NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Sto posto , u cetvrtak dolaze ovdje , a nije ovo pokazatelj za to sto ti govoris nego je uprava nezadovoljna ekipom i zele ovu dvojicu jer su iskusni i dobro poznaju ekipu. Pricat ce se o tome dosta zasto su otisli i zasto su dosli al nije jos vrijeme za to ! 

www.nkbratstvogracanica.com
-
- Kontakt:
Bratstvo nema upravu ,,,,(društvo jednog lica),,,nema viziju (podmlađuju ekipu a nemaju omladinskog pogona i zato su primorani na ovakve prevrate,,,,ovakav način vođenja ekipe je put u drugu ligu ....cesc4 je napisao/la:Sto posto , u cetvrtak dolaze ovdje , a nije ovo pokazatelj za to sto ti govoris nego je uprava nezadovoljna ekipom i zele ovu dvojicu jer su iskusni i dobro poznaju ekipu. Pricat ce se o tome dosta zasto su otisli i zasto su dosli al nije jos vrijeme za to !

-
- Kontakt:
Imamo mi omladinski pogon, al nema tu nekih kvalitetnih igraca da zaigraju za Bratstvo osim Mrkovica i Poturalica..skandinavka76 je napisao/la:Bratstvo nema upravu ,,,,(društvo jednog lica),,,nema viziju (podmlađuju ekipu a nemaju omladinskog pogona i zato su primorani na ovakve prevrate,,,,ovakav način vođenja ekipe je put u drugu ligu ....cesc4 je napisao/la:Sto posto , u cetvrtak dolaze ovdje , a nije ovo pokazatelj za to sto ti govoris nego je uprava nezadovoljna ekipom i zele ovu dvojicu jer su iskusni i dobro poznaju ekipu. Pricat ce se o tome dosta zasto su otisli i zasto su dosli al nije jos vrijeme za to !

niđe veze
ovo je sramota - pa ovo nisam čuo ni vidio nigdje u svijetu - ovo nema ni u Tadžikistanskoj 3. kantonalnoj ligi grupa Istoko-Zapad

ovo je sramota - pa ovo nisam čuo ni vidio nigdje u svijetu - ovo nema ni u Tadžikistanskoj 3. kantonalnoj ligi grupa Istoko-Zapad

Undici stelle - ACM 1899
-
- Kontakt:
Pitaj kad je bila skupština kluba na kojoj je izabran upravni odbor i predsjednik istog?? Ko je sportski direktor kluba? AKO IMAŠ NEKI ARGUMENT slobodno ga ovdje izbaci,a za par godina Bratstvo je drugoligaš ali ne mojom željom nego kao posljedica rada ove garniture ljudi u klubu,nasjeli su na budžet općine i samo zahvaljujući Dasi se pravi vještački klub...baltazar1 je napisao/la:niđe veze![]()

-
- Kontakt:
Koji to klub u ovoj ligi nije naslonjen na opštinu ili jednog glavnog sponzora, bezveze lupetate svi.
Po meni dok nebude bolje treba skroz zabranit fudbal u državi, da uložimo pare u neke druge sportove koji idu u fudbal bili bi skroz solidni i na evropskoj sceni.
A mi se ovdje opterećujemo nekim seoskim ligama bezveznim, gdje se samo gleda kako će neko da uđe u klub neki i opere novac.
Mislim da je to posljedica ruralnog tipa države gdje u pojedinim mjestima nema 2 mjesta na kojim se može igrat basket, nego stave ljudi 4 kamena i udri na ledini, tako meni i ove naše fudbalske lige izgledaju sve pa i PL.
Po meni dok nebude bolje treba skroz zabranit fudbal u državi, da uložimo pare u neke druge sportove koji idu u fudbal bili bi skroz solidni i na evropskoj sceni.
A mi se ovdje opterećujemo nekim seoskim ligama bezveznim, gdje se samo gleda kako će neko da uđe u klub neki i opere novac.
Mislim da je to posljedica ruralnog tipa države gdje u pojedinim mjestima nema 2 mjesta na kojim se može igrat basket, nego stave ljudi 4 kamena i udri na ledini, tako meni i ove naše fudbalske lige izgledaju sve pa i PL.
-
- Kontakt:
Postoji razlika kad si naslonjen na sponzora koji daje svoj novac a druga je stvar kad daješ novac poreskih obveznika bez ikakve kontrole i kriterija koji nisu nikad i nikom poznati,,,,,,ruralni i urbani tip države to je prežvakana tema...ovdje se radi o strateškim odlukama kako nivo sporta podić na viši nivo i organizaciono i finansijski...al ko nam vedri i oblači u sportu bojim se da još dugo vremana će bit samo gore i gore....zeljogracanica je napisao/la:Koji to klub u ovoj ligi nije naslonjen na opštinu ili jednog glavnog sponzora, bezveze lupetate svi.
-
- Kontakt:
D a to je TABU temabaltazar1 je napisao/la:to se ne pita

