meni je komedija bila što čovjek zabi u zadnjoj sekundi, Gomez samo što nije bio ušao u terenvan gall je napisao/la:Mandzoooooooooo perverzija od napadaca,koliko trke,pomaganja odbrani i jos pri tome uvijek na pravom mjestu-FENOMENALNO
Kakvo primanje lopte kod treceg gola--strasno,pas ka Robbenu i sprint u kazneni...i realizacija uz malo srece...
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- maximusdecimus
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
- BavaracZenica
- Kontakt:
BAYERN
Momci odigrali odlicno
nema sta 1-3 mozemo reci da je 90 posto gotov ali et treba odigrat i u Minhenu
Nego kad Boa smije igrat?
FC Bayern !!!!!
- supermario
- Kontakt:
Vec u uzvratu u MInhenu..BavaracZenica je napisao/la:Nego kad Boa smije igrat?
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
Pa dobro, velika želja i tako to.Bademluk je napisao/la:Robben je ono malo što je igrao razvalio, joj kako je samo letio po terenu.
Osjeti se i kod Juppa ta blaga nervoza kad se spomene Robben. Te pričao sam s njim, te znam da mu se igra, na treningu primjetim velike pomake...
Kaže da će igrati u subotu, pa u srijedu i da će se 'naigrati' do kraja sezone.
Vom Jäger zum Gejagten
Robben gori od želje da igra i pokazao je više u onih 10' nego Ribery u 80' koji je i ujedno bio najlošiji pojedinac.
Mandžo natural born killer.
Gomez pred kraj zapuca čistu šansu eh,..
Mandžo natural born killer.
Gomez pred kraj zapuca čistu šansu eh,..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Stvarno ne bi bio u kozi Juppa sto se tice biranja prvih 11
Sada se i Boa vraca ali grijeh je i onog "malog" Belgijanca stavit na klupu kada pruza odlicne partije,ne samo u odbrani nego i u napadu
Sto se tice kornera kad je Buyto u igri uvijek e opasno i uvijek prolazi ona uigrana taktika ubacaj na prvu gdje se on uvijek nalazi
Sada se i Boa vraca ali grijeh je i onog "malog" Belgijanca stavit na klupu kada pruza odlicne partije,ne samo u odbrani nego i u napadu
Sto se tice kornera kad je Buyto u igri uvijek e opasno i uvijek prolazi ona uigrana taktika ubacaj na prvu gdje se on uvijek nalazi
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Dobro je Robbena Jupp potpalio.....Saurman je napisao/la:Robben gori od želje da igra i pokazao je više u onih 10' nego Ribery u 80' koji je i ujedno bio najlošiji pojedinac.
Mandžo natural born killer.![]()
A to je nevjerovatno, nama Ribery bude jedan od lošiji na terenu i mi onako odigramo.....
Al mora se Buyto pohvalit, kakva postavljanja u odbrani, iznošenja lopte, sjajna partija, a najviše sumnji u njega bilo.....
Schweinsteiger opet fenomenalan, sjajan organizator (a nek je vala i kartone očistio....
A samo se nekad pitam gdje ljudi kod Martineza vide sporost.....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ma neka.Saurman je napisao/la:Gomez pred kraj zapuca čistu šansu eh,..
Mislimo li na situaciju nakon one odbijenice?
E ako jeste, onda daleko od čiste šanse, bježala lopta ki **** od poštenja.
Pa dobro, ovo rutinerski, a naravno par nas iskusnijih smo potegli ručni i rekli:Stan'te, u pitanju je gostovanje, u pitanju je LP.
i bili smo upravu, jer smo u pojedinim momentima gledali i čudne situacije,
situacije u kojim Arsenal šuta prema golu, stvori priliku, ili recimo daju gol nakon neshvaćene šetnje Nojera, i odbranu poput muha.
Tim je bio na nivou, ima još 90 min...
ps:Muller gol+asistencija, dokle više, dokle.
efe, geronimo, secer i ostali svi su napisali:
Morate vi još pure pojesti da bi neke stvari znali.Al mora se Buyto pohvalit, kakva postavljanja u odbrani, iznošenja lopte, sjajna partija, a najviše sumnji u njega bilo.....
Zar vam još nije jasno da je Buyten nekima na klupu pokazao.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 20 feb 2013, 00:04, ukupno mijenjano 2 puta.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Boateng je dobio dvije utakmice suspenzije tako da ga nema ni u uzvratu.
Buyten ne samo da je veceras odusevio, nego i u svim dosadasnjim utakmicama koje je odigrao. Kao momak je.
Zadovoljni moramo biti, jer smo strasni, igramo taman onoliko koliko trebamo i na kraju dolazimo do cilja, zeljenog cilja.
Buyten ne samo da je veceras odusevio, nego i u svim dosadasnjim utakmicama koje je odigrao. Kao momak je.
Zadovoljni moramo biti, jer smo strasni, igramo taman onoliko koliko trebamo i na kraju dolazimo do cilja, zeljenog cilja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
I ja se pitam, koliko samo oduzeti lopti a zna se i Riki dati u šprint kad zatreba.effe_sa je napisao/la:Dobro je Robbena Jupp potpalio.....Saurman je napisao/la:Robben gori od želje da igra i pokazao je više u onih 10' nego Ribery u 80' koji je i ujedno bio najlošiji pojedinac.
Mandžo natural born killer.![]()
![]()
A to je nevjerovatno, nama Ribery bude jedan od lošiji na terenu i mi onako odigramo.....![]()
![]()
Al mora se Buyto pohvalit, kakva postavljanja u odbrani, iznošenja lopte, sjajna partija, a najviše sumnji u njega bilo.....
