FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

ceze
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la ceze » 19 feb 2013, 17:48

supermario je napisao/la:Mozda je vrijeme da se sada u potpunosti posvetimo utakmici momci a ta rasprava o historiji kluba moze i da ceka. Jel neko ima kakvih slika iz londona, ili nekih friskih informacija slucajno :?:
Ovo je najsvjezije sto sam ja upratio :D

[youtube][/youtube]
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 19 feb 2013, 17:51

vendeta87 je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la: Vjerovao ili ne jesu kad je Uli preuzeo menadzersku poziciju, Bajern je bio cak i u dugovima.
A to je bilo kad? To što su imali dugove ne znači da su imali prihod od 8m.
To je bila sezona 79/80 taada je Uli dosao na menadzersku poziciju i prihodi su bili 8m a rahodi cak veci plus nagomilani dug iz prethodnih godina. Kojeg je Uli onda kroz par godina otpaltio, u to vrijeme je primat u Bundesligi drzao HSV sa menadzerom Netzerom.
Pa dobro, tada je bilo drugo vrijeme i prihodi svih jačih klubova su bili otprilike takvi. Prihodi klubova su rapidno rasli s vremenom neovisno o tome tko je upravljao njima. Dakako, sposobniji menadžeri kao Uli su osiguravali i veće prihode.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 19 feb 2013, 17:54

KSIVLE je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la: A to je bilo kad? To što su imali dugove ne znači da su imali prihod od 8m.
To je bila sezona 79/80 taada je Uli dosao na menadzersku poziciju i prihodi su bili 8m a rahodi cak veci plus nagomilani dug iz prethodnih godina. Kojeg je Uli onda kroz par godina otpaltio, u to vrijeme je primat u Bundesligi drzao HSV sa menadzerom Netzerom.
Pa dobro, tada je bilo drugo vrijeme i prihodi svih jačih klubova su bili otprilike takvi. Prihodi klubova su rapidno rasli s vremenom neovisno o tome tko je upravljao njima. Dakako, sposobniji menadžeri kao Uli su osiguravali i veće prihode.
Da da to je u potpunosti tacno tih tadasnjih 8 m bilo je ko danas 250-300 miliona.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 19 feb 2013, 17:55

KSIVLE je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
KSIVLE je napisao/la: A to je bilo kad? To što su imali dugove ne znači da su imali prihod od 8m.
Tad su najbogatiji klubovi bili u Italiji i igrači su zarađivali poprilično velike svote.Znam da je Safet Sušić rekao da dok je igrao za PSG (jos je francuska liga u pitanju) da je zarađivao oko 800 hiljada dollara. Bayern nije bio ni blizu vrhu kad je finansijska moć u pitanju.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 19 feb 2013, 18:15

slika
"Bavarci" stigli na Emirate
Keep walking.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 19 feb 2013, 18:34

Idemo momci,ostavite srce na terenu,to je najbitnije!Uvjeren sam kako cemo ostvariti pozitivan rezultat,cak bi se u zivot kladio da necemo izgubiti.Posebnu paznju obratite na nase navijace koji ce praviti show od navijanja.A sad da citiram jednog forumasa :ajmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :mrgreen:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 19 feb 2013, 18:40

Je.bi mali Arsenal 8-)
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 19 feb 2013, 18:40

Pokloni se Evropo, Bayern iz Münchena je dosao!

HISTORY WILL BE MADE!!! slika

Engleski tim, prvi evropski tim van Bundeslige ce imati cast da osjeti nasu moc, sav nas raskos kao i svu nasu energiju. Mi smo poput ljutog, krvolocnog, dresiranog pit-bulla koji ce napokon u 20:45 biti pusten sa lanca na 11 protivnickih igraca.
Necemo prestati sve dok nas ne zaustave i ne odvedu u kabine, jer to smo mi, mi smo MIA SAN MIA

Neki se usudjuju toliko daleko ici i reci kako Arsenal ima sansi za prolaz. Arsenal je izgubio sve sanse za prolaz nakon sto je izvuceno ime FC BAYERN MUNICH, od tog trenutka sanse za prolaz Arsenala su postale jednake nuli.
Arsene Wenger je svjestan sta ga ceka, te je vec izjavio da bi volio izgubiti od Bayerna! Naravno da ce izgubiti, jer cemo mu mi ispuniti zelju.
Ova skupina pit-bullova ce veceras sve zavrsiti, to ce biti poput tsunamija, najjaceg uragana koji je tresao americke obale upravo je dosao u London, a vjerujte mi da ce se taj potres osjetiti i u Madridu i u Barceloni, a da ne govorim o Manchesteru ili drugim otockim gradovima.