-
- Kontakt:
Vi ste prvi dusebriznici kluba bgm takvi ko vi pametuju 100 godina a karte ne mogu platit kad dodjete na utakmicu a kamoli da pomognete klubu na neki nacin,puna vas je carsija ova glupa nasa,prosle godine bratstvo ne primi 9 utakmica gol i opet vam nesto nije valjalo,pustite ljude nek rade sta hoce,TI skandinavka76 ne volis bratsatvo ha ono bilo u premier ligi ili u kantonalnoj,zato ostavi nama ovu temu nama koji volimo bratstvo i ne mjesaj nam ovdje politiku ili ako hoces ulozi i ti sta u bratsvo ko daso pa i u kradi opet ako ti zatrebaa nije ovako tastatura i pametuj a da te pitam prvi 11 bratstva nemas pojma,zato trebo si skupit vise glasova na izborima za ovog drugog kandidata za nacelnika pa da je proso NE DAJ BOZE ne bi kluba vise ni bilo...sreca pa ima brkoskandinavka76 je napisao/la:D a to je TABU temabaltazar1 je napisao/la:to se ne pitaal je problem što nije jedina,,,,

-
- Kontakt:
Care brko nedaje svoje pare nego pare svih nas koji živimo u Gračanici, on da daje svoje nebi bilo Bratstva nikako.nino hrastek je napisao/la:Vi ste prvi dusebriznici kluba bgm takvi ko vi pametuju 100 godina a karte ne mogu platit kad dodjete na utakmicu a kamoli da pomognete klubu na neki nacin,puna vas je carsija ova glupa nasa,prosle godine bratstvo ne primi 9 utakmica gol i opet vam nesto nije valjalo,pustite ljude nek rade sta hoce,TI skandinavka76 ne volis bratsatvo ha ono bilo u premier ligi ili u kantonalnoj,zato ostavi nama ovu temu nama koji volimo bratstvo i ne mjesaj nam ovdje politiku ili ako hoces ulozi i ti sta u bratsvo ko daso pa i u kradi opet ako ti zatrebaa nije ovako tastatura i pametuj a da te pitam prvi 11 bratstva nemas pojma,zato trebo si skupit vise glasova na izborima za ovog drugog kandidata za nacelnika pa da je proso NE DAJ BOZE ne bi kluba vise ni bilo...sreca pa ima brkoskandinavka76 je napisao/la:D a to je TABU temabaltazar1 je napisao/la:to se ne pitaal je problem što nije jedina,,,,
![]()
![]()
A koliko smo ozbiljan klub vidi se i iz tog da nemamo hebene web stranice kamoli šta drugo.
-
- Kontakt:
marocancigracanica.weebly.com Imaju zato Marocanci...zeljogracanica je napisao/la: Care brko nedaje svoje pare nego pare svih nas koji živimo u Gračanici, on da daje svoje nebi bilo Bratstva nikako.
A koliko smo ozbiljan klub vidi se i iz tog da nemamo hebene web stranice kamoli šta drugo.

