NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
odlazak Rizvanovića bi mogao da bude problem, jer je on pokrivao nekoliko pozicija, lijvo i desno u odbrani te u sredini ofanzivno - i to jako kvalitetno
nema više ni Timkova, univerzalca za defanzivne zadatke, pa bi ono što je bila snaga ekipe - jaka odbrana, sada moglo postati problem
znamo da Panta ima crveni karton a to je jedna ili dvije utakmice kazne - Radnički sigurno, Sloboda možda
u sredini imamo Nerku i Šušu, dok Efendić može pokrivati bočne pozicije, kako Pante nema, fali još jedan u odbrani, možda će Musa na beka
u svakom slučaju, sezona je duga i opasna, vidjeli smo da 2-3 slabija rezultata odmah prave probleme, pa ne treba da zavarava ni trenutna pozicija, jer se veoma lahko može pasti u sredinu a to je već opasno, posebno ako ekipa izgubi jak mentalitet koji je imala na gostujućim terenima
također, sa manjkom odbrambenih igrača, samo Boga možemo moliti da se neko ne povrijedi ili zaradi kakvih kartona
ima istina taj mali Zahirović i njih nekoliko mlađih ali to nisu djeca za oslonac ekipe, još uvijek
kad se sjetim prošle zime i dolazak, Trejić, Šabić, Galin - sve ponajbolji igrači na pozicijama, sad je obrnuto - rasulo
ipak ne sumnjam u ekipu i struku - gornji dio tabele i ja zadovoljan
nema više ni Timkova, univerzalca za defanzivne zadatke, pa bi ono što je bila snaga ekipe - jaka odbrana, sada moglo postati problem
znamo da Panta ima crveni karton a to je jedna ili dvije utakmice kazne - Radnički sigurno, Sloboda možda
u sredini imamo Nerku i Šušu, dok Efendić može pokrivati bočne pozicije, kako Pante nema, fali još jedan u odbrani, možda će Musa na beka
u svakom slučaju, sezona je duga i opasna, vidjeli smo da 2-3 slabija rezultata odmah prave probleme, pa ne treba da zavarava ni trenutna pozicija, jer se veoma lahko može pasti u sredinu a to je već opasno, posebno ako ekipa izgubi jak mentalitet koji je imala na gostujućim terenima
također, sa manjkom odbrambenih igrača, samo Boga možemo moliti da se neko ne povrijedi ili zaradi kakvih kartona
ima istina taj mali Zahirović i njih nekoliko mlađih ali to nisu djeca za oslonac ekipe, još uvijek
kad se sjetim prošle zime i dolazak, Trejić, Šabić, Galin - sve ponajbolji igrači na pozicijama, sad je obrnuto - rasulo
ipak ne sumnjam u ekipu i struku - gornji dio tabele i ja zadovoljan
Undici stelle - ACM 1899
-
- Kontakt:
Ovo mi nikako ne lici na dobro tacno sto baltazar rece ono gdje smo bili najjaci sad mozemo biti najtanji jer sve ce se svest na 2 stopera a to je Kadija i Šuša dok na bokovima imas pantica i efendica znaci ima nas knap,u slucaju kartona,povreda posto krene nizbrdo mozemo zacas doc u opasnu zonu,po meni to oni olako shvataju sve ne znam sta Muslimovic misli ali po meni u svakoj liniji trebao bi po jedan igrac ovo sad sto imamo i planiraju tu mladost valja to istrpit jos godina da od njih neko postane oslonac evo primjer Pantić,Šuša,kadija koliko se je trebalo njih trpit i forsirat pa evo nakon toliko godina sad imamo kompletne igrace,sad da li su ova djece karakteri ko ovi pomenuti i da li imaju srce ko ova trojica sto je najbitnije to je veliko pitanje mogu oni biti talenti,zato upravo kluba dobro razmislite liga je duga i teska ne bi volio da vratimo ono kao sto je prije u bratstvu bilo kad se ide nastarnu gotovo odma poraz....ovo sto su otpustili igraca dovest 3 kvalitetna u svakoj liniji i opet smo u vrhu a ovako

Još Pantić nema pravo nastupa u prvoj utakmici proljetnog dijela 

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- 7aprildomemoj
Ma igraćemo bez odbrane, potpuna ofanziva 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
To se traži 

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Nuće veoma dobro zna kako će igrati - sumnjam da će biti srljanja a isto tako sumnjam da će i gosti nešto posebno da se naigraju u Gračanici
iskustvo mi govori da će najprije biti jedna tvrda, borbena i ružna utakmica, a da je pobjedi bliža ekipa koja bude stabilnija i koja bude radila manje grešaka
mene bi zadovoljio i jedan poklon penal - domaćinski,ko u prvom kolu u Lukavcu - stim da mi naš realizujemo
iskustvo mi govori da će najprije biti jedna tvrda, borbena i ružna utakmica, a da je pobjedi bliža ekipa koja bude stabilnija i koja bude radila manje grešaka
mene bi zadovoljio i jedan poklon penal - domaćinski,ko u prvom kolu u Lukavcu - stim da mi naš realizujemo

