2.170.000 ŠPICA... Naravno nismo vratili nista...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
mene samo interesuje gdje ti radiš? U nekoj inspekciji pri savezu? Možda u ovoj komisiji za licenciranje jer znaš plate i Širokog i Želje. To me uvijek intersovalo kao na ovim forumima ima raje koja zna sve plate i sl. Daj nam spisak i jenih i drugih pa da upoređujemo jer nismo upućeni kao ti. Ili si lično Bevanda a trenutno sjediš sa Amarom na kafi.Dona je napisao/la:@Ublehas
Kod nas su placeni trenutno Bekric,Svraka,Antolovic ostali je sve neka sicaPogledaj malo primanja u Sirokom pa uporedi s nasim u bice ti zao sto si to napisaoKolko para prima Silic,Wagner,Coric i ostali. Tako ta prica ti ne stoji,kod nas Bekricu i Zebi dali solidna primanja i odmah smo vrh,a nije ti to tako bas.
Oslobodit se pet igraca i dovesti dva prava igraca.
Dobro guramo kod nas u ligu,ali za normalne rezultate u evropi trebaju Toni i slicni igraci
A jel to nemoguce znat necije plate? Kao da je tesko za objasnit, momak mozda zna nekog iz kluba? Il nekog sto igra?zaboljisportuBiH je napisao/la:mene samo interesuje gdje ti radiš? U nekoj inspekciji pri savezu? Možda u ovoj komisiji za licenciranje jer znaš plate i Širokog i Želje. To me uvijek intersovalo kao na ovim forumima ima raje koja zna sve plate i sl. Daj nam spisak i jenih i drugih pa da upoređujemo jer nismo upućeni kao ti. Ili si lično Bevanda a trenutno sjediš sa Amarom na kafi.Dona je napisao/la:@Ublehas
Kod nas su placeni trenutno Bekric,Svraka,Antolovic ostali je sve neka sicaPogledaj malo primanja u Sirokom pa uporedi s nasim u bice ti zao sto si to napisaoKolko para prima Silic,Wagner,Coric i ostali. Tako ta prica ti ne stoji,kod nas Bekricu i Zebi dali solidna primanja i odmah smo vrh,a nije ti to tako bas.
Dobro guramo kod nas u ligu,ali za normalne rezultate u evropi trebaju Toni i slicni igraci
Evo ako nekoga zanima izvor podataka, mozete naci i ostale klubove:Baja_Zvjerka je napisao/la:Nesto se k'o sjecam da smo manje bili duzni, a sada jos vise...![]()
![]()
![]()
samo malo, neki su ovdje pisali kako se vracaju pare, da je vracen dio, nije valjda da su to bili "branioci uprave" ili sta? objasnjenje???AnelZ je napisao/la:Evo ako nekoga zanima izvor podataka, mozete naci i ostale klubove:Baja_Zvjerka je napisao/la:Nesto se k'o sjecam da smo manje bili duzni, a sada jos vise...![]()
![]()
![]()
http://www.pufbih.ba/images/stories/ost ... 2012_-.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
TOP 5:
Klub/Glavnica/Kamata/Ukupna iznos na dan 31.12.2012.
