FK Slavija
Re: FK Slavija
Slavija dobila Niksickog Celika sa 3-1 a izgleda i prvo pravo pojacanje u Srdjanu Urosevicu!!!!Momak prosao Zvjezdinu skolu fudbala a igrao za Bezaniju,Obilic,Zemun,Ham Kam(Norveska),i neku ekipu iz Irana!!!!Provjerio sam preko jednog bivseg igraca Zemuna koji kaze da je momak prava radilica sto nam treba da se pojaca sredina terena!!!
Urke bi mogao biti dobro pojacanje,samo sto on dve godine nije odigrao ozbiljne utakmice,ove sezone za Smederevo smesan ucinak imao,pre toga bio u Izrealu isto nije igrao nikako.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma sto je najvaznije momak je sa iskustvom a to puno znaci a ako je trecina istine ono sto mi je Jezda rekao za njega onda ce biti neke koristi od njega!!!!
Golove za Slaviju danas dali Dudo za 1-1,Za 2-1Rasevic i treci Pigi!!!!!
Zoran Kokot fudbaler godine u RS-u. Koliko sam skapirao Politika i Sportski Zurnal su ,u saradnji sa Tomom Maricem ponajvise, ovo organizovali po prvi put.U konkurenciju su ulazili samo igraci koji su prethodnu godinu igrali za klub sa ovog prostora,dakle ne racunajuci Ino fudbalere.Konkurencija je bila Boka Raspudic,Stanko Ostojic,Sinisa Radoja i Borislav Lukic.Dosta tanka konkurencija moram priznati,moglo je ovde jos podosta igraca uci u izbor.Nije mi bas najjasniji kriterij nominacija.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zar ima boljeg od Krunica, svasta.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
& $ у " " " $ (2:1) " " ? (3:1), $ ? $ су " " ' ? 2:0.
% ? је " $ " на терену, а тренер ? ? је " ? $ " све ? ". & првог $ " " је % & $, ? је ? - у 51. ". ? је " Зоран &, а ово је његов $ $ на ". На " " ? је " " $, " је на " $ " у 63. " $ за 2:0.
& " $ су ? $ " у / $ сезоне " $ $ $ снага ? " $ % за $ $.
& ?-& ' 2:0 (0:0)
$: " на Јазу.
$: 100.
$: Горан ? (&).
?: 1:0 & (51), 2:0 ".$ (63).
?: ", ", ?, Папаз, ", $, ", ", %, ", $. ? су %: $, ?, Урта, С.$, ", ", $, &, $, ", ".$, " " $. Тренер: ? ?.
': ", ", ", ", ?, ", ?, $, ?, ?, $. ? су %: ", ", Анђус, ", ", ?, ", $, ", $. Тренер: ? ?.
Imate veoma dobro i iskusnog trenera, mislim da ce te biti puno bolji u 2. polusezoni ! Pozdrav iz Mostara, Milomir Seslija Milomir Seslija, zatoo smo prvi zato smoo prvi !! (jedna draga pjesma kad smo bili u 1. ligi FBiH)
Mostar u srcu, Velež do groba !
Kazu da je Kane(Milomir Seslija) fanatik sto se tice fizicke spreme igraca sto mi se pravo svidja jer je taj segment igre u modernom fudbalu nezaobilazan faktor sama cinjenica da je doveo kondicionog trenera mnogo govori mada mislim da je ekipa bila jedna od najspremnijih u ligi i dok ih je Vlado vodio!!!!!Evo treca pobjeda zaredom samo tako momci!!!!!Zna li ko sta za napadaca nesto su mi se usutali!!!!!
Zar treba doci napadac ?
Ne znam ti ja nista oko toga.
Mislio sam da je sa Radovanovicem spustena zavesa na napadace.
Ne znam ti ja nista oko toga.

