NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ma diatta dao dva gola i gotovo
na momente smo dobro izgledali a isto tako na momente lose.idemo dalje jos malo do pocetka

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
"Zmajevi" slavili protiv Sloge
Danas su na glavnom terenu stadiona "Banja Ilidža" naši "zmajevi" odmjerili snage sa dobojskim prvoligašem Slogom. U jednoj solidnoj nogometnoj predstavi Zvijezda je pokazala da je u ovom trenutku kvalitetnija momčad te su sa pravom su slavili rezultatom 2:1.
Šef Odović izveo je sljedeći sastav. Na golu je stajao Kovačević, dok su ispred njega stoperski par činili Mus i Moranjkić a bekovske poziciju danas su igrali Husić i Šodić. U sredi su se našli Ordagić, Stančeski, Delić, Đurdjević, dok su najbliži golmanu Hadžiđubliću bili Diata i Pandža. Sa druge strane bivši strateg Zvijezde Ćurguz izveo je sljedeći sastav. Hadžiđulbić, Janković, Mujčić, Panić, Filipović, Krsić, Sprečo, Dujković, Mašić, Đorić, Vehabović. U drugom poluvremenu za Zvijezdu su još nastupali Savić, Halilović, Jahić, Bogdanović, Milanović, Ponjević, Sušić i Mirković. Oba gola za Zvijezdu su mogu pripisati Diati iako se prvi gol može okarakterisati kao autogol. Strijelca za Slogu bio je Đorić a asistent je bio Vehabović. Na ovoj utakmici za Slogu su nastupala 4 bivša igrača Zvijezde dok ih je sa klupe vodio bivši strateg "zmajeva" Zoran Ćurguz. Sa druge strane danas je protiv svojih igrao Jasmin Bogdanović.
Danas su na glavnom terenu stadiona "Banja Ilidža" naši "zmajevi" odmjerili snage sa dobojskim prvoligašem Slogom. U jednoj solidnoj nogometnoj predstavi Zvijezda je pokazala da je u ovom trenutku kvalitetnija momčad te su sa pravom su slavili rezultatom 2:1.
Šef Odović izveo je sljedeći sastav. Na golu je stajao Kovačević, dok su ispred njega stoperski par činili Mus i Moranjkić a bekovske poziciju danas su igrali Husić i Šodić. U sredi su se našli Ordagić, Stančeski, Delić, Đurdjević, dok su najbliži golmanu Hadžiđubliću bili Diata i Pandža. Sa druge strane bivši strateg Zvijezde Ćurguz izveo je sljedeći sastav. Hadžiđulbić, Janković, Mujčić, Panić, Filipović, Krsić, Sprečo, Dujković, Mašić, Đorić, Vehabović. U drugom poluvremenu za Zvijezdu su još nastupali Savić, Halilović, Jahić, Bogdanović, Milanović, Ponjević, Sušić i Mirković. Oba gola za Zvijezdu su mogu pripisati Diati iako se prvi gol može okarakterisati kao autogol. Strijelca za Slogu bio je Đorić a asistent je bio Vehabović. Na ovoj utakmici za Slogu su nastupala 4 bivša igrača Zvijezde dok ih je sa klupe vodio bivši strateg "zmajeva" Zoran Ćurguz. Sa druge strane danas je protiv svojih igrao Jasmin Bogdanović.
po svemu sudeci dijata veliko pojacanje za zvijezdu
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
hubba bubba

potrosice municiju do pocetka prvenstvaemir_dj je napisao/la:hubba bubba

YNWA
kolko ima godina bubamn88 je napisao/la:potrosice municiju do pocetka prvenstvaemir_dj je napisao/la:hubba bubba

diatta ima 20 godina, a posto igra cini mi se vec skoro 3 godine u BiH, a 1992. je godiste, nesto kontam mogao bi ga jagodic zvati u mladu reprezentaciju
nesto slicno kao hrvatska eduarda.

