FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Najbolje ocjene od strane BILD-a dobili Martinez i Muller , po 1. 2 su dobili npr. Alaba, Mandžo, Robben, Kroos, Schweini , Dante, Van Buyten....Ribery je dobio tricu, a najgoru ocjenu dobio Neuer (zbog one greške) četvorku.
Man of the match po UEFA-i je bio Muller...
Man of the match po UEFA-i je bio Muller...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Naja, gleda se to...što se gleda.
Jupp u subotu bilježi tauzenku (hiljaditi meč u BuLiju što kao igrač, što kao trener. samo je otto veći po tom pitanju).
Inače, nijedna njemačka ekipa do sada nije uspjela zabiti u Engleskoj tri gola.
Jupp u subotu bilježi tauzenku (hiljaditi meč u BuLiju što kao igrač, što kao trener. samo je otto veći po tom pitanju).
Inače, nijedna njemačka ekipa do sada nije uspjela zabiti u Engleskoj tri gola.
Vom Jäger zum Gejagten
- schweinsteiger
- Kontakt:
ne sjecam se ni da si ti bio nesto posebno odusevljeneffe_sa je napisao/la: A tek ovi za Martineza pojedinci....
mene je kupio jos onom asistencijom protiv Mainza,iako je igrao samo 15 minuta
2 utakmice suspenzije je dobio,jer je bio direktni crveni.supermario je napisao/la:Vec u uzvratu u MInhenu..BavaracZenica je napisao/la:Nego kad Boa smije igrat?
sve price su ispricane,imamo se cemu radovati,imamo sta slaviti
zadnji put sam ovako istinski uzivao u Bayernovim igrama onda kada su s Gaalom uvezali 11 ili 12 pobjeda
iako su mnogi govorili kako Jupp mora otici,sad svi preispituju svoje izjave...
Covjek je u prvoj sezoni bio trostruki viceprvak,ove se nadam i trostruki prvak,a ucinjena mu je takva nepravda.
Bas kao sto neko napisa kako imamo opet onaj Njemacki smek u igri i nadam se da to dolaskom Guardiole nece isceznut'
#miasanmia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Rekord za rekordom, idilicna godina najbolje Bayernove generacije u historiji. (moje misljenjegeronimo je napisao/la: Inače, nijedna njemačka ekipa do sada nije uspjela zabiti u Engleskoj tri gola.
Svijet se treba pokloniti ovim momcima, iz dana u dan dokazuju svoje umijece.
Javi je veceras otplatio svojih prvih 5 miliona, ostaje jos mnogo posla da napravi kako bi u potpunosti opravdao ulozeni novac.effe_sa je napisao/la:Najbolje ocjene od strane BILD-a dobili Martinez i Muller , po 1. 2 su dobili npr. Alaba, Mandžo, Robben, Kroos, Schweini , Dante, Van Buyten....Ribery je dobio tricu, a najgoru ocjenu dobio Neuer (zbog one greške) četvorku.
Sjajan je bio, kao i mnogo utakmica prije ove, tacnije od onog gola skaricama kada je poceo pokazivati vise hrabrosti i arogantnosti.
Svi su cekali njegove odlicne partije i vjerujem da su ih docekali.
Muller je prica za sebe. Taj momak je toliko traljav a toliko koristan za ekipu da ga jednostavno ne mozes ostaviti neupotrijebljenog. Uvijek je tu kada je to najpotrebnije.
Na kraju zelim da se osvrnem na Robbena. Covjek je pun zelje za igrom, za golovima za onim svojim driblinzima a za onih pola sata je mnogo toga pokazao i svi smo vidjeli da u njemu ima jos mnogo potencijala. Zelim ga uskoro vidjeti kao standardnog prvotimca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- brzitesanj
- Kontakt:
"Nije Arsenal loš, koliko je Bayern dobar."- Đorđe Balašević
Hajd Laku noć
Hajd Laku noć
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Dominacija Bayerna je neminovnost.
Sinoc demonstracija sila na ogromnoj pozornici i rutinska pobjeda za ovjeru 1/4 finala LP-a. Jedino sto se moze zamjeriti ekipi je opustanje i nostalantnost u nastavku susreta, jer da su bili konkretniji i odlucniji u fazi napada mogli su ostvariti jos ubjedljiviju pobjedu.
