FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bavarian_bk
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la bavarian_bk » 19 feb 2013, 22:59

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Joj tekme, Bayo izrešetao Arsenal. Mandzukic se pokazao najboljom kupnjom u sezoni. Samo jel ono slucaj Šimunić se ponovio u liku Müllera :?
Nije :D

Prvi put kada je Muller " dobio " žuti , zapravo je Schweinsteiger dobio , i tek kasnije ga pokazalo na grafici , i onda kada je Muller dobio " drugi " žuti , bio mu je prvi :)

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 19 feb 2013, 23:00

[quote="bavaraccccc"] btw zasto ribery vani? to se uvijek desi???????[/quotezato sto apsolutno nije nista uradio na terenu :evil: .
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 19 feb 2013, 23:03

Cestitke na pobjedi :)
Rođen s tobom da budem

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 19 feb 2013, 23:03

supermario je napisao/la:
bavaraccccc je napisao/la: btw zasto ribery vani? to se uvijek desi???????[/quotezato sto apsolutno nije nista uradio na terenu :evil: .
Jesi ti dobar?
Ribery je bio jedan od boljih pojedinaca u prvom poluvremenu,istina,izgubio je koju loptu,ali to ga nije sprijecilo da otvori obranu,poreda kojeg branica na sebe,ostavi loptu...
Keep walking.

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 19 feb 2013, 23:04

supermario je napisao/la:
bavaraccccc je napisao/la: btw zasto ribery vani? to se uvijek desi???????[/quotezato sto apsolutno nije nista uradio na terenu :evil: .
hahaha ti se salis jeli tako? :? Bilal kada igra 60 posto, opet je bolji od polovice ekipe,tacno je da nije imao toliko prodora ali njegova smirenost na terenu sve nadomjesti,da ne pominjem da lijeva strana potpuno zamre a i bilal jako cesto pomaze u defanzivi pa i tu kaskamo :? mora svima biti jasno da se takav igrac skoro nikada ne vadi vani u ovakvoj tekmi,osim ako nije fizicka sprema u pitanju! ;)
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 19 feb 2013, 23:09

Ne salim se!! smo sam realan. U odnosu kako moze i zna, ovo vcrs je bila samo sjena Riberya, potpun opravdan ulazak Robbena i veoma je dobro dosao. Mada je bila moguca i kombinacija da se Muller izbaci pa da se Arsenalova odbrana razvuce po stranama, jer bi obojicu udvajali... ;)
Zadnja izmjena: supermario, dana/u 19 feb 2013, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 19 feb 2013, 23:10

Pobjeda zaslžena i više nego zaslužena. Odmah od početka nametanje svog tempa, svoje igre. Nasi su protivnici večeras izgledali kao da im fali ideja u igri,igraju tromo sporo. Iskoristiše onu malu uspavanost odrane i zabiše, ali nije nam mnogo trebalo da se vratimo na pravi kolosjek. Tako to rade pravi timovi(odma ispravlju svoje greške).Utakmicu u čitavom njenom tou smo imali pod kontrolom samo onaj priod igre na početku nastvka igre, kad je pao pogodak tajperiod igre nije trajao duže od 10 minnuta, poslije ulaska Robbena sve je vraćeno u normalu,pod apsulutnu kontrolu Bayerna. :D

NEXT who's next :?:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 19 feb 2013, 23:11

Imam osjecaj da smo igrali sa 60 % svojih mogucnosti,kakva igra,lakoća,smirenost u pasovima pa čak i po cijenu neke greške, komotno se može reci da smo igrali prijateljsku :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 feb 2013, 23:16

Bas kao sto sam ocekivao. Arsenal nije imao nikakve sanse ni da nam prismrdi golu, ali iz nepostojeceg kornera daju gol, nakon velike greske Neuera. Odigrali smo fantasticno prvih 20 minuta, a onda smo se povukli i prepustili Topnicima da igraju, ali smo sjajno odradili posao u defanzivi i nisu uspjeli stvoriti ni jednu jedinu vecu priliku. Veoma smo dobro markirali sve Arsenalove igrace i nisu imali nikakvih sansi da nekim kombinacijama dodju do gola. Demonstrirali smo silu u pravom smislu te rijeci i opet odigrali jednu laganu utakmicu, a ovo veceras me pravo podsjetilo na tekmu sa Cityem. Sada lagano nastaviti pobjednicki niz u Bundeski, a onda lagano i zavrsiti posao sa Arsenalom.

MIA SAN MIA
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 feb 2013, 23:17

Kao sto sam rekao iz 2 u 2, okurazio sam se i to priznajem.
Arsenalu ponos, Bayernu cast i kapa do poda.

Stekao sam dojam da su igrali sa 50% snage, strah me pomisliti sta bi bilo da su igrali maximalno.

