Na kldionici sam odigrao iz 2 u 2, i tipovao na gol KroosaOmerbavarac je napisao/la:Kao sto sam rekao iz 2 u 2, okurazio sam se i to priznajem.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- supermario
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
Da je Bilal igrao bar na 90 % svojih mogucnosti bilo bi jos golova, ali ne zamjerim mu, u Bundes ligi u jednoj utakmici sigurno po 6-7 puta probije bok....ocekujem na Alianz areni da pokaze sta zna....bavaraccccc je napisao/la: hahaha ti se salis jeli tako?Bilal kada igra 60 posto, opet je bolji od polovice ekipe,tacno je da nije imao toliko prodora ali njegova smirenost na terenu sve nadomjesti,da ne pominjem da lijeva strana potpuno zamre a i bilal jako cesto pomaze u defanzivi pa i tu kaskamo
mora svima biti jasno da se takav igrac skoro nikada ne vadi vani u ovakvoj tekmi,osim ako nije fizicka sprema u pitanju!
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- anelbavarac
- Kontakt:
Drago mi je da sam bio u pravuanelbavarac je napisao/la:Ako ih odmah na pocetku "otvorimo" tj.ako brzo postignemo gol moje mislljenje je da ce mo ih dobiti najmanje dva razlike, opet kazem moje misljenje
Kakva ekipa 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ulli dragi jesi i napravio ekipu svaka ti dala
Arsenal nije bio ni loš ali nisu taj nivo da bi nas izbacili.gledala se utakmica(reklo bi se napokon u osmini i jedna takva nakon onih "predstava" ostalih klubova).U revanšu nema opuštanja.Samo hrabro i da se onda čeka protivnik u četvrtfinalu, ko god da bude, ne bih mu bio u koži, Bayern još nije pokazao koliko zapravo može

Arsenal nije bio ni loš ali nisu taj nivo da bi nas izbacili.gledala se utakmica(reklo bi se napokon u osmini i jedna takva nakon onih "predstava" ostalih klubova).U revanšu nema opuštanja.Samo hrabro i da se onda čeka protivnik u četvrtfinalu, ko god da bude, ne bih mu bio u koži, Bayern još nije pokazao koliko zapravo može
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Rutinska pobjeda i posao sa Arsenalom već završen u prvoj utakmici.Gol su nam dali iz nepostojećeg kornera a što je najgore smušena reakcija Neuera. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jako pametno postavljena igra od strane JH, gdje se odvijalo sve po planu (pogotovo u prvom dijelu utakmice). Nastavak se mogao i očekivati onakav kakav je i bio, jer je Arsenal izašao rastrčaniji i pokušao više vršiti pritisak ka našoj zadnjoj liniji. Sve je to uglavnom bilo jalovo i bezopasno do onog kornera (naravno, nepostojećeg) i šeprtljave odbrane čitave ekipe (ne samo Neuera). Poslije toga se očekivao malo intenzivniji napadi Arsenala (zato je Jupp ovaj put 'na vrijeme' reagovao i malo ranije pustio u igru Robbena), međutim osim par prijetnji (preko Girouda i Poldija te nekoliko izblokiranih udaraca) ničega više nije bilo što bi pobjedu dovelo u pitanje.
Ribery jeste bio lošiji nego inače. Jupp je izveo njega iz razloga što je Muller dobar i nazad osim što je naprijed stalna prijetnja. Osim toga, ovi su u par navrata nasrnuli krvnički (sudija je bio jad. svaki start žuti karton i uprkos tome što se često latio za džep nije ostvario autoritet. valjda nije još u formi jer je u norveškoj još pauza).
Kroos jeste pogodio kada je najpotrebnije ali se u ovoj tekmi često skrivao i nije me baš oduševio. Veliki strah što smo imali radi van Buytena se pokazao kao neopravdan, jer je 'mališa' majstorski odradio svoj dio posla. Doktor Dante kao što se naviklo, Alaba je u par momenata bio van koncentracije, ali sve u svemu dobar. Na suprotnoj strani Lahm kapitenski, jako dobar. Basti je u prvom poluvremenu bio nešto bolji i pritom svom frendu Poldiju uzeo nekoliko lopti. Martinez sve bolji i mogu reći da je u prvom poluvremenu odigrao sjajno. Toliko ukradenih lopti, prekinutih akcija, presjecanja...