Sinoc demonstracija sila na ogromnoj pozornici i rutinska pobjeda za ovjeru 1/4 finala LP-a. Jedino sto se moze zamjeriti ekipi je opustanje i nostalantnost u nastavku susreta, jer da su bili konkretniji i odlucniji u fazi napada mogli su ostvariti jos ubjedljiviju pobjedu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- schweinsteiger
- Kontakt:
Muller je toliko neshvacen igrac da to nije normalnoOmerbavarac je napisao/la: Muller je prica za sebe. Taj momak je toliko traljav a toliko koristan za ekipu da ga jednostavno ne mozes ostaviti neupotrijebljenog. Uvijek je tu kada je to najpotrebnije.
Na kraju zelim da se osvrnem na Robbena. Covjek je pun zelje za igrom, za golovima za onim svojim driblinzima a za onih pola sata je mnogo toga pokazao i svi smo vidjeli da u njemu ima jos mnogo potencijala. Zelim ga uskoro vidjeti kao standardnog prvotimca.
Njuskalo pravo
Uvijek se nadje na pravom mjestu u pravo vrijeme
Za Robbena se slazem,ali obojica nahvalismo Mullera,pa gdje Robbena staviti?
Ooo slatki jadi
Ja cekam kad ce vise Gomez pocinjat' od prve minute...
#miasanmia
Nema sta bolji je pobjedio! Sada se nadam da cete osvojiti jer ova generacija to zasluzuje! 
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Sjajna tekma i ocekivana pobjeda. Posebno moram pohvaliti Alabu koji je Walcota iskljucio iz igre,.
Svaka cast bas ste u pravom smislu te rijeci pomeli Arsenal , nisam mogao da vjerujem da je jedna engleska ekipa onako inferiorna trkacki u odnosu na Bayern... znaci brutalno !
a vi se okurazili ufatili "lijehu"
udarate presing na golmana
....abd 27-og se zaletite na nas do zadnje linije....2 komada do 10 minuta bi dobili 
a vi se okurazili ufatili "lijehu"
Zadnja izmjena: HzBvB, dana/u 20 feb 2013, 10:06, ukupno mijenjano 2 puta.
- BayernMunchen31
- Kontakt:
Sto mi ukra citat bolan ne bio ...Znas koliko sam ja ovo smisljobrzitesanj je napisao/la:"Nije Arsenal loš, koliko je Bayern dobar."- Đorđe Balašević![]()
Hajd Laku noć
Kako bi sjeo Klempo na kraju sezone,ali proklet ti je taj fudbal. Ne pobjeđuje uvijek najbolji u LP. Zadnji put zasluzeno je osvojila samo Barca u zadnjih nekoliko godina (Sto se tice dominacije u igri tokom sezone).
Dobro je pobijeda ova sjela da Engleski mediji malo velicaju Bayern.
Uzvrat rijesit mirno, kontrama i dominacijom na sredini.
Pa PSG ako ikako moze u 1/4 , da Bogatase klepimo po usima
FIFA XI 2013
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
divi levandovskog (zuti duks) sto navija, mame mu se nadrajfamanelbavarac je napisao/la:
sta da kaem, sta da slazem
iznenadila me svinja - cista petica. haman da se pravo naostrio nakon thonove kritike.
nojer slab, preslab. onaj golcic nije smio primit.
riberi nula.
ne razumijem
ocekivo sam da ce izdominirat, pokorit, nagu.zit i sam odlucit tekmu.
kad ono medjutim
igrac utakmice: boytonja.
koja hladnoca, koja smirenost, koja uklizavanja, koja iznosenja, koja otvaranja...
5+ za buytonju
ostali su bili odlicni
bujtonja dominira
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
[/b]]Neuer[/b] solidan,jeste da se malo zeznuo oko onog gola,ali i odbrana ima krivice....
