trebali glumiti uvrijeđene mlade dok su u repci igrali Šćepovići, Lekić...? Što se Subotić redovno odaziva na pozive selektora, iako stalno sjedi na klupi? Ivanović i Kolarov su nakon Belgije mirne duše mogli otići iz repke, ali su ostali. Kuzmanović je pozvan i nije rekao ne, Janković poručuje da će se odazvati kad bude pozvan. Sad su svi nabrojani i ostali aktuelni i bivši reprezentativci, maloumni idioti, a Matić je pametan. How yes no.
DANTES je napisao/la: Nemanja Vidić je bio Bog, ikona, ali čim je prva kritika pala, digo nosić...
Kritikovan je on i ranije i opravdano i neopravdano. To što je
digo nosić i neka je, digao bih i ja. Čovjek je 10 godina bio u repci, dosta toga prošao sa njom, bio godinama jedan od njenih glavnih igrača, u Engleskoj sa mančesterom osvojio sve moguće, dobio kamaru priznanja, došao do kapitenske trake u jednom od najboljih klubova današnjice (ima li veće časti?) i on kao takva igračka gromada, na kraju dočekao da ga u rodnoj zemlji pljuju zbog toga što je imao mooda da u onakvom trenutku uzme loptu i izvede penal. Na našu žalost, fulio je.
Ali šta su onda Talijani i Francuzi trebali uraditi sa Baggiom odnosno Trezeguetom kad u finalima sp fulali penale? Da je po našem, giljotina bi imala posla.
Ove ostale što si nabrojao, manje-više se slažem. Naše umišljene nba zvijezdice treba da se ugledaju na Špance ili Nowickog.
Matića treba zvati.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović