FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BayernMunchen31
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BayernMunchen31 » 20 feb 2013, 10:05

brzitesanj je napisao/la:‎"Nije Arsenal loš, koliko je Bayern dobar."- Đorđe Balašević :lol:

Hajd Laku noć :D
Sto mi ukra citat bolan ne bio ...Znas koliko sam ja ovo smisljo :lol:

Kako bi sjeo Klempo na kraju sezone,ali proklet ti je taj fudbal. Ne pobjeđuje uvijek najbolji u LP. Zadnji put zasluzeno je osvojila samo Barca u zadnjih nekoliko godina (Sto se tice dominacije u igri tokom sezone).
Dobro je pobijeda ova sjela da Engleski mediji malo velicaju Bayern.
Uzvrat rijesit mirno, kontrama i dominacijom na sredini.
Pa PSG ako ikako moze u 1/4 , da Bogatase klepimo po usima
FIFA XI 2013

- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 20 feb 2013, 10:38

anelbavarac je napisao/la:slika

:D
divi levandovskog (zuti duks) sto navija, mame mu se nadrajfam :mrgreen:

sta da kaem, sta da slazem :)
iznenadila me svinja - cista petica. haman da se pravo naostrio nakon thonove kritike.
nojer slab, preslab. onaj golcic nije smio primit.
riberi nula.
ne razumijem :(
ocekivo sam da ce izdominirat, pokorit, nagu.zit i sam odlucit tekmu.
kad ono medjutim :(
igrac utakmice: boytonja. :o
koja hladnoca, koja smirenost, koja uklizavanja, koja iznosenja, koja otvaranja... :o
5+ za buytonju 8-) 8-)
ostali su bili odlicni 8-)

bujtonja dominira :!:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 20 feb 2013, 10:46

[/b]]Neuer[/b] solidan,jeste da se malo zeznuo oko onog gola,ali i odbrana ima krivice....
Dante+Van Buyten-jako dobri,cak po nekim verzijama odlicni :D...walcott nam nije mogao prici ni na 30 metara :lol:

Kroos-odlicna kretnja,mnogo pretrcao ..10+
Martinez-po meni jedan od losijih sinoc,ali dobro...njegov zadatak je da usporava protivnicki napad i da krade loptu .. 6.7/10

Bastian-sasvim OK,dobro sto je ocistio kartone....pokazao malo magije,ali nista expresno...

Muller
- 1 asistencija,1 gol 8-) šta reći?

Mandžo- nastavlja tamo gdje je stao,vraca se po loptu,udara,voda,razbija,teroriše,i vrši genocid nad protivnickim igracima :mrgreen:

Sve u svemu.......FC BAYERN ♥

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 20 feb 2013, 11:00

POKORILI SMO LONDON!

slika

Vidim pohvale i cestitke stizu sa svih strana, mislim da je 100% zasluzeno jednostavno smo ih uzeli, pojeli, iako su tokom utakmice oni imali dosta veci posjed lopte.

Ja bih naglasio jednu stvar, od pocetka drugog poluvremena pa sve do trenutka kada je Robben usao (ne govorim da je njegov ulazak nesto brutalno promijenio,nego spominjem njegov ulazak radi orijentacije minuta) smo mi bili podrijedjena ekipa i malo je falilo da nam ljudi zabiju i izjednacujuci pogodak.
U tom periodu su nas stvarno jeli na sredini terena i nismo imali adekvatnog odgovora. Nakon toga prof.dr. Jupp Heynckess vadi Kroos-a i ubacuje L. Gustava koji je unio red i mir u nas vezni red te smo uspostavili opet kontrolu.

Igrace za koje sam ja najvise strahovao (van Buyten i Müller) su bili mozda cak i najbolji pojedinci na terenu, dok igrace u koje sam bio 100% siguran su me malo iznevjerili.

NEUER, nema sta istrcavati na 5m ako nece loptu boksat ili hvatat. Jednostavno kada se odlucis da napustis liniju i krenes prema lopti,onda je ona tvoja. Tako da mu je to bila velika greska na utakmici,ali opet sve pohvale za odbranu onog suta,mada ga je vise lopta pogodila nego sto ju je on odbranio.
ROBBEN, taj momak gori od zelje da se pokaze,kao kakav klinac od 17godina. Prava je uzivancija ga bilo gledati, cestitke Yuppu ovaj put na blagovremenoj zamjeni.
Stern des Südens

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 20 feb 2013, 11:02

Cestitke nisam ni sumljo... ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

DieRoten
Kontakt:

Post Postao/la DieRoten » 20 feb 2013, 11:06

Odlična utakmica. Ali drugo poluvrijeme, tempo je opao. Bayern je to radio s namjerom, jer su vidjeli da Arsenal nema šta tražiti u LP. Dobiti 3:1 englesku ekipu u sred Londona je velika čast. Odlična utakmica svih igrača, međutim Ribery nije bio na nekom njegovom nivou sinić, ali je pomogao u dosta akcija, naravno. Neuer je možda malo pogriješio što je kod gola krenuo pa stao, ali prvenstven je kriva odbrana koja se uspavala nakon raspucanog prvog poluvremena.
Heynckess odavno nije ovako pogodio s izmjenama, nije čekao ni 60. minut, a već je počeo :D
Drugu utakmicu očekujem da će biti jaaako dosadna jer će Bayern rutinski to odraditi. Čuvat će loptu, pustiti ponekad Arsenal da probaju koju akciju, navjerovatnije nekim rezultatom 2:0. Ali ko zna, možda i počine genocid na Allianz-u, pa Arsenal završi ko Basel :D
Fino bi bilo da sljedeću odigraju Robben, Shaqiri, Gomez i još neki od početka. Željni su momci zabijanja.
U 1/4 finala, navijam da izvučemo P$G. 8-)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 feb 2013, 11:12

Sad nam slijede nešto lakši susreti u ligi domaćini smo Werderu i Fortuni a između ove dvije utakmice je i gostovanje Hoffenheimu.slika E već u srijedu nas čeka nova poslastica meč Kupa na AA protiv BvB.

slika

Vokal Mandžo, prva gitara Muller podršku mu daje Ribery dok je na bubnjevima Dante. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 20 feb 2013, 11:14

To je po meni 9 bodova jer ste u strasnoj formi sto se vidi iz prilozenog.. :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 20 feb 2013, 11:44

Ubijedjen sam da je nam cak i dobro dosao onaj pimljeni gol, jer htjeli mi to priznat ili ne igraci, a pogotoovu Neuer su dosta bili pod pritiskom da ne prime gol. Znm da smo svi voljeli da je Bayo nastavio niz bez primljenog, ali to bi bilo samo odgadjanje neminovnosti i nosenje dodatnog pritiska. Next game Neuer bi trebao biti opusteniji, sto bi trebalo da znaci da ce coek bolje braniti, i da u rezultatu 1:3 ne zali za primljenim pogotkom u Londonu ;)
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 20 feb 2013, 12:00

mislim da je Bayern posle 2:0 mogao nastaviti bilo bi 4-5 komada ali su povukli ručnu što je dobro,svi na svom nivou,što se tiče Ribija ljudi moji njega Jup mora čuvati svaku minutu kad može jer puno se troši,ali mislim da će on sad predahnuti malo i uhvatiti ritam do kraja jer jo uvijek je naš prvi igrač bez koga je teško igrati,što se tiče gola Nojera nebih komentirao njegov poklon gol ali to nije prvi put sve u svemu gazimo ovako do kraja...

zjaka
Kontakt:

Post Postao/la zjaka » 20 feb 2013, 12:20

Odigrali smo jako jako jako dobro ne sjecam se da li je iko ikada ostavio Arsenal (topnike) bez ijednog udarca na gol poslije prvih 45 min a da nije bilo onog nepostojeceg kornera mislim da bi im dali jos jedan dva komada i stvarno imam osjecaj da ce Arsenal stradati u Minhenu

efedroni
Kontakt:

Post Postao/la efedroni » 20 feb 2013, 12:28

Ne mogu reci da mi nije krivo sto smo primili onako jefitn gol. Prvo gol je postignut nakon kornera koji se ni u nasoj ligi ne svira, pored pet sudija, halo pet sudija :roll: ona Neuer je izletio negdje ni sam ne zna sto je izletio onako. Arsenal u Minhenu, mislim da ce se boriti ko lavovi, prvo da se ne obrukaju kao na Emiratima, drugo, Wenger, nakon onih suza sinoc (mada ce navijaci Arsenala reci da je rezao luk) dati bas sve od sebe da prodje, ali sanse Topnika su nekih 10 - 12 % Bukvalno sam ocekivao ovakav rezultat, mada eto nisam htio puno podcjenjivati Arsenal. Navijanje nasih ultrasa na nivou, bakljice, zastave, salovi, do bola 8-) sve ostalo vec receno.
Metropole

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 20 feb 2013, 12:42

kao što kolega gore reče ne mogu da skontam da pored onoliko sudija svira se korner jer je lopta pogodila jednog igrača Arsenala u situaciji kad oko njega nije bilo igrača Bajerna...valjda je sudija skonto da je red da im malo pomogne

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 feb 2013, 13:39

Tacno sam naslutio gol nakon onog nepostojeceg kornera, hoce nas ta nepravda. :twisted:
Neuer je jos jednom pacerski reagovao, nakon dugo vremena, ali mi je to jasno s obzirom da imam osjecaj da je zaboravio braniti. :lol:

slika

Odmoriti se do subote i onda u vatru ubaciti igrace koji su vecinom na klupi, onako reda radi da ljudi malo osjete zelenog terena. :D

Bremen nam je protivnik koji je u dosta slucajeva znao uzimati bodove sa AA-e, no ove godine Bayern igra toliko sigurno da bi i otkinuti bod od strane Werdera bio smatran velikom senzacijom.