Dante+Van Buyten-jako dobri,cak po nekim verzijama odlicni
...walcott nam nije mogao prici ni na 30 metara
Kroos-odlicna kretnja,mnogo pretrcao ..10+
Martinez-po meni jedan od losijih sinoc,ali dobro...njegov zadatak je da usporava protivnicki napad i da krade loptu .. 6.7/10
Bastian-sasvim OK,dobro sto je ocistio kartone....pokazao malo magije,ali nista expresno...
Muller - 1 asistencija,1 gol
šta reći?
Mandžo- nastavlja tamo gdje je stao,vraca se po loptu,udara,voda,razbija,teroriše,i vrši genocid nad protivnickim igracima
Sve u svemu.......FC BAYERN ♥
Dante+Van Buyten-jako dobri,cak po nekim verzijama odlicni
Kroos-odlicna kretnja,mnogo pretrcao ..10+
Martinez-po meni jedan od losijih sinoc,ali dobro...njegov zadatak je da usporava protivnicki napad i da krade loptu .. 6.7/10
Bastian-sasvim OK,dobro sto je ocistio kartone....pokazao malo magije,ali nista expresno...
Muller - 1 asistencija,1 gol
Mandžo- nastavlja tamo gdje je stao,vraca se po loptu,udara,voda,razbija,teroriše,i vrši genocid nad protivnickim igracima
Sve u svemu.......FC BAYERN ♥
POKORILI SMO LONDON!

Vidim pohvale i cestitke stizu sa svih strana, mislim da je 100% zasluzeno jednostavno smo ih uzeli, pojeli, iako su tokom utakmice oni imali dosta veci posjed lopte.
Ja bih naglasio jednu stvar, od pocetka drugog poluvremena pa sve do trenutka kada je Robben usao (ne govorim da je njegov ulazak nesto brutalno promijenio,nego spominjem njegov ulazak radi orijentacije minuta) smo mi bili podrijedjena ekipa i malo je falilo da nam ljudi zabiju i izjednacujuci pogodak.
U tom periodu su nas stvarno jeli na sredini terena i nismo imali adekvatnog odgovora. Nakon toga prof.dr. Jupp Heynckess vadi Kroos-a i ubacuje L. Gustava koji je unio red i mir u nas vezni red te smo uspostavili opet kontrolu.
Igrace za koje sam ja najvise strahovao (van Buyten i Müller) su bili mozda cak i najbolji pojedinci na terenu, dok igrace u koje sam bio 100% siguran su me malo iznevjerili.
NEUER, nema sta istrcavati na 5m ako nece loptu boksat ili hvatat. Jednostavno kada se odlucis da napustis liniju i krenes prema lopti,onda je ona tvoja. Tako da mu je to bila velika greska na utakmici,ali opet sve pohvale za odbranu onog suta,mada ga je vise lopta pogodila nego sto ju je on odbranio.
ROBBEN, taj momak gori od zelje da se pokaze,kao kakav klinac od 17godina. Prava je uzivancija ga bilo gledati, cestitke Yuppu ovaj put na blagovremenoj zamjeni.

Vidim pohvale i cestitke stizu sa svih strana, mislim da je 100% zasluzeno jednostavno smo ih uzeli, pojeli, iako su tokom utakmice oni imali dosta veci posjed lopte.
Ja bih naglasio jednu stvar, od pocetka drugog poluvremena pa sve do trenutka kada je Robben usao (ne govorim da je njegov ulazak nesto brutalno promijenio,nego spominjem njegov ulazak radi orijentacije minuta) smo mi bili podrijedjena ekipa i malo je falilo da nam ljudi zabiju i izjednacujuci pogodak.
U tom periodu su nas stvarno jeli na sredini terena i nismo imali adekvatnog odgovora. Nakon toga prof.dr. Jupp Heynckess vadi Kroos-a i ubacuje L. Gustava koji je unio red i mir u nas vezni red te smo uspostavili opet kontrolu.
Igrace za koje sam ja najvise strahovao (van Buyten i Müller) su bili mozda cak i najbolji pojedinci na terenu, dok igrace u koje sam bio 100% siguran su me malo iznevjerili.
NEUER, nema sta istrcavati na 5m ako nece loptu boksat ili hvatat. Jednostavno kada se odlucis da napustis liniju i krenes prema lopti,onda je ona tvoja. Tako da mu je to bila velika greska na utakmici,ali opet sve pohvale za odbranu onog suta,mada ga je vise lopta pogodila nego sto ju je on odbranio.
