AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Igra i više nego odlična. Samo neka ovako ostane , sigurno da će jedna kontra zalutat. Boateng odlično radi po lijevoj , još da je Balo tu 
Sloboda Tuzla !!!
pa cek ljudi pa mi igramo sa igracem manje nema Boatenga izgubio se
- Shevchenko4ever
- Kontakt:
ja sam zadovoljan 1. poluvremenom, takticki smo odlicni u odbrani, nisu imali ideju barsini igraci kuda proci, pa se messi poceo izvlacit na stranu skroz ali ni to nije pomoglo nista
idemo jos jace u drugo poluvrijeme, i tacno mislim kad bi stisli jos jace u napadu da bi ga zabili
zali boze one sanse koja se jednom desava na utakmici, prvo Faraon pa onda Prince
FORZA MILAN!!!!!
idemo jos jace u drugo poluvrijeme, i tacno mislim kad bi stisli jos jace u napadu da bi ga zabili
zali boze one sanse koja se jednom desava na utakmici, prvo Faraon pa onda Prince
FORZA MILAN!!!!!
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
Milan Milan sempre per te
- Contentissimo
- Kontakt:
jos jednom italijani takticki fantasticno odigrali, barca kruzi po sredini terena bezidejno...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
odlicno po meni odigrano prvo poluvreme
idemo ovako i u drugom
Forza Milan
Forza Milan
gotovi su u drugom poluvremenu
- 10DelPiero
- Kontakt:
Nije mi jasno kakvi su to komentari Barca losa, nije Barca losa ona igra kako inace igra nego je Milan fantastican 
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kako su se samo stresli ko onog kornera..hehehehe
Faraone budi bezobrazni mangup..bolan direktno na gol, dribling jedan dva i tuci po golu!
Faraone budi bezobrazni mangup..bolan direktno na gol, dribling jedan dva i tuci po golu!
Kada bi moj Milan dobio i za moju dušu i za moj džep, pa ne znam gdje bi mi bilo kraja.
U nastavku skoncentrisano, hrabro, disciplinovano pa šta Bog da.
U nastavku skoncentrisano, hrabro, disciplinovano pa šta Bog da.
Il club piu titolato al mondo!
Ja bash danas jaranima pricam, mogao bih se Milan braniti dobro onako kako samo Talijani znaju, al mi je zao sto ne igra Balonja, jer sam siguran da bi on jednostavno nesto napravio ... Pod nesto, mislim bukvalno, nesto bi se desilo
... Ludjak Mahniti hahaha
Uglavnom komsije sretno ...
- francobaresi
- Kontakt:
Samo izdržati i drugo poluvrijeme .
Ništa nije gotovo i trenutak nepažnje nas može koštati , 1.poluv. odlično , odbrana bezprijekorna , šta motivacija uradi od naših stopera , čudo !
Eh sad da je tu Balo , bili bi jos opasniji , Pazzini ja mislim da nije dodirnuo loptu .
Montolivo je odličan , kako se samo bori .
Ništa nije gotovo i trenutak nepažnje nas može koštati , 1.poluv. odlično , odbrana bezprijekorna , šta motivacija uradi od naših stopera , čudo !
Eh sad da je tu Balo , bili bi jos opasniji , Pazzini ja mislim da nije dodirnuo loptu .
Montolivo je odličan , kako se samo bori .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Na niske grane je spao Milan .... Ako vam je razlog za zadovoljstvo bukner od dva zida i izbij pa sta bude .... khmmm :/
p.s. izmjena u redovima Barcelone Valdes izlazi Sanchez ulazi nema potrebe zaista za golmanom u Barceloni
p.s. izmjena u redovima Barcelone Valdes izlazi Sanchez ulazi nema potrebe zaista za golmanom u Barceloni
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
slazem se, ima fakinluk da krene na 3-4 igrača, dok Faraonu to ipak malo fali(doduse mnogo se trosi rbog taktike).sLucajni je napisao/la:Ja bash danas jaranima pricam, mogao bih se Milan braniti dobro onako kako samo Talijani znaju, al mi je zao sto ne igra Balonja, jer sam siguran da bi on jednostavno nesto napravio ... Pod nesto, mislim bukvalno, nesto bi se desilo... Ludjak Mahniti hahaha
- 10DelPiero
- Kontakt:
Vidis kako smijesan komentar dovoljno govori cinjenica da je Milan imao ozbiljnije sanse od BarceloneMrHc je napisao/la:Na niske grane je spao Milan .... Ako vam je razlog za zadovoljstvo bukner od dva zida i izbij pa sta bude .... khmmm :/
Inace sta ocekivati da vam otvore put do gola da se usetate
Alessandro Del Piero !
- muha milanez
- Kontakt:
Uvesti Nianga umjesto Pazze pa sta bude, Ambro i Muntari se u pojedinim trenucima gube, al dobro to izgleda nakon 1 poluvremena. Sudija dosta dobar, ne svira faulove koji su na granici, tako da nam to ide u prilog! Hajmo u drugom iskoristit neku kontru pa zabit.. Forzaaa
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Momci ovo milan sto igra se zove KATENAČO,ako prime jedan primit ce 3,ako im se posreci dat ce 1 iz kontre i to je to.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
- muha milanez
- Kontakt:
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.