Pa gdje su ti sponziri kao sto su Wirac.net, Koliko znam njihova tabla je dole na stadionu. Sta im fali napravit jednu stranicu, ali eto...
-
- Kontakt:
Nevidiš šumu od drveta,,,,nino hrastek je napisao/la:Vi ste prvi dusebriznici kluba bgm takvi ko vi pametuju 100 godina a karte ne mogu platit kad dodjete na utakmicu a kamoli da pomognete klubu na neki nacin,puna vas je carsija ova glupa nasa,prosle godine bratstvo ne primi 9 utakmica gol i opet vam nesto nije valjalo,pustite ljude nek rade sta hoce,TI skandinavka76 ne volis bratsatvo ha ono bilo u premier ligi ili u kantonalnoj,zato ostavi nama ovu temu nama koji volimo bratstvo i ne mjesaj nam ovdje politiku ili ako hoces ulozi i ti sta u bratsvo ko daso pa i u kradi opet ako ti zatrebaa nije ovako tastatura i pametuj a da te pitam prvi 11 bratstva nemas pojma,zato trebo si skupit vise glasova na izborima za ovog drugog kandidata za nacelnika pa da je proso NE DAJ BOZE ne bi kluba vise ni bilo...sreca pa ima brkoskandinavka76 je napisao/la:D a to je TABU temabaltazar1 je napisao/la:to se ne pitaal je problem što nije jedina,,,,
![]()
![]()

- Hordas Doboj
- Kontakt:
Kad smo vec kod Marokanaca kakva je situacija, jestel aktivni i sada? Nisam nikad gledao utakmicu Bratstva gdje je bilo navijanja, al mi je pricao mi je jaran da ste jedno vrijeme bili pravo aktivni, da se znala napravit dobra atmosfera.NkBratstvoGracanica je napisao/la:marocancigracanica.weebly.com Imaju zato Marocanci...zeljogracanica je napisao/la: Care brko nedaje svoje pare nego pare svih nas koji živimo u Gračanici, on da daje svoje nebi bilo Bratstva nikako.
A koliko smo ozbiljan klub vidi se i iz tog da nemamo hebene web stranice kamoli šta drugo.![]()
![]()
![]()
![]()
Pa gdje su ti sponziri kao sto su Wirac.net, Koliko znam njihova tabla je dole na stadionu. Sta im fali napravit jednu stranicu, ali eto...
Znam dosta momaka iz Gracanice koji su aktivni u BHF-u i bas je steta sto se ne aktiviraju malo i po pitanju Bratstva...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
nakon službene verzije događaja kada su iz kuba otišli pojedini igrači - kao razlog je navedeno da -nema para
znači, para nije bilo prije nekih mjesec dana - a sada ih odjednom ima
to znači kvalitetan i kontinuiran rad na duge staze
znači, para nije bilo prije nekih mjesec dana - a sada ih odjednom ima
to znači kvalitetan i kontinuiran rad na duge staze

Undici stelle - ACM 1899
-
- Kontakt:
Polako se dizemo sa dna, do prije nekoliko utakmica na tribini je stojao samo trans ''Marocanci'' a sada nas ima onako 30-40 aktivnihHordas Doboj je napisao/la:Kad smo vec kod Marokanaca kakva je situacija, jestel aktivni i sada? Nisam nikad gledao utakmicu Bratstva gdje je bilo navijanja, al mi je pricao mi je jaran da ste jedno vrijeme bili pravo aktivni, da se znala napravit dobra atmosfera.NkBratstvoGracanica je napisao/la:marocancigracanica.weebly.com Imaju zato Marocanci...zeljogracanica je napisao/la: Care brko nedaje svoje pare nego pare svih nas koji živimo u Gračanici, on da daje svoje nebi bilo Bratstva nikako.
A koliko smo ozbiljan klub vidi se i iz tog da nemamo hebene web stranice kamoli šta drugo.![]()
![]()
![]()
![]()
Znam dosta momaka iz Gracanice koji su aktivni u BHF-u i bas je steta sto se ne aktiviraju malo i po pitanju Bratstva...

