mogu i ja dovesti 3 ekipe,ali nije to fazonCRNI_SA je napisao/la:ako treba ekipa dovescu da igramo samo ako ste stariji malo necu sa djecom igratiracunajte i mene
aha ok onda upoznacemo se jbga kad i gdje ste kontali ?scorpion je napisao/la:mogu i ja dovesti 3 ekipe,ali nije to fazonCRNI_SA je napisao/la:ako treba ekipa dovescu da igramo samo ako ste stariji malo necu sa djecom igratiracunajte i mene
onda da i tebe racunamo,ali samo ako si ozbiljan
et ga,jos dvojica i onda sklapanje ekipa,mozda vec veceras.
planirano je onaj vikend poslije baraž utakmica,znači za nekih 12,13 dana,a do tada ćemo sve detalje i organizaciju privesti kraju.CRNI_SA je napisao/la:aha ok onda upoznacemo se jbga kad i gdje ste kontali ?scorpion je napisao/la:mogu i ja dovesti 3 ekipe,ali nije to fazonCRNI_SA je napisao/la:ako treba ekipa dovescu da igramo samo ako ste stariji malo necu sa djecom igratiracunajte i mene
onda da i tebe racunamo,ali samo ako si ozbiljan
et ga,jos dvojica i onda sklapanje ekipa,mozda vec veceras.
dogovoriti cu se ja sa Montom,ipak si ti dovoljnmo zauzet ligom,ali hvala u svakom slucaju123456 je napisao/la:planirano je onaj vikend poslije baraž utakmica,znači za nekih 12,13 dana,a do tada ćemo sve detalje i organizaciju privesti kraju.
Ako ima neki dobrovoljac da mi pomogne u toj organizaciji,dobro bi mi došao,iskreno.
Pa neznam sta treba ali evo ako mogu pomoci bice mi drago.
naravnolejla je napisao/la:trebal navijacica![]()
![]()
![]()
![]()
ti fataj loptelejla je napisao/la:trebal navijacica![]()
![]()
![]()
![]()
ti nam budi maskotarob do bagro je napisao/la:ti fataj loptelejla je napisao/la:trebal navijacica![]()
![]()
![]()
![]()
termin bi trebao biti na kosevu kod difa, a lopte dobijes gorePodrinje je napisao/la:A čime ćemo igrati? Niko ne spominje balun?
što se markera tiče,to cemo lagano dogoviriti kada odredimo ekipe i raspored utakmica,onda cemo samo odrediti koja ekipa ce nositi npr.bijele bajice,a koja neke druge ,recimo tamne...a u dogledno vrijeme ocekujemo na ovom planu i podrsku administracije ove stranicePodrinje je napisao/la:a markeriCRNI_SA je napisao/la:termin ce biti trebao biti na kosevu kod difa, a lopte dobijes gorePodrinje je napisao/la:A čime ćemo igrati? Niko ne spominje balun?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.