Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal
Likovi velicaju Boatenga ko nekog uber stopera a smiju se npr. Koscielnom a svi znamo da je taj Boateng bio obicni flop u Cityu i otisao je jer niej bio dovoljno dobar da se nametne u Engleskoj, dok je Koscielny opet napravio kako tako ime u Engleskoj za razliku od Boatenga.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- BluesForever
- Kontakt:
Arsenal: Szczęsny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Koscielny, Arteta, Ramsey, Wilshere, Cazorla, Podolski, Walcott
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
nema skidanja gaca,ovo se veceras mora dobit da bi se moglo nesto ocekivat u uzvratu,samo naprijed
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
a kao nije u pravuMada bi ovaj put volio da je Paja u pravu
EDIT : Sviđa mi se ova postavka i sastav, Ramsey i Arteta na DM/CM dramica, moglo bi biti nešto večeras
Zadnja izmjena: FOURTHOFFICIAL, dana/u 19 feb 2013, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Eto preduslova za zijan.BluesForever je napisao/la:Arsenal: Szczęsny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Koscielny, Arteta, Ramsey, Wilshere, Cazorla, Podolski, Walcott
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
ebo ga arteta, šta on radi u ekipi kad je stalno najlošiji igrač, ni sjena od prošle sezone 
Evo i sastava Bayerna
Bayern: Neuer; Lahm, van Buyten, Dante, Alaba; Martinez, Schweinsteiger; Müller, Kroos, Ribery; Mandzukic
Bayern: Neuer; Lahm, van Buyten, Dante, Alaba; Martinez, Schweinsteiger; Müller, Kroos, Ribery; Mandzukic
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Podrška Arsenalu! sa srećom
nadam se dobroj utakmici i rezultatom u vašu korist!
nadam se dobroj utakmici i rezultatom u vašu korist!
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
Brate i ja ga ne volim, ali realno je par zadnjih utakmica kao DMF odgirao odlično.exbabilon je napisao/la:Eto preduslova za zijan.BluesForever je napisao/la:Arsenal: Szczęsny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Koscielny, Arteta, Ramsey, Wilshere, Cazorla, Podolski, Walcott
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- BeyKopites
- Kontakt:
Ajde volio bih da barem 1 ekipa iz Engleske bude u 1/4 finalu. Večeras će Arsenal teško do pobjede, ali neki remi sa manje golova ih ostavlja u igri svakako.
Ajmo Arsenal do pobjede
Ajmo Arsenal do pobjede
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ne znam, kad pocne vidjet ćemo ko će se uspjet oduprijet pritisku. Nisam siguran jel on to u stanju.
Arsenal do pobjede !
Arsenal do pobjede !
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Valjda možete dat jedan gol igrao sam 3+ i oba daju 
nek ti mene nisi poslušaoEBSCO je napisao/la:Valjda možete dat jedan gol igrao sam 3+ i oba daju
teško će Arsenal do pobjede,mislim da vam je remi plafon
Ja te volim, volim Željo..
- Carragher23
- Kontakt:
pokazace Arsenal svu svoju snagu veceras ocekujem bar jedan go Walcota i jos jedan od Podolskog ili Cazorle sretno
LIVERPOOL FC
ramzi je podigao svoju igra na visi nivo. Odlicno operira u sredini sa Jackom. Theo igra spica, tako da ce nam kontre i lopte iza ledja odbrane Baye biti najjace oruzje. Nadam se pobjedi ali ali... vidjet cemo. Samo hrabro!exbabilon je napisao/la:Eto preduslova za zijan.BluesForever je napisao/la:Arsenal: Szczęsny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Koscielny, Arteta, Ramsey, Wilshere, Cazorla, Podolski, Walcott
COOYGGGG!!!!!!!!
Razmisli malo šta sam rekao.BigBigBang je napisao/la:Otkad je to najbolja odbrana njemacke lige, najbolja odbrana evrope?
OdavnoBigBigBang je napisao/la:Otkad je to Dante neki nenadjebiv stoper?
samo ove godine imao teren da to pokaže, a ko ga prati zna o čemu je riječ,
sada se tebi to ne da objašnjavati, jer si čuo samo za ime i njegov friz, pa uzimaš za shodno da kažeš nešto po svojoj volji.
Opet neinformisanost, a pravit' se pametan.BigBigBang je napisao/la:otkad je to Alaba neustrasivi bek svjetske klase a nema ni sezonu jednu na vrhunskom niovu odigranu?
I ovo bih ti mogao objasniti, ali neka prvo razradi ovo gore.BigBigBang je napisao/la:Ta vasa odbrana iz Bundeslige ocigledno nije jednako djelotvorna u LP gdje ste primili golova koliko u cijeloj sezoni Bundeslige.
[youtube][/youtube]
COME ON YOU GUNNERS!!!!!
Odavno mi nije bilo značajnije utakmice
COME ON YOU GUNNERS!!!!!
Odavno mi nije bilo značajnije utakmice
Vođa zna.
Dobar sastav, ja zadovoljan.
Ni ja nisam odavno bio nervozniji i zainteresovaniji za tekmu. Evo zadnja tri dana jedva čekam.
COYG!
Ni ja nisam odavno bio nervozniji i zainteresovaniji za tekmu. Evo zadnja tri dana jedva čekam.
COYG!
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Neka je sa srećom i hairli. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.