RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
E ako i sutra izgube, ne trebaju se ni vracati iz CG !
Mostar u srcu, Velež do groba !
cuo sam za ovog velikana Grbalja(samo mogu reci da imaju strasno ime,dje ga samo iskopase da mi je znatiRodjeniiBrato je napisao/la:Sutra utakmica sa prvoligasem Crne Gore "Grbljem" iz Radanovaca.
Eeee Grabalj, mislim da si na redu da te Rodjeni unakaze i da povrate malo samopouzdanje ,ocekujem 3-4 gola u njihovoj mrezi
Idemo Rodjeni
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Klub iz mjesne zajednice prošao dalje: Grbalj - Čelik 2:1rodjak je napisao/la:cuo sam za ovog velikana Grbalja(samo mogu reci da imaju strasno ime,dje ga samo iskopase da mi je znatiRodjeniiBrato je napisao/la:Sutra utakmica sa prvoligasem Crne Gore "Grbljem" iz Radanovaca.),a za velegrad radanovce nikad u zivotu(je li ovo neko selo u CG ili sta je
)Ovaj Grabalj je prije nekoliko godina izbacio ,cini mi se,celika ze. iz nekog pretkola UEFA,tako da nije da su neki anonimusi,mada sam predpostavljo da su iz nekog malo veceg mjesta u CG.
Eeee Grabalj, mislim da si na redu da te Rodjeni unakaze i da povrate malo samopouzdanje ,ocekujem 3-4 gola u njihovoj mrezi(a to samo ako nasi ozbiljno shvate utakmicu,a krajnje je vrijeme)
Idemo Rodjeni
slazem se, za heftu dana je prvo kolo i treba se vise pokazat ko je u prvoj postavi, mada po dvi zadnje pripremne da se naslutit neki 15-16 igraca na koje ibro racuna! necu da pravdam lose rezultate u pripremama ali nekako ih i razumijem, ovo ce velezu bit trinesta pripremna tekma ove zime sto je velika brojka, skoro jedna polusezona odigrana u pripremama! skoro svaki dan su igraci imali i trening i tekmu i stim noge budu drama teske kad se izadje na teren! ko je god imalo ozbiljnije ikad trenirao fudbal zna o cemu pricam! sa dobrom restituacijom sad poslje danasnje tekme moglo bi ovo puno bolje izgledat kad pocnu zvanicne tekme! normalno ako im ibro i strucni stab laganim treninzima u ovim preostalim danima pred pocetak sezone vrate punu energiju!vm22 je napisao/la:Mislim da je vrijeme da Ibro odigra utakmicu sa sastavom sa kojim misli poceti 16.kolo... Dosta je vise mjenjanja igraca na poluvremenu vrijeme je konacno da puni sastav odigra bar do 70 minute
zna li neko rezultat utakmice?
koliko sam ja čuo 0:0AlemC85 je napisao/la:zna li neko rezultat utakmice?
kad su poceli?
Nekada u prošlosti čini mi se da smo igrali s ovim Grbaljima prijateljsku, tad' je bilo 2:3 za njih...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Grbalj – Velež 0:0 (prekid u 85. minuti)
Fudbaleri Veleža svoju posljednju pripremnu utakmicu u Crnoj Gori nažalost nisu uspijeli dovršiti do kraja. U 85. minuti igrač Grblja grubo je nasrnuo na Hebibovića, pri čemu je fudbaler Veleža pretrpio direktan udarac šakom u bradu i završio na travi. U tom trenutku došlo je do koškanja igrača na terenu, a sudija je odsvirao kraj utakmice. Prekršaju nad igračem Veleža prethodilo je koškanje dvojice fudbalera, a epilog je zadržavanje Hebibovića na pregledu u Domu zdravlja u Budvi.
Tokom cijelog susreta Velež je bio dominatnija ekipa na terenu, a odlične prilike propustili su Vidić i Vladavić. U današnjem susretu, za razliku od prethodnih mečeva, stručni štab nije previše rotirao igrače. Nastupili su : Bobić, Hebibović, Merzić, Letić, Kodro, Zvonić, Šišić (od 17. Pliska), Vladavić, Vidić (od 60. Ćemalović), Okić.