Undici stelle - ACM 1899
Ma dečko bolji smo od vas što ćemo i dokazati na terenu, a uostalom zadnje dvije utakmice koje sam ja bio dole u Gračanici jednu u Prvoj ligi, jednu u Drugoj ligi odigrali smo dobro i izgubili nismo, prva je bila 1-1, druga je bila 0-0 tako da opet ne vjerujem da ćemo izgubiti.....baltazar1 je napisao/la:Nuće veoma dobro zna kako će igrati - sumnjam da će biti srljanja a isto tako sumnjam da će i gosti nešto posebno da se naigraju u Gračanici

-
- Kontakt:
Jest da nemamo 4-5 kljucnih igraca koji su otisli, ali nemoguce je da vi nas dobijete ovdje...sodagrad je napisao/la:Ma dečko bolji smo od vas što ćemo i dokazati na terenu, a uostalom zadnje dvije utakmice koje sam ja bio dole u Gračanici jednu u Prvoj ligi, jednu u Drugoj ligi odigrali smo dobro i izgubili nismo, prva je bila 1-1, druga je bila 0-0 tako da opet ne vjerujem da ćemo izgubiti.....baltazar1 je napisao/la:Nuće veoma dobro zna kako će igrati - sumnjam da će biti srljanja a isto tako sumnjam da će i gosti nešto posebno da se naigraju u Gračanici

Može i neriješeno tamam bez poraza zadovoljan ja, u nizu smo 7 utakmica bez poraza šteta što je nastupila pauza još bi taj niz nastavili ( 6 pobjeda i jedan remi), ali nastavit ćemo u Gračanici pa kući sa Bosnom....itd....

to i ja kažem, uvijek su ove utakmice bile tvrde i neriješene 

Undici stelle - ACM 1899
-
- Kontakt:
sodagrad, polako drug, bez euforije, ipak daleko smo mi od toga da sa sigurnošću možemo reći da ćemo pobjediti u gostima, pogotovo Bratstvo.
Bez obzira na to što će im faliti dosta ključnih igrača, oni su opet veliki favoriti, još igraju kući.
Nadam se da će bit fer utakmica, sa dosta golova, nadam se manje u našoj mreži.
Još malo do utakmice, poželi se i ovaj cirkus..
Bez obzira na to što će im faliti dosta ključnih igrača, oni su opet veliki favoriti, još igraju kući.
Nadam se da će bit fer utakmica, sa dosta golova, nadam se manje u našoj mreži.
Još malo do utakmice, poželi se i ovaj cirkus..

1921
1989
1989
Sve je moguce jarane, sve..Bice ti ovo jasno posle 1 kola 

-
- Kontakt:
BRATSTVO <3
Bratstvo pregovara sa spicem i sa centralnim veznim al nazalost nisam dobio imena .... Ako slucajno neko zna nesto vise nek javi 

www.nkbratstvogracanica.com
-
- Kontakt:
Otišo Rizvanović.
Druze ti izgleda nisi dugo bio aktivanAboveTheLaw je napisao/la:Otišo Rizvanović.

-
- Kontakt:
Daj boze da sta kvalitetno dovedu,ja sam reko bez obzira na ove rezultate ovo je tanak igracki kadar ali sve u svemu ako dovedu kvalitetnog veznog i spica takodjer onda je druga prica,blizak covjek nacelniku danas mi rece mozda postoji mogucnost da se vrate timkov i kadric to kad bi bilo opet bi imali onaj stari dobri tim

Evo nino care prizvo si nam to , sigurnu informaciju sam dobio da se Timkov i Kadric vracaju... uskoro cu i njih dvojicu pitat pa da to bude i "zvanicno" 

-
- Kontakt:
Povratak te dvojice igrač bi bio samo još jedan pokazatelj da klub nema nikakve strategije za napredak i razvoj,pa prije mjesec su ti isti otpušteni da bi se otvorio prostor mladim igračima a dvadeset dana pred prvenstvo druga priča,,,,cesc4 je napisao/la:Evo nino care prizvo si nam to , sigurnu informaciju sam dobio da se Timkov i Kadric vracaju... uskoro cu i njih dvojicu pitat pa da to bude i "zvanicno"

I dolaze vam ova igrača definitivno, tačnije vraćaju se......skandinavka76 je napisao/la:Povratak te dvojice igrač bi bio samo još jedan pokazatelj da klub nema nikakve strategije za napredak i razvoj,pa prije mjesec su ti isti otpušteni da bi se otvorio prostor mladim igračima a dvadeset dana pred prvenstvo druga priča,,,,cesc4 je napisao/la:Evo nino care prizvo si nam to , sigurnu informaciju sam dobio da se Timkov i Kadric vracaju... uskoro cu i njih dvojicu pitat pa da to bude i "zvanicno"