Pozdrav
Gračanica tako velika opština ne može vas se skupiti bar 100, ili je stid ljude da navijaju, ne mogu Malešići imati više navijača na utakmici od vas, drago mi je da se pripremate za derbi 16 kola sa nama, biće to prava utakmica, a eto i navijanje ako će vas dosta da se skupi, mi dolazimo sigurno kao i uvijek i vjerovatno u velikom broju jer nije nam daleko heheee....

-
- Kontakt:
Problem je u tome sto svaki zaseok ima fudbalski klub, a stanovnistvo u opstini cini 25% Gradsko i 75% Sela.. Slabo kad da neko dodje sa sela da gleda Bratstvo, jedino ako je neki opstinski derbi u pitanju..sodagrad je napisao/la:Gračanica tako velika opština ne može vas se skupiti bar 100, ili je stid ljude da navijaju, ne mogu Malešići imati više navijača na utakmici od vas, drago mi je da se pripremate za derbi 16 kola sa nama, biće to prava utakmica, a eto i navijanje ako će vas dosta da se skupi, mi dolazimo sigurno kao i uvijek i vjerovatno u velikom broju jer nije nam daleko heheee....

Problem je u tome takodjer sto je narusen ugled Marocanaca, jedno vrijeme to je bila jaka i stabilna skupina. 200 ljudi je bilo svaku utakmicu.. Nakon smrti vodje skupina se gasi, da bi je prije nekoliko godina opet pokrenuli u izborne svrhe, navijalo se nekoliko utakmica, a poslije nista onako samo se sjedilo i zobale su se kospe. Eto sada ide kako ide..
Samo jos da napomenem da ce na okupljanu 9. marta kod spomenka dijeliti se dimne i baklje kao i ostali navijacki rekviziti...

- 7aprildomemoj
Ja ću ponijet balon i vuvuzelu
Siouxi čuvajte se kad mi zagrmimo sa vuvuzelama i pustimo balone 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Hajde dobro je da ste se aktivirali. Bitno je zbog furke, da Bratstvo "bude u modi", da se prica o Marokancima, da se raja opusti po tom pitanju. Jer nije iskljuceno da je raji ofirno da stane u kop i navija, pogotovo jer se nije navijalo duzi period. Sad to sve treba ispocetka gradit, furat raju itdNkBratstvoGracanica je napisao/la:Problem je u tome sto svaki zaseok ima fudbalski klub, a stanovnistvo u opstini cini 25% Gradsko i 75% Sela.. Slabo kad da neko dodje sa sela da gleda Bratstvo, jedino ako je neki opstinski derbi u pitanju..sodagrad je napisao/la:Gračanica tako velika opština ne može vas se skupiti bar 100, ili je stid ljude da navijaju, ne mogu Malešići imati više navijača na utakmici od vas, drago mi je da se pripremate za derbi 16 kola sa nama, biće to prava utakmica, a eto i navijanje ako će vas dosta da se skupi, mi dolazimo sigurno kao i uvijek i vjerovatno u velikom broju jer nije nam daleko heheee....![]()
![]()
Problem je u tome takodjer sto je narusen ugled Marocanaca, jedno vrijeme to je bila jaka i stabilna skupina. 200 ljudi je bilo svaku utakmicu.. Nakon smrti vodje skupina se gasi, da bi je prije nekoliko godina opet pokrenuli u izborne svrhe, navijalo se nekoliko utakmica, a poslije nista onako samo se sjedilo i zobale su se kospe. Eto sada ide kako ide..
Samo jos da napomenem da ce na okupljanu 9. marta kod spomenka dijeliti se dimne i baklje kao i ostali navijacki rekviziti...![]()
![]()
Poslije ce se prikljuciti jos vise ljudi sasvim sigurno, a i stec ce se navika da se svaki vikend dere grlo. Jer Gracanica ima kapacitet da se organizuje fina navijacka skupina, samo je bitno "probit led".
Svakako cu gledat da posjetim derbi, vise zbog Siouxa al et bit ce jos gotivnije ako se vi organizujete takodje

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.