Pa Čik i Zebec jesu udarili temelje Bayerna iz 70-ih, a taj Bayern iz 70-ih je zaslužan što je Bayern u top 5 najvećih svjetskih klubova. Samo što je autor malo pretjerao sa ovim benignim stvarima koje vjerovatno nemaju velike veze sa realnošću. I Beckenbauer uistinu cijeni Čika kao jednog od najzaslužnijih za njegovu karijeru.ceze je napisao/la:Jao što ne mogu šuplje pričeKSIVLE je napisao/la:http://www.tportal.hr/sport/nogomet/244 ... SOUBFJUtal
Da ne bi tih ćevapa ko zna šta bi bilo s Bayernom.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Sta je ovdje suplja prica?ceze je napisao/la:Jao što ne mogu šuplje pričeKSIVLE je napisao/la:http://www.tportal.hr/sport/nogomet/244 ... SOUBFJUtal
Jesi uopce procitao tekst ili samo naslov?
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Uz duzno postovanje prema spomenutim ljudima, ovaj Bayern je stvorio Uli Henes. Bayern od prije 40, 50 godina nas ne zanima. Taj Bayern neće izaći večeras na megdan nego Ulijev moderni Bayern kojeg je gradio 20 godina. Sto se tiče utakmice, biće lepršava uz naravno neku pobjedu BAyerna. Arsenal je dobra ekipa, kvalitetna, ali daleko od Bayerna u ovom trenutku.Imaju par zanimljivih igrač, koji bi u budućnosti mogli igrati za Bayern (Wilshere).nate je napisao/la:Sta je ovdje suplja prica?ceze je napisao/la:Jao što ne mogu šuplje pričeKSIVLE je napisao/la:http://www.tportal.hr/sport/nogomet/244 ... SOUBFJUtal
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Marsal
- Kontakt:
On već u ovom trenutku može igrat ko od šale u Bayernu bez ikakvih problema, i to ne samo u Bayernu nego u svakom klubu na svijetu.FRANK RIBERY je napisao/la:koji bi u budućnosti mogli igrati za Bayern (Wilshere).
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pročitao sam ja, odličan tekstnate je napisao/la:Sta je ovdje suplja prica?ceze je napisao/la:Jao što ne mogu šuplje pričeKSIVLE je napisao/la:http://www.tportal.hr/sport/nogomet/244 ... SOUBFJUtal

Metropole
brate to je vec omalovazavanje Arsenala, pazi nisu oni toliko slabiji klub od BayernaElubrylla je napisao/la:Mislim da Arsenal ima jedino sansu ako bi u ranoj fazi utakmice bio penal za njih i crveni za Bayern

kad smo vec kod Topnika, evo jedna zanimljivot o njima, mada se to zna, al eto...
http://www.tportal.hr/sport/uefa/244387 ... SOmI3pTXPw" onclick="window.open(this.href);return false;
Metropole
Marsal je napisao/la:On već u ovom trenutku može igrat ko od šale u Bayernu bez ikakvih problema, i to ne samo u Bayernu nego u svakom klubu na svijetu.FRANK RIBERY je napisao/la:koji bi u budućnosti mogli igrati za Bayern (Wilshere).

Zašto te ne zanima povijest kluba za kojeg navijaš? Ako si pravi navijač trebalo bi te zanimati. Da Bayern iz 70-ih nije bio to što je bio, možda ni ovaj Bayern ne bi bio to što je. Inače, zanimljivo je da je Kaiser Franz bio faktički član tada jačih Sechsigera, ali je zbog nekog ekscesa (mislim tuče na treningu) odlučio prijeći u Bayern. Gerd Muller je pak izabrao Bayern ispred Sechsigera zbog manje konkurencije u Bayernu. To pokazuje kako naoko "sitnice" mogu dramatično preokrenuti stvari. Da su oni tada zaigrali za 1860 ti bi možda danas bio navijač Sechsigera.FRANK RIBERY je napisao/la: Uz duzno postovanje prema spomenutim ljudima, ovaj Bayern je stvorio Uli Henes. Bayern od prije 40, 50 godina nas ne zanima. Taj Bayern neće izaći večeras na megdan nego Ulijev moderni Bayern kojeg je gradio 20 godina.

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Procitao sam tekst i dobar je.nate je napisao/la:Sta je ovdje suplja prica?ceze je napisao/la:Jao što ne mogu šuplje pričeKSIVLE je napisao/la:http://www.tportal.hr/sport/nogomet/244 ... SOUBFJUtal
Sto je suplja prica to je naslov i zadnji pasus.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Zanima mene moj klub, ali ovaj Bayern stvorio je Uli Henes. Kad ga je preuzeo prihodi Bayerna su bili 8 mil marak. Danas pričamo o skoro 400 mil eura. Svaki period je bitan, ali nas zanima večerašnja tekma i večeras će izaći Bayern predvođen Jupp Heynckesom, a ne Brankom Zebecom.KSIVLE je napisao/la:Marsal je napisao/la:On već u ovom trenutku može igrat ko od šale u Bayernu bez ikakvih problema, i to ne samo u Bayernu nego u svakom klubu na svijetu.FRANK RIBERY je napisao/la:koji bi u budućnosti mogli igrati za Bayern (Wilshere).Ma umjesto koga bi on tebi igrao u Bayernu?
Zašto te ne zanima povijest kluba za kojeg navijaš? Ako si pravi navijač trebalo bi te zanimati. Da Bayern iz 70-ih nije bio to što je bio, možda ni ovaj Bayern ne bi bio to što je. Inače, zanimljivo je da je Kaiser Franz bio faktički član tada jačih Sechsigera, ali je zbog nekog ekscesa (mislim tuče na treningu) odlučio prijeći u Bayern. Gerd Muller je pak izabrao Bayern ispred Sechsigera zbog manje konkurencije u Bayernu. To pokazuje kako naoko "sitnice" mogu dramatično preokrenuti stvari. Da su oni tada zaigrali za 1860 ti bi možda danas bio navijač Sechsigera.FRANK RIBERY je napisao/la: Uz duzno postovanje prema spomenutim ljudima, ovaj Bayern je stvorio Uli Henes. Bayern od prije 40, 50 godina nas ne zanima. Taj Bayern neće izaći večeras na megdan nego Ulijev moderni Bayern kojeg je gradio 20 godina.