Veceras ce citav stadion ustati i aplaudirati, iako ce njihova ekipa biti porazena sa ogromnom razlikom, citav svijet ce se klanjati ovom gigantu. Ovo nisu ljudi, ovo su zivotinje. Zivotinje gladne uspjeha i trofeja, a kada im das igracku oni ju rastrgaju. Molit ce nas za milost u uzvratnoj utakmici,ali mi nemamo milosti.

Schweinsteiger je rekao, naucit cemo ih sta znaci MIA SAN MIA! Citava engleska ce biti tuzna, ali u jednu ruku i sretna, jer ce na ovoj utakmici dosta toga nauciti. Ali nisu jedini, svima cemo pruziti dvije prilike da uce od nas, samo cemo jednoj ekipi dati jednu priliku, ta ekipa ce na Wembley-u 25. Maya 2013. dobiti samo jednu priliku da se pokaze. Svi ce naucit da je doslo do nove dimenzije u fudbalu, dimenzija koja ima samo jedan naziv a zove se BAYERN MÜNCHEN!!!

I za kraj, pogledajte koliku mi moc i slobodu imamo da se ovako postavimo u jednoj utakmici lige prvaka. Imamo tu moc zato sto imamo trenutno mozda i najjaci klub na svijetu. I nema sansi da nas iznevjere, gazit ce svakim korakom, svakim predjenim centimetrom londonskog terena oni ce da grizu i grist ce sve dok budu imali vremena da grizu dok im sudija dopusti!!!

Sretno Bavarci moji i neka bolji pobijedii (hahahahahahahahaha)
Stern des Südens

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 19 feb 2013, 18:43

Samo moram naci nesto dobro za gledat jer bih komentatore ne mogu slusat :roll:

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 19 feb 2013, 18:48

A danas je tako, a ovako je bilo prije mjesec-dva.
proFCB je napisao/la:Pozzdrav topdzije!
Dosao sam samo da malo rasirim prijateljske atmosfere,nemjte mislit da sam dosao nesh provocirati ili slicno!!! Ipak cemo odigrat najvjerovatnije najjljepsu utakmicu u osmini finala od svih ostalih utakmica!!!

Pozz
Mene što se tiče, stvarno neka bolji pobjedi. Bayern je jača ekipa, ali Arsenal je ove sezone znao iznenaditi, što pozitivno, što negativno, tako da, ništa nije nemoguće.. Samo se nadam da vam i igrači razmišljaju ko forumaši (čast izuzecima) pa su već unaprijed upisali prolaz dalje. :roll:

Nego, 'ajmo odgledati tih 90 minuta, što ljepšeg fudbala, u kojima ćemo nadam se, svi uživati. Pa ćemo poslije tekme razmijenit mišljenja. :mrgreen:
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 19 feb 2013, 18:51

proFCB je napisao/la:Pokloni se Evropo, Bayern iz Münchena je dosao!

HISTORY WILL BE MADE!!! slika

Engleski tim, prvi evropski tim van Bundeslige ce imati cast da osjeti nasu moc, sav nas raskos kao i svu nasu energiju. Mi smo poput ljutog, krvolocnog, dresiranog pit-bulla koji ce napokon u 20:45 biti pusten sa lanca na 11 protivnickih igraca.
Necemo prestati sve dok nas ne zaustave i ne odvedu u kabine, jer to smo mi, mi smo MIA SAN MIA

Neki se usudjuju toliko daleko ici i reci kako Arsenal ima sansi za prolaz. Arsenal je izgubio sve sanse za prolaz nakon sto je izvuceno ime FC BAYERN MUNICH, od tog trenutka sanse za prolaz Arsenala su postale jednake nuli.
Arsene Wenger je svjestan sta ga ceka, te je vec izjavio da bi volio izgubiti od Bayerna! Naravno da ce izgubiti, jer cemo mu mi ispuniti zelju.
Ova skupina pit-bullova ce veceras sve zavrsiti, to ce biti poput tsunamija, najjaceg uragana koji je tresao americke obale upravo je dosao u London, a vjerujte mi da ce se taj potres osjetiti i u Madridu i u Barceloni, a da ne govorim o Manchesteru ili drugim otockim gradovima.

