Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
druže, na Roma Balkan uvijek najave Scudetto u augustu .. u septembru shvate da od toga nema ništa .. onda idu u LP, pa krenu loši rezultati, treba otjerat' trenera, dođu dvije pobjede, evo LP .. ista stvar .. niste realni, odnosno, smješni ste .. to je isto kao da ja lupam da će Lazio osvojiti Scudetto, a realno to nije moguće .. mi se nadamo plasmanu u LP i osvajanju Coppe .. tamo na Roma Balkan je većina budala, imaju možda tri momka koju su veliki navijači Rome, koji su ajde realni i koje ja ajmo reći cijenim ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Pa nije moj problem sta drugi pricaju,ja i ne komentarisem na fb stranici,na forumu isto je rijetkost da se s necijim misljenjem slazem.To da idemo u LP sam rekao tek onako,treba sacekat ipak par utakmica pa onda o tome,7 bodova zaostatka,39 bodova u igri do kraja,ipak ima sanse dok matematika ne kaze suprotno.
embrace the chaos
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Najboljih 11 Serie A
Najrealnije što sam ja dosad ovdje vidio. Svaka čast.francobaresi je napisao/la:Buffon - i dalje numero uno , bez konkurencije u Serie A i dalje .
Licht- prije svega njega sam izabrao jer je trenutno najbolji u ligi na toj poziciji , naravno dok De Sciglio ne stasa .![]()
Stoperi Chiellini i Barzalji , uigrani su , kompaktni i odlično se nadopunjaju .
Lijevo po meni najveće iznenađenje ove sezone Kevin Constant , ko je gledao kako ovaj momak igra, sve mu je jasno . Možda i najpodcjenjeniji igrač lige .
Zadnji vezni Pirlo , odmah uz njega Marchisio i Vidal .
Naprijed trio Lamela -Cavani - Shaarawy .
Formacija 4-3-3
Jedino, dalo bi se raspravljati između Constanta i Kwadwa.

Također, naprijed bih ja stavio Hernanesa ispred Lamele.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- harunsmajic
- Kontakt:
Re: Najboljih 11 Serie A
Denno je napisao/la:--------------------------------------------------------------Buffon----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Marqinhos -------Barzagli--------------------------------------------------------------------------------------------Lichtstainer--------------------------------------Asamoah-------------------------------------------------------------------------------------------------------Pirlo------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Marchisio-------De Rossi--------------------------------------------------------------------------------------------Lamela-----------------------------------------El Shaarawy--------------------------------------
--------------------------------------------------------------Cavani----------------------------
Buffon-Najbolji golman ikad.Meni licno ispred Casillasa.Msm da je za klasu bolji.I dalje je No.1 bez obzira na godine.
Marqinhos-Klinac.Tek 18 god.Ulijeva veliku sigurnost i smirenost kao da je 10 god stariji,ima brzinu odraz.Bez greske dosad.
Barzagli-La Roccia(stijena).Iskusan stoper.Komadant.
Lichtstainer-Ne prelazan.Moze odigrat 3 utakmice za redom.Fizicki odlicno pripremljen.
Asamoah-Sve isto vazi kao i za Lichta.
Pirlo-Nema potrebe ista reci za njega osim da je maestro.
Marchisio-Radilica,taj covjek nikad ne staje,ima solidan sut,pregled igre,tip veznjaka koji mora da igra uz Pirla.
De Rossi-Iako nije bas u vrhunskoj formi svi znamo ko je on i na kakvom nivou bi bio sa ovim saigracima.
Lamela-Brzina,tehnika,dribling,sve to posjeduje i moj je izbor za krilo,mada bi mogao tu i Jovetic.
El Shaarawy-Vec se pokazao na toj poziciji i msm da je najbolji igrac u ligi za tu poziciju.
Cavani-Golgeter.
Klupa: Perin,De Sciglio,Ranocchia,Ogbonna,Caceres,Pjanic,Nainggolan,Obiang,Jovetic,Hamsik,Balotelli.
Sve je ovo dobro al samo ti Asamoah i El sharawy igraju izvan terena

kompleksi kompleksi. Samo ti prati Roma Balkan forum. Mozes svasta naucitJTS je napisao/la:druže, na Roma Balkan uvijek najave Scudetto u augustu .. u septembru shvate da od toga nema ništa .. onda idu u LP, pa krenu loši rezultati, treba otjerat' trenera, dođu dvije pobjede, evo LP .. ista stvar .. niste realni, odnosno, smješni ste .. to je isto kao da ja lupam da će Lazio osvojiti Scudetto, a realno to nije moguće .. mi se nadamo plasmanu u LP i osvajanju Coppe .. tamo na Roma Balkan je većina budala, imaju možda tri momka koju su veliki navijači Rome, koji su ajde realni i koje ja ajmo reći cijenim ..

