AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: AC Milan
Hoće li se večeras ponoviti ova scena i u kojim ulogama će ko biti saznajte za nepunih 5 sati

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kad samo pogledam spisak pozvanih, tj. bacim pogled na odbranu...
Ni veza nije ništa bolja.
Međutim, napad mi ulijeva dovoljno sigurnosti da znam kako će napadači, iako bez prve violine Balotellija, probiti šuplju odbranu Barcelone.
Milan je Milan, zbog toga sam ga i zavolio davno, davno, zbog tog pobjedničkog i osvajačkog mentaliteta. Niko me neće spriječiti da vjerujem u podvig. Priznajem da su Katalonci debeli favoriti, ali ostavljam prostor za (veliko) iznenađenje, jer ako Rossoneri shvate da u Blagurani ne igraju vanzemaljci kojih se ne može srediti i protiv kojih ne može i da se na San Siru s pravom mogu postaviti u ulogu favorita - onda ni pobjeda nije daleko.
Mada, opet kažem, biće teško i zna se ko je u boljoj formi i kvalitetnija ekipa.
Milan je Milan, zbog toga sam ga i zavolio davno, davno, zbog tog pobjedničkog i osvajačkog mentaliteta. Niko me neće spriječiti da vjerujem u podvig. Priznajem da su Katalonci debeli favoriti, ali ostavljam prostor za (veliko) iznenađenje, jer ako Rossoneri shvate da u Blagurani ne igraju vanzemaljci kojih se ne može srediti i protiv kojih ne može i da se na San Siru s pravom mogu postaviti u ulogu favorita - onda ni pobjeda nije daleko.
Mada, opet kažem, biće teško i zna se ko je u boljoj formi i kvalitetnija ekipa.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Jeste tezak mec . Ipak dolazi najbolja ekipa to moramo priznaati, ali Milan je veliki klub a znamo sta to znaci.
Da barceloni nece biti lako i smatram da cete dobit ovo
Sretno i eto neka bude 1-0 za vas
Da barceloni nece biti lako i smatram da cete dobit ovo
Sretno i eto neka bude 1-0 za vas
FC Bayern !!!!!
Sretno vcrs, nadam se pozitivnom rezultatu. Igrao sam 1x na "vas"

- IlCapitano
- Kontakt:
Želim vam svu sreću večeras, nadam se da ćete nekako uspjeti izbaciti Barcelonu, treba Italiji što više predstavnika.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Milan će večeras igrati podređenu ulogu ali i kao takav očekujem da pruže što veći otpor.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
evo fikret i hamid odose da kopaju raku za barcu. 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
http://www.tarzanija.com/najava-ls-cetv ... ne-finala/" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo malo da se nasmijete
Evo malo da se nasmijete
sta je to sa Niangom? 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
nije mu nista. nego samo moron allegri forsira Ambru ebo mu on zenuadointer je napisao/la:sta je to sa Niangom?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Probable line-up vs. Barça (4-3-3): Abbiati; Abate-Zapata-Mexes-Constant; Montolivo-Ambrosini-Muntari; Boateng-Pazzini-El Shaarawy.
Sky: Ambrosini will play in front of the defence tonight instead of Montolivo. It will be: Montolivo-Ambrosini-Muntari
Sky: Ambrosini will play in front of the defence tonight instead of Montolivo. It will be: Montolivo-Ambrosini-Muntari
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Imam blagi osjecaj da Pazzo zabija veceras, ali sam isto tako uvjeren da Milan ne moze do pozitivnog rezultata, prenaivno mi ova obrana Milana izgleda za navalu Barce. Sretno.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Tritolone je napisao/la:Imam blagi osjecaj da Pazzo zabija veceras, ali sam isto tako uvjeren da Milan ne moze do pozitivnog rezultata, prenaivno mi ova obrana Milana izgleda za navalu Barce. Sretno.
ja stavio na kladari na njega da zabija 3,50 kvota isti osjecaj imam
ufff jos malo pa pocinje
FORZA MILAN!!!
Eh tek sam sad` siguran da meda nemozete.
Salim se naravno, Talijani su to moja ti.
Ipak, kada covjek pogleda ovaj sastav Milana nikako ne dolazi do ideje kako da se veceras dobije mocni Katalonski stroj. Vezni red ne moze uzeti loptu Barceloni, ne moze sinhronizovani vrsiti neki veci presing siguran sam, pogotovo bi bio rizik to raditi na Barcinu zadnju liniju, ako iko doduse i pokusava to protiv njih. Jedino nadljudskom trkom i borbenoscu se moze veceras do pozitivnog rezultata protiv Barcelone. Odbrana takodjer ne ulijeva neki pretjerani optimizam, iako je Abate na PES-u u zivotnoj formi svaki put kad` mi na "kocku" dodje Milan.
El Shaarawy je siguran sam sposoban napraviti nesto u napadu a i ne treba zaboraviti Pazzinija koji je sposoban odigrati vrhunski taman onda kada niko zivo to od njega ne ocekuje.
Sretno veceras.
Salim se naravno, Talijani su to moja ti.
El Shaarawy je siguran sam sposoban napraviti nesto u napadu a i ne treba zaboraviti Pazzinija koji je sposoban odigrati vrhunski taman onda kada niko zivo to od njega ne ocekuje.
Sretno veceras.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Sretno veceras, cijela Evropa je uz vas. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
napokon da su svi uz nasCartman je napisao/la:Sretno veceras, cijela Evropa je uz vas.
- Shevchenko4ever
- Kontakt:
evo blizi se velicanstveni trenutak, pocetak pravog fudbalskog spektakla u nevjerovatnoj atmosferi kakvu samo rossoneri mogu napraviti
hocu samo da vidim borbenost i srcanost na terenu, pa na kraju sta bude neka bude, samo da ne dozivim da kazem da su igrali kao pi.zde
za ovakve trenutke se zivi uz svoj klub, ovakav osjecaj prije utakmice je nemoguce opisati bilo kome, kad cujem da zagrmi San Siro i himnu svi pjevaju pred pocetak jos jedne velike utakmice, neprocjenjivo
FORZA MILAN PER SEMPRE!!!
hocu samo da vidim borbenost i srcanost na terenu, pa na kraju sta bude neka bude, samo da ne dozivim da kazem da su igrali kao pi.zde
za ovakve trenutke se zivi uz svoj klub, ovakav osjecaj prije utakmice je nemoguce opisati bilo kome, kad cujem da zagrmi San Siro i himnu svi pjevaju pred pocetak jos jedne velike utakmice, neprocjenjivo
FORZA MILAN PER SEMPRE!!!
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
Milan Milan sempre per te
- Contentissimo
- Kontakt:
sretno veceras, nadam se da cete uspjeti pruziti, ako nista, bar dobar otpor barci...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.