Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Svi ovdje stavljamo Kaku mada znamo da ga Mourinho nece stavit
Nije mi jasno nikako zasto ga drzi cijelu seznu na klupi... 
- RealMoudrid
- Kontakt:
****, valjda Mou zna bolje...MElloo je napisao/la:Svi ovdje stavljamo Kaku mada znamo da ga Mourinho nece stavitNije mi jasno nikako zasto ga drzi cijelu seznu na klupi...
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Morata,Ronaldo,Ozil i Kaka 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
yebote kolko su ovi igrači razmaženi u pizdu mile matere.
Napuši se qrca više i ti Ramose.
Napuši se qrca više i ti Ramose.
naprijed rejal
Šta je Cautinho, boli stara ljubav aCautinho je napisao/la:
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Cautinho
- Kontakt:
E jbg,sad ce me znat za cijeli zivot.Bit cu poznat ko @Nedimko i @Paja.Mozda i popularniji od @legende i @burze
Nebojte se vi,vratit cu se ja vama cim vi Decimu osvojite
Nebitno,drago mi je sto se Marcelo vratio,nadam se da uskoro uzeti svoju poziciju na lijevom beku i da se vrati u staru formu.
Nebojte se vi,vratit cu se ja vama cim vi Decimu osvojite
Nebitno,drago mi je sto se Marcelo vratio,nadam se da uskoro uzeti svoju poziciju na lijevom beku i da se vrati u staru formu.
Keep walking.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ode nam Ronaldo
Eto, dobro je, neće prestić Raula 
mozemo se slikati ako ode ronaldo 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ronaldo će potpisati novi ugovor i ostati do kraja karijere u Madridu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- RealMoudrid
- Kontakt:
Od svih španskih timova, najviše šanse ima Real Madrid.
Barcelona je izgubila 2:0 na gostovanju, što znači da im protiv Italijana treba najmanje 3 gola a da ne prime jedan, da bi uspjeli proći. Malaga u malo povoljnijoj situaciji jer je prvu tekmu izgubila 1:0, a Valencia je vjerovatno ispala jer nakon 1:2 kući, teško da mogu nešto uraditi kod PSG-a.
Real sa svojih 1:1 i vrlo dobrom igrom i sa pregršt dobrih šansi obećava, tako da sam nekako uvjeren da ćemo mi biti jedina ekipa koja će proći dalje od svih španskih (osim ako Messi ne bi opet imao jednu od svojih magičnih utakmica), čime se potvrđuje da mi, iako smo imali najtežeg protivnika od svih, zapravo vrlo jaka ekipa i bez obzira na velik zaostatak u Primeri (na koji su uvelike utjecali suci).
Barcelona je izgubila 2:0 na gostovanju, što znači da im protiv Italijana treba najmanje 3 gola a da ne prime jedan, da bi uspjeli proći. Malaga u malo povoljnijoj situaciji jer je prvu tekmu izgubila 1:0, a Valencia je vjerovatno ispala jer nakon 1:2 kući, teško da mogu nešto uraditi kod PSG-a.
Real sa svojih 1:1 i vrlo dobrom igrom i sa pregršt dobrih šansi obećava, tako da sam nekako uvjeren da ćemo mi biti jedina ekipa koja će proći dalje od svih španskih (osim ako Messi ne bi opet imao jednu od svojih magičnih utakmica), čime se potvrđuje da mi, iako smo imali najtežeg protivnika od svih, zapravo vrlo jaka ekipa i bez obzira na velik zaostatak u Primeri (na koji su uvelike utjecali suci).
2012/2013
Joj Ko ce ovaj revans sa Mancom docekat! 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Cautinho
- Kontakt:
http://www.realbalkan.com/2013/02/ronal ... -novi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja ovu situaciju sa Ronaldom nikako ne kontam.
Prvo,onda kada je bio nezadovoljan,pa se pravile liste najplacenijih igraca na Svijetu,onda mu ko produzili ugovor.I nakon toga,opet se jedno vrijeme pisalo da je ZVANIČNO potpisao novi ugovor,gdje ce mu plaća biti povećana za miliončić-dva,a i nakon toga je pisana ista stvar,da ce ubrzo produziti ugovor.
Stvarno,nikakve logike,ili mediji sire dezinformacije ili se njemu ugovor produzuje samo na mjesec dana,pa stalno potpisuje novi.Dali je potpisao vise taj ugovor ili ja nisam nesto dobro shvatio?
Prvo,onda kada je bio nezadovoljan,pa se pravile liste najplacenijih igraca na Svijetu,onda mu ko produzili ugovor.I nakon toga,opet se jedno vrijeme pisalo da je ZVANIČNO potpisao novi ugovor,gdje ce mu plaća biti povećana za miliončić-dva,a i nakon toga je pisana ista stvar,da ce ubrzo produziti ugovor.
Stvarno,nikakve logike,ili mediji sire dezinformacije ili se njemu ugovor produzuje samo na mjesec dana,pa stalno potpisuje novi.Dali je potpisao vise taj ugovor ili ja nisam nesto dobro shvatio?
Keep walking.
Zvanicno i oficijalno moze biti samo na ovom sajtu http://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q=r ... 1473,d.Yms" onclick="window.open(this.href);return false;
sve ostalo je suplja..
a jos nije potpisao produzenje , ugovor aktuelni vazi do 2015
sve ostalo je suplja..
a jos nije potpisao produzenje , ugovor aktuelni vazi do 2015
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Nigdje na Realovim službenim web stranicama nije pisalo da je Ronaldo produžio ugovor, tako da ne vidim šta ti nije jasno i gdje si ti pročitao da je zvanično?!Cautinho je napisao/la:http://www.realbalkan.com/2013/02/ronal ... -novi.html
2012/2013
Te si informacije pretpostavljam čuo na nekoj od lokalnih radio postaja dok si vozio turu u kamionu.
Poenta: nikad ne vjeruj radio stanicama
naprijed rejal
Ne bih reko,u tri ujutro na radio stanicama pustaju samo muziku.Sveti je napisao/la:Te si informacije pretpostavljam čuo na nekoj od lokalnih radio postaja dok si vozio turu u kamionu.
pustite ga na miru, trazi se u informacijama, mlad je 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.