Schweinsteiger opet fenomenalan, sjajan organizator (a nek je vala i kartone očistio....)
A samo se nekad pitam gdje ljudi kod Martineza vide sporost.....![]()
Dobra partija i s njegove strane,a što se brzine tiče, čovjek možda nije najbrži, ali ima on solidnu brzinu. I kako samo ko osica napada i ide na protivničke igrače. MOJ ČOVJEK......100 %
Možemo reći da smo uboli sa pojačanjima ove godine Mandžo/Riki/Dante.
Samo što je ovaj gol bio u stilu prezimenjaka.Klare je napisao/la: ps:Muller gol+asistencija, dokle više, dokle.
I još u jednoj situaciji mu lopta bježi (mislim da je bio duel sa Merteom) ka autu, sudac već pripremio zastavicu...kad Mulija stade kopačkom preko nje i veli...e neš ti rospijo vanka ne zvao se ja Mulija.
Pajdosi Basti i Lukas u novim opancima, dok Mulija svoje cepa dokle god idu.
Vom Jäger zum Gejagten
Da mislim na tu k**** od poštenja.Klare je napisao/la:Ma neka.Saurman je napisao/la:Gomez pred kraj zapuca čistu šansu eh,..![]()
Mislimo li na situaciju nakon one odbijenice?![]()
E ako jeste, onda daleko od čiste šanse, bježala lopta ki **** od poštenja.![]()
Sad ozbiljno Gomo je ono morao pospremiti u gol.Ostao je sam iskosa samo da je plasirao po zemlji sad bi Wengera vadili iz Temze.
- supermario
- Kontakt:
S Robbenom jednostavno dobijamo vise i deja i mogucnosti u napadu. Msm da ga Jupp nije stavio u prvih 11 jer zelio pokazati svoj autoritet, a ne da Robben igra kada zazeli. Stvarno nebi bio i kozi nasem treneru. Robben bi defintivno trebao biti u prvih 11 ali stvarno je tesko bilo koga izbaciti. Mozda bi rjesenje bilo da Muller sjedi prvo poluvrijeme i da onda odmah u 2 ulazi umjesto robbena,Riberya, pa i Kroosa( u zavisnosti koji vise zakaze)..........ali pretesko je ostaviti tu radilicu da sjedi na klupi 
Došao po klempu.....Saurman je napisao/la:
I ja se pitam, koliko samo oduzeti lopti a zna se i Riki dati u šprint kad zatreba.Veoma dobra partija Martineza i svaku tekmu dijeli klempe onim koji ga osporavaju @Klare.
ja o vuku vuk na vrata.
![]()
Itekako uboli, baš ga uboli u sridu,Saurman je napisao/la: Možemo reći da smo uboli sa pojačanjima ove godine Mandžo/Riki/Dante.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Neutralan88
- Kontakt:
Samo mi je žao jednog čovjeka a to je Jupp Henkesa
zar je moguce da Njemac mijenja svog covjeka za stranca...
Velika greška ce se desiti ljetos nažalost.
Još ako bih osvojio ligu, kup i LP sa Bayernom
Osvoji k'o ti braniNeutralan88 je napisao/la:Samo mi je žao jednog čovjeka a to je Jupp Henkesa![]()
![]()
![]()
DvB perfektan!!!Treba se njega koristiti može on još utakmica iznijeti na svojim leđima.Najviše je nedostajao kod kornera i onog "njegovog" ubacivanja na prvu.Zbog toga bi on trebao igrati sve one "bunker" utakmice.Ako se ičim može probiti probit će se prekidima.No dosta o napadačkim kvalitetima, odbrana je nj. posao a odradi ga "momački".Neka, još veća širina ekipe iako je pred početak otpisan od strane mnogih(Klare svaka čast
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- anelbavarac
- Kontakt:
Kad smo vec kod Javia najbolja partija od dolaska u Bayern 
Da, a asist u stilu Ronaldinja.geronimo je napisao/la:Samo što je ovaj gol bio u stilu prezimenjaka.
Da, da, čovjek kao od gume, hvata neuhvatljivo, u tim situacijama se čini da je duži no inače,geronimo je napisao/la:kad Mulija stade kopačkom preko nje
a sudija sa zastavom trza li trza ki u ribolovu.
Ma bila je ono teška situacija, lopta je brzala, nije baš po volji Mariana.Saurman je napisao/la:Sad ozbiljno Gomo je ono morao pospremiti u gol.Ostao je sam iskosa samo da je plasirao po zemlji
Zna se da sam protiv ovog što uradiše,Neutralan88 je napisao/la:Samo mi je žao jednog čovjeka a to je Jupp Henkesa![]()
![]()
![]()
no da li će biti greška ostaje da se vidi,
možda ga brzo zaboravimo, a ne daj Bože možda ga opet budemo prizivali.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 20 feb 2013, 00:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Već neko vrijeme mi se motaju ove misli po glavi.Neutralan88 je napisao/la:Samo mi je žao jednog čovjeka a to je Jupp Henkesa![]()
![]()
![]()
Konkretno oveNeutralan88 je napisao/la: Još ako bih osvojio ligu, kup i LP sa Bayernom
Večeras i Kajzer veli da ima osjećaj da se Jupu još ostajalo na klupi (on, onako iskren, pošten, bez krivudanja) ali isto tako kaže da shvata da je Bayern morao reagirati kada mu se ukazala mogućnost da dovede Pepa.
Vom Jäger zum Gejagten
- supermario
- Kontakt:
Citam naslove po novinama, i nekako najvise pisu o Blitzkriegu Bayerna u Londonu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.