Sve u svemu, dobro je. Malo me bilo strah ove euforije. Sporstka javnost, forumi, kladionice....sve je bilo u fazonu idemo na izlet u London.
Što je u konačnici i bilo.
Ribery jeste bio lošiji nego inače. Jupp je izveo njega iz razloga što je Muller dobar i nazad osim što je naprijed stalna prijetnja. Osim toga, ovi su u par navrata nasrnuli krvnički (sudija je bio jad. svaki start žuti karton i uprkos tome što se često latio za džep nije ostvario autoritet. valjda nije još u formi jer je u norveškoj još pauza).
Kroos jeste pogodio kada je najpotrebnije ali se u ovoj tekmi često skrivao i nije me baš oduševio. Veliki strah što smo imali radi van Buytena se pokazao kao neopravdan, jer je 'mališa' majstorski odradio svoj dio posla. Doktor Dante kao što se naviklo, Alaba je u par momenata bio van koncentracije, ali sve u svemu dobar. Na suprotnoj strani Lahm kapitenski, jako dobar. Basti je u prvom poluvremenu bio nešto bolji i pritom svom frendu Poldiju uzeo nekoliko lopti. Martinez sve bolji i mogu reći da je u prvom poluvremenu odigrao sjajno. Toliko ukradenih lopti, prekinutih akcija, presjecanja...
Sve u svemu, dobro je. Malo me bilo strah ove euforije. Sporstka javnost, forumi, kladionice....sve je bilo u fazonu idemo na izlet u London.
Što je u konačnici i bilo.
Vom Jäger zum Gejagten
Mandzoooooooooo perverzija od napadaca,koliko trke,pomaganja odbrani i jos pri tome uvijek na pravom mjestu-FENOMENALNO
Kakvo primanje lopte kod treceg gola--strasno,pas ka Robbenu i sprint u kazneni...i realizacija uz malo srece...
Kakvo primanje lopte kod treceg gola--strasno,pas ka Robbenu i sprint u kazneni...i realizacija uz malo srece...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Si mile, si.van gall je napisao/la:Mandzoooooooooo perverzija od napadaca,koliko trke,pomaganja odbrani i jos pri tome uvijek na pravom mjestu-FENOMENALNO
Vidim ja da nisam dovršio tekst.
Vom Jäger zum Gejagten
Robben je ono malo što je igrao razvalio, joj kako je samo letio po terenu. 
- maximusdecimus
- Kontakt:
meni je komedija bila što čovjek zabi u zadnjoj sekundi, Gomez samo što nije bio ušao u terenvan gall je napisao/la:Mandzoooooooooo perverzija od napadaca,koliko trke,pomaganja odbrani i jos pri tome uvijek na pravom mjestu-FENOMENALNO
- BavaracZenica
- Kontakt:
BAYERN
Momci odigrali odlicno
nema sta 1-3 mozemo reci da je 90 posto gotov ali et treba odigrat i u Minhenu
Nego kad Boa smije igrat?
FC Bayern !!!!!
- supermario
- Kontakt:
Vec u uzvratu u MInhenu..BavaracZenica je napisao/la:Nego kad Boa smije igrat?
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
Pa dobro, velika želja i tako to.Bademluk je napisao/la:Robben je ono malo što je igrao razvalio, joj kako je samo letio po terenu.
Osjeti se i kod Juppa ta blaga nervoza kad se spomene Robben. Te pričao sam s njim, te znam da mu se igra, na treningu primjetim velike pomake...
Kaže da će igrati u subotu, pa u srijedu i da će se 'naigrati' do kraja sezone.
Vom Jäger zum Gejagten
Robben gori od želje da igra i pokazao je više u onih 10' nego Ribery u 80' koji je i ujedno bio najlošiji pojedinac.
Mandžo natural born killer.
Gomez pred kraj zapuca čistu šansu eh,..
Mandžo natural born killer.
Gomez pred kraj zapuca čistu šansu eh,..