slika

Sorry za slikovnicu. :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 20 feb 2013, 13:47

slika
Bavarska mašina je jednostavno nezaustavljiva, jednostavno gazimo sve što nam se nađe na put do Klempe. :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 feb 2013, 13:59

Meni je drago zbog Lahma. Nešto se ne sjećam (mada, ove sezone nisam gledao više od 15 Bayernovih utakmica) da je odigrao u svom prepoznatljivom elementu. Sinoć je bio prava potpora za Mullera i kasnije Robbena po toj desnoj strani, a u odbrani je svakako bio na svom nivou, jer se Podolski i TV nisu nešto naigrali. Ok, TV i nije klasični lijevi bek, pa se to treba uzeti sa rezervom. :D

Inače, kako sam napisao na CL temi, Bayern je raskomadao Arsenala. Al' baš raskomadao. Ne znam, al' mislim da su mogli dati još koji gol, samo ih je "sjebalo" to rano vodstvo. :mrgreen:

Dante je haman taj ključni odbrambeni igrač. Opet pišem da ja to nisam očekivao od njega (mislio sam da je igrač za manjih sredina), al' on je ubjedljivo najbolji Bayernov stoper. Smio bih se kladiti da bi Buyten i Badstuber (ili Buyten i Boateng) bili za klasu slabiji do sinoćnjeg stoperskog dvojca. 8-) Mada, moram priznati da je Buyto sinoć nosio sve igrače Arsenala u zubima. :mrgreen: Pravovremena istrčavanja, nimalo paničarenja, čitanje igre, na kraju krajeva i "poluasistent" kod Mullerovog gola. Utakmicu je odigrao za 10. 8-) Eh, poznavajući njega - on će napraviti neki kiks u nekoj narednoj. :mrgreen:

Također, nije mi jasno prizivanje Gomeza. Mandžukić je pokazao da Bayern pogađa sa Hrvatima. Nakon što su "ukrali" Olića, sad su napravili pravi potez i sa Đilkošem. Kod trećeg gola je odlično primio loptu (imao stopera na leđima), proslijedio je desno i ispratio akciju do kraja. 8-) Ne znam, al' Mandžukić se stvarno odlično snašao u Bayernu i sigurno je jedan od najzahvalnijih centarfora. Aktivno učestvuje u izgradnji napada, može trčati 2 utakmice, vršiti presing i opet bit ubojit po gol protivnika. Gomezu i jest mjesto na klupi. 8-)

Jedva čekam kup utakmicu protiv Dortmunda. Naravno, navijaću za BvB (kao i obično), no ovoga puta nisam toliko ubijeđen u njihovu pobjedu. :mrgreen: Recimo opet 1:1 ili 2:2, pa da vidimo penale i ta s*anja. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 20 feb 2013, 14:43

Sto ste bolan svi digli ruke i pokazivati prstom na Neuera??? To je takva nekultura da sam morao djecu u drugu sobu da odvedem :-)
Cojk je bio nezaposlen 5 utakmica i tek se u utakmici protiv Fukova malo protegnuo i naravno da je malo zbog toga zahrdjao... Poceo je da cita i Avaz i Azru na golu dok traje utakmica ;-)
No, drago mi je da su primili gol iz prostog razloga sto su nakon toga shvatili da nema labavo i da se u LP uvijek mora gas drzati i da nema rucne (dobro, sinoc se u drugu prebacilo poslije 0:2) i nakon gola se vidjelo da je opet stari Neuer na golu.

A sto se tice tekme... Pa eto, prvi put smo poslije 5 utakmica pobijedili u Londonu i uz demonstraciju sile... Poruka poslana :-)

I da citiram Billa Goldberga, inace moj dobar prijatelj
slika
Sent from my Philips Smart TV.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 20 feb 2013, 14:54

Nisam jucer stigao napisat koliko sam odusevljen pa cu sada.Fantasticna igra.Poigrali su se s Arsenalom.Cini mi se da domacin nije imao niti jedan udarac prema golu u prvih 45 minuta - brutalno 8-)

Bayern je odigrao odlicno tj. jako zrelo sto se kaze.Golcina Kroosa, Muller je bio najbolji sto je potvrdio golom, a i Madnzo ga zabi majstorski.Svaki put kad sam napisao da ce mandzo zabit ostvarilo se.Nadam se i u buducnosti tome :D Koja mirnoca u obrani, brzo otvaranje u napadu.Savrseno.Malo Neuer zasteko, ali mora i on jednom.U uzvratu ih treba isto ovako nabit.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 20 feb 2013, 14:54

Uli Hoeneß:

"Nemamo interesa kupovati igrače od Dortmunda. Ne želimo slabiti protivnike."

"Imamo dobru ekipu i ja ne vjerujem da ćemo u narednim godinama kupovati igrače koji bi bili skuplji od Martineza."

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 20 feb 2013, 15:11

slika

Predviđanja Sky Italia oko sastava naše ekipe za sljedeću sezonu. Pa smješno nema Thomasa, Tonija, Holgera i Bilala netrebaju nam ovi šminkeri iz napada neymar, suarez,

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.