Ako izadje Ambro od pocetka i Prince na krilu najebali smo,tek tada ce nam sakriti loptu Barca,sa Princeom u veznom redu imamo puno bolje sanse da ih zaustavimo koliko toliko.
Cak sta vise ja licno bi izveo napad Krkic,Niang,Sarafi jer imaju snage a jako su brzi i nezgodni za cuvat,i plus sto Niang i Sarafi se vracaju pozadi uvijek i zatvaraju svoju stranu,sa njima trojicom bi imali dosta vise trke i brzine u tranziciji iz odbrane u napad,jer cemo se vrlo vjerovatno vecinu utakmice branit,a njih trojica su svakako prvi bedem u odbrani mislim barem bi ih ja tako postavio ono sto bi se reklo da "ganjaju" i da pokusaju sto vise ometati zadnju liniju Barce jer kod njih dosta cesto stoperi iznose loptu daleko u polje protivnika.
Dakle brz mlad i pokretan napad koji odlicno odradjuje defanzivu,sa velikom pomoci Montoliva Muntarija i Princea.
Moramo sto duze pokusati zadrzati loptu u nasem posjedu i sto vise ih pritiskati drzati pod presingom sad koliko cemo to izdrzati to je pitanje.
I ako rezultat bude povoljan kasnije ubaciti Pazzinija i bunarit na njega loptu,da pada iznudi koji prekrsaj i zadrzi koju loptu i to je to