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
*La Roma non si tifa, si AMA!*
kompleksi?! možeš li mi reći zbog čega? da li sam kompleksaš ako posjetim vašu grupu na Facebooku? eto vidim da si i ti tamo, onda znaš da sam u pravu za sve što sam rekao .. to oko kompleksa rješavamo u grupi (AS Roma vs SS Lazio) .. dođi nekad u tu grupu da vidiš kako pobijamo do koljena tvoje Romaniste .. "SA ARGUMENTIMA" .. ugodan dan želim
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
sto se tice stranice ima svega, ali ne mozes ljude nazivati budalama ako se ne slazes s njima.. kao da na vasim stranicama nema ljudi koji lupaju gluposti.. posalji mi na privat link te stranice da vidim sta imaJTS je napisao/la:kompleksi?! možeš li mi reći zbog čega? da li sam kompleksaš ako posjetim vašu grupu na Facebooku? eto vidim da si i ti tamo, onda znaš da sam u pravu za sve što sam rekao .. to oko kompleksa rješavamo u grupi (AS Roma vs SS Lazio) .. dođi nekad u tu grupu da vidiš kako pobijamo do koljena tvoje Romaniste .. "SA ARGUMENTIMA" .. ugodan dan želim

*La Roma non si tifa, si AMA!*
dobro, ja sam upotrijebio taj termin "budale", al' et', može se to reći i na drugi način .. jednostavno nerealne osobe .. ne možeš najaviti Scudetto, ako nemaš ekipu za tako nešto .. vi najavite Scudetto svake sezone .. kad budete imali ekipu koja može osvojiti Scudetto, onda ok .. često mjenjate mišljenje .. nakon par loših rezultata, treba otjerati Enriquea, Zemana, itd .. nakon dva, tri dobra meča, porastu vam apetiti i promjenite priču .. onda opet poneki kiks, treba otjerat' trenera .. a ja volim doći na vašu grupu poslije poraza da čitam komentare i smijem se, naslađujem, kako god .. ne vidim tu ništa loše, kompleksaško, što ne rade i Romanisti kada Lazio izgubi .. učlanjem sam na dosta italijanskih fan grupa Lazija, tamo se skoro uvijek naslađuju porazima Rome, itd .. ne sumnjam da je isto i na fan grupama Rome .. jednostavno je to veliko rivalstvo i mržnja i volimo podjebavati jedni druge ..ElLoco7 je napisao/la:sto se tice stranice ima svega, ali ne mozes ljude nazivati budalama ako se ne slazes s njima.. kao da na vasim stranicama nema ljudi koji lupaju gluposti.. posalji mi na privat link te stranice da vidim sta imaJTS je napisao/la:kompleksi?! možeš li mi reći zbog čega? da li sam kompleksaš ako posjetim vašu grupu na Facebooku? eto vidim da si i ti tamo, onda znaš da sam u pravu za sve što sam rekao .. to oko kompleksa rješavamo u grupi (AS Roma vs SS Lazio) .. dođi nekad u tu grupu da vidiš kako pobijamo do koljena tvoje Romaniste .. "SA ARGUMENTIMA" .. ugodan dan želim
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
malo smo mi podcijenili ovu ligu u diskusiji prije par stranica
takticka lekcija u Glazgovu, takticka lekcija na San Siru..sto se tice tiki-taka zaustavlja ih koliko-toliko jedino taj stil, prije 3 godine Inter, prosle godine talijanski trener, Euro 2012 ...

takticka lekcija u Glazgovu, takticka lekcija na San Siru..sto se tice tiki-taka zaustavlja ih koliko-toliko jedino taj stil, prije 3 godine Inter, prosle godine talijanski trener, Euro 2012 ...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Samo nas je Napoli obrukao, ovako smo mogli imati perfektan učinak. 

