Giroud makar spusti loptu za saigrača, ovako svako ispucavanje naših igrača završi kod Bayerna.AA23 je napisao/la:Ovo ko da igramo sa igračem manje..nigdje CF
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Baš treba sad ubaciti olija
Razočarali su me. Ozbiljno, očekivao sam više od njih.
Evo ovo sad, Giroud da je bio, skočio bi, šutao bi.. Walcott sa metar i žilet ne smije potrčat pored mrcine Van Buytena.
Evo ovo sad, Giroud da je bio, skočio bi, šutao bi.. Walcott sa metar i žilet ne smije potrčat pored mrcine Van Buytena.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
- majestic24
- Kontakt:
gori arsenal nisam godinama gledao
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Arsenal neshvatljivo los. Bojim se da je ovdje sve gotovo.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
ma prodo wenger tekmu :p
- adriano_leite
- Kontakt:

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- NoName
- Kontakt:
malo bi ko mogao sta da uradi protiv ovakvog bayerna. arsenalu treba kompletna rekonstrukcija
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ne zna se ko je gori Šuko ili Arsenal, pa lik nije pogodio dva prezimena do sad.
Zadnja izmjena: anell, dana/u 19 feb 2013, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
znači coquelin umjesto vermelena koji nije igrač za bočne pozicije, a umjesto konja artete ubaciti girouda te umjesto podolskog rosickya...
Ko čuva mandžukića??

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
yebem ja poldiju kopacke njegove i vermalenu mamu. ma svi sa wengerom na celu. Na sta smo mi spal, jad i bijeda. Dobro pa su malo stali. ne zele nas poniziti. gospoda. Mjesec dana ja njima jesti nebi dao.
Big Bang Bayerna u Londonu..Henderson je napisao/la:
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- Neutralan88
- Kontakt:
Raspucao se Arsenal velika 0 u svim segmentima...
Mada realnost je ovo, ocekivano da se Arsenal ne može nositi sa "VELIKIM" ekipama.
Ovo je što bi ŠVABE rekli:
Blitzkrieg Bavaraca u Londonu
Mada realnost je ovo, ocekivano da se Arsenal ne može nositi sa "VELIKIM" ekipama.
Ovo je što bi ŠVABE rekli:
Blitzkrieg Bavaraca u Londonu
Zadnja izmjena: Neutralan88, dana/u 19 feb 2013, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
Pero se ni pridigao nije, a Bavarci dali gol, proslavili i krenuli na centar
no provokacija

no provokacija

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Vodimo u golautu ako ništa drugo.
Poserem im se na kolektiv. Bayern ih uči kako se bori i kako se igra. Jeste, Bayern je odličan večeras, po meni ako ovako nastave, prvi favoriti, ali naši.. Naši su očajni. Nikakve ideje. Na sredini ne znaju šta će, čuvaju loptu i stoje, ljudi im loptu iz nogu uzimaju.
U napadu.. ništa. Yebi ga, bez sredine nema ni napada.
Wojčeh.. kasni na oba gola. Begović inshAllah na ljeto.
Da rezimiramo, svima yebem od-do.
Poserem im se na kolektiv. Bayern ih uči kako se bori i kako se igra. Jeste, Bayern je odličan večeras, po meni ako ovako nastave, prvi favoriti, ali naši.. Naši su očajni. Nikakve ideje. Na sredini ne znaju šta će, čuvaju loptu i stoje, ljudi im loptu iz nogu uzimaju.
U napadu.. ništa. Yebi ga, bez sredine nema ni napada.
Wojčeh.. kasni na oba gola. Begović inshAllah na ljeto.
Da rezimiramo, svima yebem od-do.
Inače momak je legenda mislim na Sea
- Cautinho
- Kontakt:
Neki su govorili da ce poslije Blackburna,Arsenal stati na noge i pokazati zube Bayernu.
To se kao sto vidimo nije desilo,i kad je losa forma,onda je stvarno losa forma,bez obzira protiv koje ekipe i u kojem takmicenju.
Kao sto je jedan forumas rekao,dobro je ovo,samo da nebude neka katastrofa,da ne pukne petarda...
To se kao sto vidimo nije desilo,i kad je losa forma,onda je stvarno losa forma,bez obzira protiv koje ekipe i u kojem takmicenju.
Kao sto je jedan forumas rekao,dobro je ovo,samo da nebude neka katastrofa,da ne pukne petarda...
Keep walking.
Ovakvu igru Bayerna sam i ocekivao, ovo je njihova postavka i njihova igra ali me Arsenal totalno razocarao. Ovako blijedi i bezidejno niste djelovali ne pamtim.
Walcott u spicu ne moze nista uraditi protiv jacih ekipa, tu sam ocekivao Girouda a da Walcott i Cazorla probijaju po stranama. Ovako sa Podolskim, koji nikada nije bio nivo za ovakvih meceva, i, trebalo bi, Ramseyem po stranama Arsenal moze dobiti sansu jedino ako se Alaba oklizne. Jednostavno ne mogu da vjerujem kakve pocetnicke greske Wenger pravi. Kakav crni Vermaelen na beku? Pa zar nije vise naucio da on tu jednostavno ne moze odigrati protiv jacih ekipa. Moze biti odlican protiv davljenika ili kada se kanta Southampton jer te takva ekipa i ne napada ali protiv jakih naleta sa boka, kao sto Bayern igra, Belgijanac jednostavno izgleda kao poluamater. Stoji predaleko od svakog igraca koji se namjesta na centarsut, u napadu ga i nema nikako, veliko NISTA od njega.
Ovdje Arsenalu treba cudo da prodje ikako. Bojim se samo da vas Bayern ne dokrajci u nastavku.
Walcott u spicu ne moze nista uraditi protiv jacih ekipa, tu sam ocekivao Girouda a da Walcott i Cazorla probijaju po stranama. Ovako sa Podolskim, koji nikada nije bio nivo za ovakvih meceva, i, trebalo bi, Ramseyem po stranama Arsenal moze dobiti sansu jedino ako se Alaba oklizne. Jednostavno ne mogu da vjerujem kakve pocetnicke greske Wenger pravi. Kakav crni Vermaelen na beku? Pa zar nije vise naucio da on tu jednostavno ne moze odigrati protiv jacih ekipa. Moze biti odlican protiv davljenika ili kada se kanta Southampton jer te takva ekipa i ne napada ali protiv jakih naleta sa boka, kao sto Bayern igra, Belgijanac jednostavno izgleda kao poluamater. Stoji predaleko od svakog igraca koji se namjesta na centarsut, u napadu ga i nema nikako, veliko NISTA od njega.
Ovdje Arsenalu treba cudo da prodje ikako. Bojim se samo da vas Bayern ne dokrajci u nastavku.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.