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
A ti se nesto previse uskoprco oko Bayerna, da nisu proradili neki skriveni navijacki osjecaji, pa pred tekmu ne mozes da se obuzdas, mnogo si mi azuran ovdje, svaka cast, rijetko koji BVB-ovac ovoliko paznje posvecuje Bayernu, to je za pohvalu.KSIVLE je napisao/la:http://www.tportal.hr/sport/nogomet/244 ... SOUBFJUtal

VOLIM BAYERN
Dajte malo ohladite pa u stvaranju ovog danasnjg Bajerna bilo je vise faktora, evo ako ste procitali ovaj clanak procitali ste da us Cajkovski i Zebec imali Kaisera, Milera i Maiera a onda je dosao po meni odlucujuci momenat kada je dosao Lattek kojije sa sobom doveo Ulija i Breitnera. Ipak mora se priznati da je odlucujucu ulogu u stvaranju ovako mocnog Bajerna imao i jos uvijek ima Uli.KSIVLE je napisao/la:Marsal je napisao/la:On već u ovom trenutku može igrat ko od šale u Bayernu bez ikakvih problema, i to ne samo u Bayernu nego u svakom klubu na svijetu.FRANK RIBERY je napisao/la:koji bi u budućnosti mogli igrati za Bayern (Wilshere).Ma umjesto koga bi on tebi igrao u Bayernu?
Buhahahahah....FRANK RIBERY je napisao/la:koji bi u budućnosti mogli igrati za Bayern (Wilshere).

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Svih jedanest bi bilo u prvoj postavi, ali problem je sto se ne mogu kupiti novcem. Za sve ostalo EuroCard, MAsterCard.Gunner4 je napisao/la:Buhahahahah....FRANK RIBERY je napisao/la:koji bi u budućnosti mogli igrati za Bayern (Wilshere).![]()
Vidim i ja par igraca iz Bayerna koji bi u buducnosti mogli igrati u Arsenalu...

Bez uvrede, ali ovde si ga gadno usro.FRANK RIBERY je napisao/la: Zanima mene moj klub, ali ovaj Bayern stvorio je Uli Henes. Kad ga je preuzeo prihodi Bayerna su bili 8 mil marak. Danas pričamo o skoro 400 mil eura. Svaki period je bitan, ali nas zanima večerašnja tekma i večeras će izaći Bayern predvođen Jupp Heynckesom, a ne Brankom Zebecom.

Bože sačuvaj.isakovich je napisao/la: A ti se nesto previse uskoprco oko Bayerna, da nisu proradili neki skriveni navijacki osjecaji, pa pred tekmu ne mozes da se obuzdas, mnogo si mi azuran ovdje, svaka cast, rijetko koji BVB-ovac ovoliko paznje posvecuje Bayernu, to je za pohvalu.![]()

Zadnja izmjena: KSIVLE, dana/u 19 feb 2013, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
Vjerovao ili ne jesu kad je Uli preuzeo menadzersku poziciju, Bajern je bio cak i u dugovima.KSIVLE je napisao/la:Bez uvrede, ali ovde si ga gadno usro.FRANK RIBERY je napisao/la: Zanima mene moj klub, ali ovaj Bayern stvorio je Uli Henes. Kad ga je preuzeo prihodi Bayerna su bili 8 mil marak. Danas pričamo o skoro 400 mil eura. Svaki period je bitan, ali nas zanima večerašnja tekma i večeras će izaći Bayern predvođen Jupp Heynckesom, a ne Brankom Zebecom.Mislim da si pomješao prihode i čistu zaradu (prihodi - rashodi). Prihodi Bayerna sigurno nisu bili 8m kad je Uli postao br.1.
- supermario
- Kontakt:
Mozda je vrijeme da se sada u potpunosti posvetimo utakmici momci a ta rasprava o historiji kluba moze i da ceka. Jel neko ima kakvih slika iz londona, ili nekih friskih informacija slucajno 

Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
A to je bilo kad? To što su imali dugove ne znači da su imali prihod od 8m.vendeta87 je napisao/la: Vjerovao ili ne jesu kad je Uli preuzeo menadzersku poziciju, Bajern je bio cak i u dugovima.
To je bila sezona 79/80 taada je Uli dosao na menadzersku poziciju i prihodi su bili 8m a rashodi cak veci tako da je poslovna godina zavrsena sa gubitkom plus nagomilani dug iz prethodnih godina. Kojeg je Uli onda kroz par godina otpaltio, u to vrijeme je primat u Bundesligi drzao HSV sa menadzerom Netzerom.KSIVLE je napisao/la:A to je bilo kad? To što su imali dugove ne znači da su imali prihod od 8m.vendeta87 je napisao/la: Vjerovao ili ne jesu kad je Uli preuzeo menadzersku poziciju, Bajern je bio cak i u dugovima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.