Stvarno ne bi bio u kozi Juppa sto se tice biranja prvih 11
Sada se i Boa vraca ali grijeh je i onog "malog" Belgijanca stavit na klupu kada pruza odlicne partije,ne samo u odbrani nego i u napadu
Sto se tice kornera kad je Buyto u igri uvijek e opasno i uvijek prolazi ona uigrana taktika ubacaj na prvu gdje se on uvijek nalazi
Sada se i Boa vraca ali grijeh je i onog "malog" Belgijanca stavit na klupu kada pruza odlicne partije,ne samo u odbrani nego i u napadu
Sto se tice kornera kad je Buyto u igri uvijek e opasno i uvijek prolazi ona uigrana taktika ubacaj na prvu gdje se on uvijek nalazi
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Dobro je Robbena Jupp potpalio.....Saurman je napisao/la:Robben gori od želje da igra i pokazao je više u onih 10' nego Ribery u 80' koji je i ujedno bio najlošiji pojedinac.
Mandžo natural born killer.![]()
A to je nevjerovatno, nama Ribery bude jedan od lošiji na terenu i mi onako odigramo.....
Al mora se Buyto pohvalit, kakva postavljanja u odbrani, iznošenja lopte, sjajna partija, a najviše sumnji u njega bilo.....
Schweinsteiger opet fenomenalan, sjajan organizator (a nek je vala i kartone očistio....
A samo se nekad pitam gdje ljudi kod Martineza vide sporost.....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ma neka.Saurman je napisao/la:Gomez pred kraj zapuca čistu šansu eh,..
Mislimo li na situaciju nakon one odbijenice?
E ako jeste, onda daleko od čiste šanse, bježala lopta ki **** od poštenja.
Pa dobro, ovo rutinerski, a naravno par nas iskusnijih smo potegli ručni i rekli:Stan'te, u pitanju je gostovanje, u pitanju je LP.
i bili smo upravu, jer smo u pojedinim momentima gledali i čudne situacije,
situacije u kojim Arsenal šuta prema golu, stvori priliku, ili recimo daju gol nakon neshvaćene šetnje Nojera, i odbranu poput muha.
Tim je bio na nivou, ima još 90 min...
ps:Muller gol+asistencija, dokle više, dokle.
efe, geronimo, secer i ostali svi su napisali:
Morate vi još pure pojesti da bi neke stvari znali.Al mora se Buyto pohvalit, kakva postavljanja u odbrani, iznošenja lopte, sjajna partija, a najviše sumnji u njega bilo.....
Zar vam još nije jasno da je Buyten nekima na klupu pokazao.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 20 feb 2013, 00:04, ukupno mijenjano 2 puta.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Boateng je dobio dvije utakmice suspenzije tako da ga nema ni u uzvratu.
Buyten ne samo da je veceras odusevio, nego i u svim dosadasnjim utakmicama koje je odigrao. Kao momak je.
Zadovoljni moramo biti, jer smo strasni, igramo taman onoliko koliko trebamo i na kraju dolazimo do cilja, zeljenog cilja.
Buyten ne samo da je veceras odusevio, nego i u svim dosadasnjim utakmicama koje je odigrao. Kao momak je.
Zadovoljni moramo biti, jer smo strasni, igramo taman onoliko koliko trebamo i na kraju dolazimo do cilja, zeljenog cilja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
I ja se pitam, koliko samo oduzeti lopti a zna se i Riki dati u šprint kad zatreba.effe_sa je napisao/la:Dobro je Robbena Jupp potpalio.....Saurman je napisao/la:Robben gori od želje da igra i pokazao je više u onih 10' nego Ribery u 80' koji je i ujedno bio najlošiji pojedinac.
Mandžo natural born killer.![]()
![]()
A to je nevjerovatno, nama Ribery bude jedan od lošiji na terenu i mi onako odigramo.....![]()
![]()
Al mora se Buyto pohvalit, kakva postavljanja u odbrani, iznošenja lopte, sjajna partija, a najviše sumnji u njega bilo.....
Schweinsteiger opet fenomenalan, sjajan organizator (a nek je vala i kartone očistio....)
A samo se nekad pitam gdje ljudi kod Martineza vide sporost.....![]()
Dobra partija i s njegove strane,a što se brzine tiče, čovjek možda nije najbrži, ali ima on solidnu brzinu. I kako samo ko osica napada i ide na protivničke igrače. MOJ ČOVJEK......100 %
Možemo reći da smo uboli sa pojačanjima ove godine Mandžo/Riki/Dante.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.