Ovim boldovanim si pokazo svoje fudbalsku neinformisanost.Rooney88 je napisao/la:Ovakvu igru Bayerna sam i ocekivao, ovo je njihova postavka i njihova igra ali me Arsenal totalno razocarao. Ovako blijedi i bezidejno niste djelovali ne pamtim.
Walcott u spicu ne moze nista uraditi protiv jacih ekipa, tu sam ocekivao Girouda a da Walcott i Cazorla probijaju po stranama. Ovako sa Podolskim, koji nikada nije bio nivo za ovakvih meceva, i, trebalo bi, Ramseyem po stranama Arsenal moze dobiti sansu jedino ako se Alaba oklizne. Jednostavno ne mogu da vjerujem kakve pocetnicke greske Wenger pravi. Kakav crni Vermaelen na beku? Pa zar nije vise naucio da on tu jednostavno ne moze odigrati protiv jacih ekipa. Moze biti odlican protiv davljenika ili kada se kanta Southampton jer te takva ekipa i ne napada ali protiv jakih naleta sa boka, kao sto Bayern igra, Belgijanac jednostavno izgleda kao poluamater. Stoji predaleko od svakog igraca koji se namjesta na centarsut, u napadu ga i nema nikako, veliko NISTA od njega.
Ovdje Arsenalu treba cudo da prodje ikako. Bojim se samo da vas Bayern ne dokrajci u nastavku.
Meni ostaje ona nada da u drugom poluvremenu bolje igramo. Vadi Remzija ubacuj Žirua da se ta skok igra dobije.