Zoom088 je napisao/la:Mislim da od generalne probe nema ništa na "plastici". To će se igrati na travi, a vidjećemo gdje.
I drugo, nemojte molim vas da dizemo tenzije s Gracanlijama pred ovu utakmicu. Neka pobjedi bolji. Ulog je prevelik u toj utakmici jer obje ekipe bi osvajanjem punog plijena (i eventualnim kiksom Viteza u Visokom) mogle da se ukljuce u trku za prvo mjesto.
Treba na kraju krajeva svi ovdje s TK da se pomazemo i da TK ima sto vise klubova u PL. Ako ne moze Radnicki, neka ide Bratstvo, ako ne moze Bratstvo, neka ide Sloboda, ako ni ona ne moze, onda Banovici trebaju i tako to...
Svima bi nam bilo bolje da na taj nacin razmisljamo.
Mozemo mi tako razmisljat, a sta cemo kad svi udjemo u PL (primjer)? Nema para, svi bi trazili vise para od kantona, a ne znam jel oni imaju te pare da finansiraju 4-5 klubova u PL..Siguran sam da jedva i ovu Zvijezdu finansiraju, ako je ikako finansiraju.A svi znate da u PL ne mozes bez para.
Ne kazem da se ne trebamo pomagat, ali ne treba bas ni da se odnosimo k'o da smo braca sa njima.Treba malo ovih tenzija, odma ce ljudi vise bit na utakmici, bice pravi Kantonalni "derbi" i derbi kola
Gdje bi mogli igrat na travi, Josik ne bi trebali kvarit pred sami pocetak, nit ce iko drugi dat teren sa kantona u ovoj ligi.Jedino od ovih klubova koji su u nizoj ligi npr Puracic, BSK (i ako je katastrofa), Prokosovici ...