AUF GEHTS DIE ROTEN!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 19 feb 2013, 23:19

Omerbavarac je napisao/la:Kao sto sam rekao iz 2 u 2, okurazio sam se i to priznajem.
Na kldionici sam odigrao iz 2 u 2, i tipovao na gol Kroosa :), ali listic ipak nije dobitni :(

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 19 feb 2013, 23:22

bavaraccccc je napisao/la: hahaha ti se salis jeli tako? :? Bilal kada igra 60 posto, opet je bolji od polovice ekipe,tacno je da nije imao toliko prodora ali njegova smirenost na terenu sve nadomjesti,da ne pominjem da lijeva strana potpuno zamre a i bilal jako cesto pomaze u defanzivi pa i tu kaskamo :? mora svima biti jasno da se takav igrac skoro nikada ne vadi vani u ovakvoj tekmi,osim ako nije fizicka sprema u pitanju! ;)
Da je Bilal igrao bar na 90 % svojih mogucnosti bilo bi jos golova, ali ne zamjerim mu, u Bundes ligi u jednoj utakmici sigurno po 6-7 puta probije bok....ocekujem na Alianz areni da pokaze sta zna....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 19 feb 2013, 23:26

anelbavarac je napisao/la:Ako ih odmah na pocetku "otvorimo" tj.ako brzo postignemo gol moje mislljenje je da ce mo ih dobiti najmanje dva razlike, opet kazem moje misljenje ;)
Drago mi je da sam bio u pravu :D mada sam prizeljkivao pobjedu bez primljenog gola al nema veze,prolaz nije upitan ni sekunde.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 feb 2013, 23:27

Kakva ekipa :geek:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 19 feb 2013, 23:30

Ulli dragi jesi i napravio ekipu svaka ti dala 8-)
Arsenal nije bio ni loš ali nisu taj nivo da bi nas izbacili.gledala se utakmica(reklo bi se napokon u osmini i jedna takva nakon onih "predstava" ostalih klubova).U revanšu nema opuštanja.Samo hrabro i da se onda čeka protivnik u četvrtfinalu, ko god da bude, ne bih mu bio u koži, Bayern još nije pokazao koliko zapravo može :!: :twisted: :twisted:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 feb 2013, 23:37

Rutinska pobjeda i posao sa Arsenalom već završen u prvoj utakmici.Gol su nam dali iz nepostojećeg kornera a što je najgore smušena reakcija Neuera. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 feb 2013, 23:38

Jako pametno postavljena igra od strane JH, gdje se odvijalo sve po planu (pogotovo u prvom dijelu utakmice). Nastavak se mogao i očekivati onakav kakav je i bio, jer je Arsenal izašao rastrčaniji i pokušao više vršiti pritisak ka našoj zadnjoj liniji. Sve je to uglavnom bilo jalovo i bezopasno do onog kornera (naravno, nepostojećeg) i šeprtljave odbrane čitave ekipe (ne samo Neuera). Poslije toga se očekivao malo intenzivniji napadi Arsenala (zato je Jupp ovaj put 'na vrijeme' reagovao i malo ranije pustio u igru Robbena), međutim osim par prijetnji (preko Girouda i Poldija te nekoliko izblokiranih udaraca) ničega više nije bilo što bi pobjedu dovelo u pitanje.

Ribery jeste bio lošiji nego inače. Jupp je izveo njega iz razloga što je Muller dobar i nazad osim što je naprijed stalna prijetnja. Osim toga, ovi su u par navrata nasrnuli krvnički (sudija je bio jad. svaki start žuti karton i uprkos tome što se često latio za džep nije ostvario autoritet. valjda nije još u formi jer je u norveškoj još pauza).
Kroos jeste pogodio kada je najpotrebnije ali se u ovoj tekmi često skrivao i nije me baš oduševio. Veliki strah što smo imali radi van Buytena se pokazao kao neopravdan, jer je 'mališa' majstorski odradio svoj dio posla. Doktor Dante kao što se naviklo, Alaba je u par momenata bio van koncentracije, ali sve u svemu dobar. Na suprotnoj strani Lahm kapitenski, jako dobar. Basti je u prvom poluvremenu bio nešto bolji i pritom svom frendu Poldiju uzeo nekoliko lopti. Martinez sve bolji i mogu reći da je u prvom poluvremenu odigrao sjajno. Toliko ukradenih lopti, prekinutih akcija, presjecanja...
Sve u svemu, dobro je. Malo me bilo strah ove euforije. Sporstka javnost, forumi, kladionice....sve je bilo u fazonu idemo na izlet u London.
Što je u konačnici i bilo. :D
Vom Jäger zum Gejagten

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 19 feb 2013, 23:43

Mandzoooooooooo perverzija od napadaca,koliko trke,pomaganja odbrani i jos pri tome uvijek na pravom mjestu-FENOMENALNO

Kakvo primanje lopte kod treceg gola--strasno,pas ka Robbenu i sprint u kazneni...i realizacija uz malo srece... ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 feb 2013, 23:46

van gall je napisao/la:Mandzoooooooooo perverzija od napadaca,koliko trke,pomaganja odbrani i jos pri tome uvijek na pravom mjestu-FENOMENALNO

Kakvo primanje lopte kod treceg gola--strasno,pas ka Robbenu i sprint u kazneni...i realizacija uz malo srece... ;)
Si mile, si. :)
Vidim ja da nisam dovršio tekst. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 19 feb 2013, 23:46

Robben je ono malo što je igrao razvalio, joj kako je samo letio po terenu. :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.