Vasa Ladacki je napisao/la:B.Lopez (17,5) over
Jednostavno, momak je trenutno najbolji centar u ligi. Uzima najviše šuteva u ekipi kad je egal. Igraju protiv ekipe koja katastrofalno brani centarsku poziciju, uostalom ni nemaju neku odbranu, oslanjaju se na run&gun igru. Mislim da bih ga i na većoj margini protiv Bucksa odigrao, al' hvala kladionicama na ovome. Ukoliko ne bude imao katastrofalnu noć, ovo bi trebao glat prebacit'.
Pokušati još:
G.Monroe 16,5 under
L.Aldridge 21,5 over
Lopez se čini kao sigurica, ali Williams se večeras vraća i pitanje je kako će večeras odigrati, bila je tu i pauza pa bih ga ja zaobišao.
S Monroeom se takođe ne bih slozio. Zadnjih 10 utakmica je na prosjeku 17.9 poena, u februaru (posljednjih 8) na 18.4. Diže dečko formu u zadnje vrijeme, 6 od posljednjih 9 mečeva je prebaico granicu, pa bi ja više tipovao Over ali zaobišao sam ga.
Aldridge je u dosadašnje dvije tekme sa Sunsima na prosjeku 14.5 poena, i njega sam zaobišao.
Opet to je tvoje mišljenje naravno, i ko zna možda baš sve tvoje prođe.
Ja odigrah, i samim tim to su moji neki tipovi za večeras.
Portland - Phoenix 1 (1,5)
U dosadašnja dva meča, oba puta je uzeo domaćin. Sunsi su najgora gostujuća momčad u ligi (omjer 5-23), dok je Portland sasvim solidan kod kuce (17-8). Portland je izgubio posljednjih 5 utakmica, pauza je došla u pravo vrijeme da se prisaberu pa večeras idu po prekid te serije te mislim da i ova utakmica ide na stranu domaćina.
Stephen Curry 20,5+ (1,85)
U posljednjih 10 na prosjeku 21.3 poena. Protiv Utaha u jedinoj dosadašnjoj je zabio 23 poena. Kao što već neko navede, večeras bi trebao potegnuti i prebaciti ovu marginu.
David Lee -18,5 (1,85)
Majka statistika kaže da je samo 1 u posljednjih 7 mečeva prebacio ovu marginu. U posljednjih 10 utakmica je na prosjeku od 16.2, a u februaru na 15.7 poena. Idi i večeras u Under...
Marc Gasol 13,5+ (1,85)
Iako ovaj paša igra promjenjivo u zadnje vrijeme, polahko diže formu. U posljednjih 10 utakmica je na prosjeku od 16.3 poena, pa će valjda i večeras potjerat preko ovoga. Amin.
@EmirSioux89: U dosadašnja dva meča, oba puta su Bucksi uzeli. Zna Brooklyn odigrati odlicno, znaju vala i usrat pa sam ih ja zaobišao večeras.