20.02.2013 HOKEJ: StPeterb(1.ut)-AtlanMyt 17:30
Atlant je ekipa koja je iz donjeg doma kao zadnja usla u play off. Nemaju losu momcad, ali svejedno igraju puno bolje nego sto se od njih ocekivalo. Prije nekoliko godina bili su medju najjacima u Rusiji, nego hokej je jednostavno cudan sport. Puno se toga promjeni u kratkome vremenu, a jos vise u godini dana. Nakon lock outa, puno je klubova u Rusiji profitiralo. Najvise su Profitirali Dinamo Moskva i Magnitogorsk.
Dinamo je sebi priskrbio mozda i najvecu zvjezdu danasnjice Oveckina, dok je Magnitogorsk pokupio barem 4 NHL-ovca, a medju njima i odlicnog Malkina. Znam da ovaj kratki izlet u blisku proslost nema veze sa Zenitom, ali ovo samo govorim kako bih docarao moc njihove momcadi. Nakon sto nisu doveli ni jednog ''veliko'' ime iz SAD-a, realno je bilo za ocekivati da ce do kraja lock outa biti puno losiji. No bas naprotiv, Zenit je tada bio medju najjacima, a sada se usudim reci i najjaca momcad KHL-a. Zavrsetkom lock uota, oni su bez problema nastavili gaziti sve pred sobom a ja vjerujem da ce tako otprilike i ostati do kraja sezone. Oni su mi glavni favoriti za osvajanje i danas glatko prolaze.
Prognoza: StPeterb(1.ut)-AtlanMyt 1
Kvota: 1,35