Čestitke svim navijačima Milana.Impresivna utakmica s njihove strane.
EDIT:
Ne sa strane navijača

Italijanska liga je dobra,takticki najbolja sigurno,mada nama ne valja al u europi se dokaze suprotno.
Zanima me ako moze neko odgovoriti sta Italijani moraju uraditi da vrate 4.mjesto za LP
i de juventini prestanite napadat,vala dosadili ste i Bogu i narodu
Zanima me ako moze neko odgovoriti sta Italijani moraju uraditi da vrate 4.mjesto za LP

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- Neutralan88
- Kontakt:
Prestici Njemačku ligu a to je veoma teško pošto evo:sanjingr je napisao/la:Italijanska liga je dobra,takticki najbolja sigurno,mada nama ne valja al u europi se dokaze suprotno.
Zanima me ako moze neko odgovoriti sta Italijani moraju uraditi da vrate 4.mjesto za LP![]()
Bayern, BvB i Schalke imaju dobre šanse za prodju dalje..
Dok Milan i Juve samo iz Serie A ..
Bundesliga skuplja vise bodova
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Predstavnici Serie A u LP ostvarili 100% učinak uz gol razliku 5:0 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Daj molim vas nije mu malo što trola tamo na pdf LP, dosao i ovdje
...
Bravo Milan!
Odlično odrađena utakmica, nije mala stvar ostaviti Barcu na jednom šutu u 90 minuta.

Bravo Milan!
Odlično odrađena utakmica, nije mala stvar ostaviti Barcu na jednom šutu u 90 minuta.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Bravo Rossoneri.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- senad_flamin
- Kontakt:
Konte: "Forca Milan!"
Trener Juventusa bio na tribinima San Sira, odao priznanje Milanu za herojsku pobedu.

Konte nije krio da je svim silama navijao za Milan.
"Ja sam Italijan, uvek navijam za naše klubove u Evropi. Videli smo jednu veliku utakmicu i sjajni Milan. Nije ovo Barsina slabost, ovo je snaga pobednika", komentarisao je trener Juventusa koji je praktično u četvrtfinalu.
"Alegri je sjajno postavio igru, pošao je od ispravne teze da Mesija zaustavljate timskom igrom", dodaje Konte.
On je uvek tvrdio da je Milan jak tim.
"Mislim da je sada svima jasno, mnogi su ih neopravdano potcenjivali, imaju nekoliko tehnički nadmoćnih igrača i mentalnu snagu velikog kluba", zaključio je trener Juventusa.
Svaka čast i Conteu
Trener Juventusa bio na tribinima San Sira, odao priznanje Milanu za herojsku pobedu.

Konte nije krio da je svim silama navijao za Milan.
"Ja sam Italijan, uvek navijam za naše klubove u Evropi. Videli smo jednu veliku utakmicu i sjajni Milan. Nije ovo Barsina slabost, ovo je snaga pobednika", komentarisao je trener Juventusa koji je praktično u četvrtfinalu.
"Alegri je sjajno postavio igru, pošao je od ispravne teze da Mesija zaustavljate timskom igrom", dodaje Konte.
On je uvek tvrdio da je Milan jak tim.
"Mislim da je sada svima jasno, mnogi su ih neopravdano potcenjivali, imaju nekoliko tehnički nadmoćnih igrača i mentalnu snagu velikog kluba", zaključio je trener Juventusa.
Svaka čast i Conteu

-RIVALDO-
Mazzoleni ce suditi derbi Inter-Milan,jel ko pratio ovog tuhliba 

Zadnja izmjena: sanjingr, dana/u 21 feb 2013, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Normala, uvijek za italijane ... nebitno koji klub. Možda sam malo indiferentan prema Interu, ali i kad su osvojili LP-a bilo mi je drago što to nije bio Bayern.
Sad samo treba ozbiljno odigrati i uzvrate, da ne bude razočarenja.
Sad samo treba ozbiljno odigrati i uzvrate, da ne bude razočarenja.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.