Sasa Kajkut pitarima tabut!
-
- Kontakt:
Radil se sta na stadionu?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
do sada je ispaljivao corke,cuvao on onu pravu municiju za pocetak prvenstva,ma ima da bude prvi strijelac premier ligemn88 je napisao/la:potrosice municiju do pocetka prvenstvaemir_dj je napisao/la:hubba bubba

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Po meni je najjače pojačanje Mus, pa onda Diata. Ordagić je veliki potencijal i mogao bi za godinu dvije biti najbolji u Zvijezdi, dok Stančeski dosta luta i griješi. Onaj Šodić i nije loš naspram koliki je čojk
Imamo sad možda ekipu koju treba još posložit za realno sredinu tabele.

Dragon Town
sad sa pričao sam adamom on kaže da bi trebao uskoro potpisati za zvijezdu. i još mi je rako da mu je hladno u gradačcumexes je napisao/la: kolko ima godina buba![]()
i jel onaj brazila adam potpisao za nas i kakav je kao igrac jel on bio broj 5 danas usao pred kraj

slazem se stobom gotovo u svemu.iako je po meni perica pravo osvjezenje.kad mi naumpadne masic i ristanic onda je vidljivo kolko su i ordagic i perica bolji na njihovim pozicijamazmaj_Bosne je napisao/la:Po meni je najjače pojačanje Mus, pa onda Diata. Ordagić je veliki potencijal i mogao bi za godinu dvije biti najbolji u Zvijezdi, dok Stančeski dosta luta i griješi. Onaj Šodić i nije loš naspram koliki je čojkImamo sad možda ekipu koju treba još posložit za realno sredinu tabele.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
gledam danas radovi na stadionu pravo napreduju...kapa do poda ljudima koji daju silne pare
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Stančeski je danas malo zatajio,al ne sumnjam u njegove kvalitete.Mus po prikazanom po meni jedan od boljih stopera koje je Zvijezda ikada imala.Čovjek smiren,mrtav i hladan.Vrlo inteligentno igra.Zna i povući naprijed,dosta upotrebljivih lopti davao.Ordagić.koliko je samo pretrčao,uvezivao sredu,gotovo da nije stajao tokom utakmice.Šodić se malo stesao,dobio malo na brzini,solidan desno.Djurdjević danas po meni ispod svakog nivoa.Susić,trudi se,al ne gine mu klupa kao i Ponjeviću.Buba,prvi strijelac priprema i nada se da će nastaviti tako i u prvenstvu.Savić,izgubljen u prostoru i vremenu....ako ovako neozbiljno nastavi biće izgubljen iz prve postave.Ostali,tu i tamo.Mislim da malo Odović treba poraditi na destruktivnoj igri jer nam često ljudi iz kontri dolaze u prilike za gol.Sloga nije Borac i svaka greska i losa defanziva iskusni igrači poput Bilbije,Stokića,Krunića,Maletića pretvaraju u gol.Valjda Oda to posloži 

Nebi me cudilo da savic izgubi mjesto u prvi 11 jer je danas bio skoz zbunjen i izgubljen i morace se dobro potrudit da se vrati u formu i bude najjaci igrac veznog reda 

- katalinski
- Kontakt:
da li je bilo kakvog navijanja u mecu zvijezda-sloga. mislim sa obe strane ,iako je prijateljska svi su pozeljeli fudbala ,a susjedi ste
Ajvatar
po prohladnom vremenu stara tribina prilično popunjena,ovoj posjeti mogu pozavidjeti klubovi na prvenstvenim utakmicamakatalinski je napisao/la:da li je bilo kakvog navijanja u mecu zvijezda-sloga. mislim sa obe strane ,iako je prijateljska svi su pozeljeli fudbala ,a susjedi ste
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kara buba a?

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Evo Adam potpisao:
http://www.nkzvijezda.ba/index.php/aktu ... a-zvijezdu
http://www.nkzvijezda.ba/index.php/aktu ... a-zvijezdu
Dragon Town
nek mu je sa srecom a i nama sa njim.steta za padavine bice tesko na generalki..imali neko info kakva je situacija sa dzaficem
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.