U ranoj fazi utakmice zbog povrede igru je morao napustiti i vezista Aldin Šišić.
Fudbaleri Veleža svoju posljednju pripremnu utakmicu u Crnoj Gori nažalost nisu uspijeli dovršiti do kraja. U 85. minuti igrač Grblja grubo je nasrnuo na Hebibovića, pri čemu je fudbaler Veleža pretrpio direktan udarac šakom u bradu i završio na travi. U tom trenutku došlo je do koškanja igrača na terenu, a sudija je odsvirao kraj utakmice. Prekršaju nad igračem Veleža prethodilo je koškanje dvojice fudbalera, a epilog je zadržavanje Hebibovića na pregledu u Domu zdravlja u Budvi.
Tokom cijelog susreta Velež je bio dominatnija ekipa na terenu, a odlične prilike propustili su Vidić i Vladavić. U današnjem susretu, za razliku od prethodnih mečeva, stručni štab nije previše rotirao igrače. Nastupili su : Bobić, Hebibović, Merzić, Letić, Kodro, Zvonić, Šišić (od 17. Pliska), Vladavić, Vidić (od 60. Ćemalović), Okić.
U ranoj fazi utakmice zbog povrede igru je morao napustiti i vezista Aldin Šišić.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
e jesmo k.urate sreće, s ovim pripremama u Crnoj Gori, prvo hebibović, pa šišić...hvala Bogu da se vraćaju kući, i da nema težih povreda, još bi nam to trebalo...nećemo po lijepom pamtiti ove pripreme, nikako... 
- samo_lijevo
- Kontakt:
cirkus
Hebibović, Merzić, Letić, Kodro
Nuhić, Mahinić, Merzić (Hajdarović), Pejić,
Hebibović (od 50. Pejić), Kazazić, Merzić (od 46. Mahinić), Letić
Hebibović, Kazazić, Nuhić, Letić
Hebibović (od 46. Škaljić), Kazazić (od 60. Kajtaz), Nuhić (od 46. Mahinić), Pejić (od 46. Letić)
ovo su kombinacije sa odbranom,po mome zapazanju Hebibovic,Pejic sigurni i jos Kazazic,Nuhic,da li sam upravu vidjeti cemo.
Hebibović (od 46. Škaljić), Kazazić (od 60. Kajtaz), Nuhić (od 46. Mahinić), Pejić (od 46. Letić)
ovo su kombinacije sa odbranom,po mome zapazanju Hebibovic,Pejic sigurni i jos Kazazic,Nuhic,da li sam upravu vidjeti cemo.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ima li taj igrač Grblja ime ?
I opet dominantniji ali bez postignutog gola.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
ima, zove se udri jače manijače...Goodison je napisao/la:Ima li taj igrač Grblja ime ?
Nadam se da kod Šišića povreda nije ozbiljnije prirode. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
eto u zadnjoj utakmici 2 povrede. lijepo lijepo.
Ja bi Nuhica u Vezni red to mu je prirodna pozicija a Kodru na klupusamo_lijevo je napisao/la:cirkus
----------------------Bobic
Hebibovic-----Kazazic----Mahinic/Merzic---Letic/M.Pejic
Vladavic-------A.Zolj------Nuhic----------Okic/Pliska
---------------------Zvonic
--------------Pliska/M.Cemalovic/Vidic
Bola Kazazić ne može biti prvi štoper u ovoj ekipi, lik je što se skok igre tiče jedna velika 0. A posebno u ovoj našoj ligi se golovi većinom iz prekida postižu, tako da smo tu na gubitku...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Rodeni je napisao/la:Ja bi Nuhica u Vezni red to mu je prirodna pozicija a Kodru na klupusamo_lijevo je napisao/la:cirkus
----------------------Bobic
Hebibovic-----Kazazic----Mahinic/Merzic---Letic/M.Pejic
Vladavic-------A.Zolj------Nuhic----------Okic/Pliska
---------------------Zvonic
--------------Pliska/M.Cemalovic/Vidic
pod hitno na klupu...pa čovjek ne može dati gola nikako, nek ga hladi malo, a što se tiče ostatka, bogami odavno nije bolji tim bio...
vidi se i po rezulztatima da odavno nismo imali bolji tim
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.