Necu ja da ovdje pisem javno ja se jedini nekrijem iza imena a o koristi čaršija brujiFKKrajina je napisao/la:Nisam. Ali i ne prozivam ljude koji daju svoje pare za Krajinu,a nemaju nikakvu korist. Hajd mi recite eto koja je to korist od Krajine ? Molim vasmerdanovic je napisao/la:Inače ko vidi da može u sportu napraviti nesto on uloži pare a ne "baca".FKKrajina je napisao/la:@merdanovic
Ja nema nista protiv kritika i svako za svoju ulaznicu koju plati i dodje na stadion ima pravo govoriti sta zeli. Svako ipak ima svoje misljenje. A govoriti da su neki ljudi tu samo iz svoje koristi i da imaju korist je smijesno.
Da bog da svi oni koji su takvog misljenja bacili toliko para na Krajinu,a dobili zauzvrat to sto ti ljudi imaju od Krajine. Ja im to od srca zelim.
Takodjer ti ljudi sami mogu podnijeti ostavke na svoje funkcije u Krajini to nije problem u tome ih niko ne može da spriječi.Isto tako obavijest za javnost ili nesto su mogli napisati ,emisiju na TV-u prikazat ili slicno.
Oni od toga ništa uradili nisu i stvar je jasna kao dan.
Njih jedino može da brani neko ko je lud ili neko ko od njih ima nekakve koristi a takvih je mnogo.
Jesi li ti zaradio koliko su oni uložili,kad si tako pametan?Zanima me,jer ne poznajem osobu koja se obogatila u bh sportu

bogacenje ide preko ledja sporta..

Toliko je para ulozito da sad ima 9 igrača i nema omladinskog pogona toliko ...