Pricali su da trebaju dva vezna i napadac,izgleda da su Krmar i Osman pravo nahvalili Jovanovica i Urosevica tako da je izgleda to gotova stvar a Pigi je bio i proslu polusezonu tu tako da se on neracuna a otisao je Vidic bar sam ja tako shvatio!!!A moguce je svasta evo i mali Pusara se raspuco,pa Zoka ma eto ima golova samo se bojim da nestane kad bude najvise trebalo!!!Prvih pet kola su mnogo bitni!!!
Ima napadaca tu pravo,Radovanovic,Pusara,Dudic,Kokot,Rasevic,Mamic svi oni su nekada bili klasicni napadaci ali ih je prosle sezone Capljic pomerio na krilne pozicije.Cini mi se da je i mali Govedarica iz juniora sto je prebacen krilo ili napadac,izgledao mi je dosta brz kada je igrao za juniore.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Da li neko moze da mi posalje sliku grba kluba u sto boljoj rezoluciji radi se o jednom projektu za sve klubove?
link posaljite u pm Hvala
link posaljite u pm Hvala
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Mislim da ce jedino Urosevic umesto Djordjevica i eventualno Radovanovic umesto Dudica i to je to za prolece.? " $, ? су у $ " " у ? " " & $ у & $ & ? " $ '.
$ ? је ? на & стране, ? су $ овај пут ? са ?. На $ " $ % " је ? на " ", & " у ? ". $ ¥ ' % " " " & $ не " ? % ? "
" ? " у &.
-? " $ " ' је " % $ " $ " ' " & се са " ? са ? ". ", " ' $ са " ? & ' ? на ". $ ' ? $ ? за $, а ' ' " је ? $. $ се $ - " у & првенства " у $ " " " " " $ ? на Евро-сцену, & је за % ? " & $.
Тренер ? ? ?, овај пут, " " ? поставу на & првог ?, па се " ¥ састава ' ? " " " у / $ " ' $ ? ". ? је у " ", " " ону " ? у ", $ пет ". ? је " $ ( $ 2:1, ? " 3:1 " ' 2:0), а ? $ пута (? 1:1 " ' 0:0). ? на " за % " су ?: & (2), $ (2), " (2), % (1), " $ (1). ? се у " Сарајево - 19. &.
& '-& ? 0:0
$: ? у &.
$: 150.
$: " ? (Спуж).
": ? " " Срђан " (& " &).
': $, ", ", $, /, ", ", ?, ", ", ". ? су %: $, ", ", %. Тренер: % ".
?: $, ", ?, Папаз, ", ", $, ", &, ", $. ? су %: ?, С.$, ", ", ", ".$. Тренер: ? ?.
Mozda je jos dilema Svitlica ili Popovic,mali Svitlica je u ovoj polusezoni dosta korektno obvavljao defanzivne zadatke ali mi se cini da Popovic je malo ofanzivniji cak je davao i nake golove glavom jer je dobar u skok igri.Joj kad se sjetim protiv Sarajeva kad ga dade za 2-1 a sami kraj tekme ali **** jesenas je imao 10 kila viska pa je bio najsporiji u ekipi!!!!
Je li ima neka generalka pred pocetak prvenstva ?
Nista nisam procitao,a nelogicno mi je da ne odigraju jos utakmica do pocetka prvenstva .
Nista nisam procitao,a nelogicno mi je da ne odigraju jos utakmica do pocetka prvenstva .

Trazi se protivnik ziv ili mrtav!!!!!!Od ovih jacih nece niko izgleda da ce biti neki laksi protivnik da se raspucaju napadaci!!!
Famos mozda ?
Nisam cuo da su oni jos uvek igrali neku prijateljsku na ovim pripremama.

Nisam cuo da su oni jos uvek igrali neku prijateljsku na ovim pripremama.
[youtube][/youtube]
Dobra stvar je sto su poveli sve omladinske selekcije na pripreme.
Dobra stvar je sto su poveli sve omladinske selekcije na pripreme.

Ma neka djece nek se malo zezaju dole na moru a usput nek i malo rade pa nisu ih djaba izvukli iz skole!!!!Sto kaze jedan lik sve su to opasni ''aklamasi''!!!!!U nedelju prvi tim igra protiv Sutjeske!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.