NK Čelik 1.684.919,17 - 2.398.529,12 - 4.083.448,29
FK Sloboda 2.004.124,17 - 639.919,48 - 2.644.043,65
FK Željezničar 1.202.402,33 - 968.289,99 - 2.170.692,32
FK Sarajevo 1.015.477,35 - 929.342,91 - 1.944.820,26
HŠK Zrinjski 671.072,18 - 324.092,34 - 995.164,52
Ja, zato su svi (osim Nyeme) produžili ugovore......i po čemu zaključuješ da nam je Toni ključni igrač za Evropu....isto se govorilo i za Salčinovića i za Vladavića, i za mnoge duge, pa svi oni brže odoše iz olimpiCa nego što dođoše........u ostalom, molim te da mi kažeš koliko to imaju igrači Širokog (da ih imenuješ i kažeš cifre), a koliko našiDona je napisao/la:@Ublehas
Ovo su dugovi samo za: PO OSNOVU POREZA, DOPRINOSA,AnelZ je napisao/la:Evo ako nekoga zanima izvor podataka, mozete naci i ostale klubove:Baja_Zvjerka je napisao/la:Nesto se k'o sjecam da smo manje bili duzni, a sada jos vise...![]()
![]()
![]()
http://www.pufbih.ba/images/stories/ost ... 2012_-.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
TOP 5:
Nije nemoguće ali ako onako realno razmisliš pravu situciju mogu zanti samo ljudi koji su na pozicijama u klubu. Ostalo je sve šuplja pa čak i ako mi je Amar rekao ne mora značiti da mi je istinu rekao. Ne vjerujem i nije ok da ljudi iz kluba o tome pričaju po mahali. On ovdje to zna iz dva kluba koja su i geografski i svakako dijametrlano suprtoni pa mi ti reci koliko je moguće da je blizak i jednima i drugima. Samo ako je pri savezu i ima uvide u papire. Još kaže ublehašu pogledaj koliko ima... isto kao da to piše na internetu. Ako je pri savezu odmah otkaz što se mene tiče. Čuj on priča na forumu o platama.Maniaacs je napisao/la:A jel to nemoguce znat necije plate? Kao da je tesko za objasnit, momak mozda zna nekog iz kluba? Il nekog sto igra?zaboljisportuBiH je napisao/la:mene samo interesuje gdje ti radiš? U nekoj inspekciji pri savezu? Možda u ovoj komisiji za licenciranje jer znaš plate i Širokog i Želje. To me uvijek intersovalo kao na ovim forumima ima raje koja zna sve plate i sl. Daj nam spisak i jenih i drugih pa da upoređujemo jer nismo upućeni kao ti. Ili si lično Bevanda a trenutno sjediš sa Amarom na kafi.Dona je napisao/la:@Ublehas
Ovo ako je istina onda kod nas u klubu opasno smrdi htjeli mi priznat ili ne.AnelZ je napisao/la:Evo ako nekoga zanima izvor podataka, mozete naci i ostale klubove:Baja_Zvjerka je napisao/la:Nesto se k'o sjecam da smo manje bili duzni, a sada jos vise...![]()
![]()
![]()
TOP 5:
Nisam ja nikad nista napisao za Salcinovica,sta vise molio sam Boga da ne dode nikad.Sto se tice Vladavica to je najveci klosar koji je igrao u Zelji,dobro sam ga zapamtio jednu tekmu kad smo igrali protiv Veleza,kad nije htio da zabije go.ublehas je napisao/la:Ja, zato su svi (osim Nyeme) produžili ugovore......i po čemu zaključuješ da nam je Toni ključni igrač za Evropu....isto se govorilo i za Salčinovića i za Vladavića, i za mnoge duge, pa svi oni brže odoše iz olimpiCa nego što dođoše........u ostalom, molim te da mi kažeš koliko to imaju igrači Širokog (da ih imenuješ i kažeš cifre), a koliko našiDona je napisao/la:@Ublehas
Opet nisi ništa konkretno odgovorio.Dona je napisao/la:Nisam ja nikad nista napisao za Salcinovica,sta vise molio sam Boga da ne dode nikad.Sto se tice Vladavica to je najveci klosar koji je igrao u Zelji,dobro sam ga zapamtio jednu tekmu kad smo igrali protiv Veleza,kad nije htio da zabije go.ublehas je napisao/la:Ja, zato su svi (osim Nyeme) produžili ugovore......i po čemu zaključuješ da nam je Toni ključni igrač za Evropu....isto se govorilo i za Salčinovića i za Vladavića, i za mnoge duge, pa svi oni brže odoše iz olimpiCa nego što dođoše........u ostalom, molim te da mi kažeš koliko to imaju igrači Širokog (da ih imenuješ i kažeš cifre), a koliko našiDona je napisao/la:@Ublehas
Sto se tice Tonija momak je odlican igrac,nesto ala Kvesic,sigurno bi se uklopio u ekipu jer je kvalitet,hele-nejse.
Sto se tice plata u Sirokom Wagner,Silic,Bajano su svi zajedno zaradili vise od miliona,ali ni to nije tema.
Poenta je samo da ne mogu vise da citam price nema igraca za nas,nema kvaliteta za nas,nece da potpise ugovor i bla,bla,bla.
Ti sad kazes imamo najvece plate,zaradili od evrope,vraca se dug i ja danas udem na sportsport i vidim da nismo vratili marke.
Koje ovdje lud ??
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 15 gostiju.