Veceras ce citav stadion ustati i aplaudirati, iako ce njihova ekipa biti porazena sa ogromnom razlikom, citav svijet ce se klanjati ovom gigantu. Ovo nisu ljudi, ovo su zivotinje. Zivotinje gladne uspjeha i trofeja, a kada im das igracku oni ju rastrgaju. Molit ce nas za milost u uzvratnoj utakmici,ali mi nemamo milosti.

Schweinsteiger je rekao, naucit cemo ih sta znaci MIA SAN MIA! Citava engleska ce biti tuzna, ali u jednu ruku i sretna, jer ce na ovoj utakmici dosta toga nauciti. Ali nisu jedini, svima cemo pruziti dvije prilike da uce od nas, samo cemo jednoj ekipi dati jednu priliku, ta ekipa ce na Wembley-u 25. Maya 2013. dobiti samo jednu priliku da se pokaze. Svi ce naucit da je doslo do nove dimenzije u fudbalu, dimenzija koja ima samo jedan naziv a zove se BAYERN MÜNCHEN!!!

I za kraj, pogledajte koliku mi moc i slobodu imamo da se ovako postavimo u jednoj utakmici lige prvaka. Imamo tu moc zato sto imamo trenutno mozda i najjaci klub na svijetu. I nema sansi da nas iznevjere, gazit ce svakim korakom, svakim predjenim centimetrom londonskog terena oni ce da grizu i grist ce sve dok budu imali vremena da grizu dok im sudija dopusti!!!

Sretno Bavarci moji i neka bolji pobijedii (hahahahahahahahaha)
Bravo majstore!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 feb 2013, 19:20

Imal' straha :? :mrgreen:
1946

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 19 feb 2013, 19:22

hajd kad ce sastavi vise :S

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 19 feb 2013, 19:23

Nakupilo se svega u meni ovih dana. trema pred odlazak u Petak, odlazak u nepoznato , valja dijete ostaviti i mislim da nebih mogao podnijeti jos i neuspijeh Bayerna.

Nadam se da ce nasi momci dati sve od sebe i da nece opusteno odigrati kao sto znaju kad su u nekom "povlastenom" polozaju .
Ova sezona treba da bude nasa . Zasluzili smo to sve ove godine

Idemo BAYERN donesi mi tu radost

MIA SAN MIA
Thomas Müller - Fußballgott

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 19 feb 2013, 19:28

offtopic je, ali burza, sretno ;)
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 19 feb 2013, 19:38

nate je napisao/la:Samo moram naci nesto dobro za gledat jer bih komentatore ne mogu slusat :roll:
http://www.wiziwig.tv/" onclick="window.open(this.href);return false; ako ti je brzina OK imas vremena da skines sopcast i da lijepo gledas utakmicu u HD, bez ovih seronja sa ftv/bgt/ptpc.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 19 feb 2013, 19:49

Edvin_Mg je napisao/la:hajd kad ce sastavi vise :S
Neuer - Fićo, DVB, Dante, Alaba - Javi, Svinja - Muller, Kroos, Ribery - Mandja

Szczesny - Sagna, Merte, Koscielny, Vermaelen - Wilshere, Arteta, Ramsey - Walcott, Cazorla - Poldi
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 19 feb 2013, 19:51

NEUER.LAHM VAN BUYTEN,DANTE,ALABA,JAVI MARTINEZ,SCHWEINSTEIGER,MULLER KROOS ,RIBERY MANDZUKIC

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 19 feb 2013, 19:56

aaaaaaaajjjjjjjjmmmmmmmooooooo momci
jedan za sve, svi za mene :-)

zahvale seci na ispravci, inace moj dobar prijatelj ;-)
Sent from my Philips Smart TV.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 feb 2013, 19:57

Ajmoooooooooooooooooooooooooooooo
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.