ROBBEN, taj momak gori od zelje da se pokaze,kao kakav klinac od 17godina. Prava je uzivancija ga bilo gledati, cestitke Yuppu ovaj put na blagovremenoj zamjeni.
Stern des Südens
Cestitke nisam ni sumljo... 
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Odlična utakmica. Ali drugo poluvrijeme, tempo je opao. Bayern je to radio s namjerom, jer su vidjeli da Arsenal nema šta tražiti u LP. Dobiti 3:1 englesku ekipu u sred Londona je velika čast. Odlična utakmica svih igrača, međutim Ribery nije bio na nekom njegovom nivou sinić, ali je pomogao u dosta akcija, naravno. Neuer je možda malo pogriješio što je kod gola krenuo pa stao, ali prvenstven je kriva odbrana koja se uspavala nakon raspucanog prvog poluvremena.
Heynckess odavno nije ovako pogodio s izmjenama, nije čekao ni 60. minut, a već je počeo
Drugu utakmicu očekujem da će biti jaaako dosadna jer će Bayern rutinski to odraditi. Čuvat će loptu, pustiti ponekad Arsenal da probaju koju akciju, navjerovatnije nekim rezultatom 2:0. Ali ko zna, možda i počine genocid na Allianz-u, pa Arsenal završi ko Basel
Fino bi bilo da sljedeću odigraju Robben, Shaqiri, Gomez i još neki od početka. Željni su momci zabijanja.
U 1/4 finala, navijam da izvučemo P$G.
Heynckess odavno nije ovako pogodio s izmjenama, nije čekao ni 60. minut, a već je počeo
Drugu utakmicu očekujem da će biti jaaako dosadna jer će Bayern rutinski to odraditi. Čuvat će loptu, pustiti ponekad Arsenal da probaju koju akciju, navjerovatnije nekim rezultatom 2:0. Ali ko zna, možda i počine genocid na Allianz-u, pa Arsenal završi ko Basel
Fino bi bilo da sljedeću odigraju Robben, Shaqiri, Gomez i još neki od početka. Željni su momci zabijanja.
U 1/4 finala, navijam da izvučemo P$G.
Sad nam slijede nešto lakši susreti u ligi domaćini smo Werderu i Fortuni a između ove dvije utakmice je i gostovanje Hoffenheimu.
E već u srijedu nas čeka nova poslastica meč Kupa na AA protiv BvB.

Vokal Mandžo, prva gitara Muller podršku mu daje Ribery dok je na bubnjevima Dante.
E već u srijedu nas čeka nova poslastica meč Kupa na AA protiv BvB.
Vokal Mandžo, prva gitara Muller podršku mu daje Ribery dok je na bubnjevima Dante.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
To je po meni 9 bodova jer ste u strasnoj formi sto se vidi iz prilozenog.. 
.....In David we trust.....
- supermario
- Kontakt:
Ubijedjen sam da je nam cak i dobro dosao onaj pimljeni gol, jer htjeli mi to priznat ili ne igraci, a pogotoovu Neuer su dosta bili pod pritiskom da ne prime gol. Znm da smo svi voljeli da je Bayo nastavio niz bez primljenog, ali to bi bilo samo odgadjanje neminovnosti i nosenje dodatnog pritiska. Next game Neuer bi trebao biti opusteniji, sto bi trebalo da znaci da ce coek bolje braniti, i da u rezultatu 1:3 ne zali za primljenim pogotkom u Londonu 
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
mislim da je Bayern posle 2:0 mogao nastaviti bilo bi 4-5 komada ali su povukli ručnu što je dobro,svi na svom nivou,što se tiče Ribija ljudi moji njega Jup mora čuvati svaku minutu kad može jer puno se troši,ali mislim da će on sad predahnuti malo i uhvatiti ritam do kraja jer jo uvijek je naš prvi igrač bez koga je teško igrati,što se tiče gola Nojera nebih komentirao njegov poklon gol ali to nije prvi put sve u svemu gazimo ovako do kraja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.