Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Celtic je napisao/la:Kaže nam Saša : Italija 96 osvojila u Njemackoj svjetsko prvenstvo : )
ma budala
- tyler durden
- Kontakt:
dobro ej dok je oPsajd 
sasa jos ne zna ko je mexes a ko ambrosini

Life is a bitch and then you die.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
Zahladilo ...Elegant je napisao/la:Sta je ovo Adriana nije u minjaku ?
Koji je to komentator izjavioElegant je napisao/la:Sta je ovo Adriana nije u minjaku ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- BluesForever
- Kontakt:
Nema mi nista mrze kada Adis pocne nesto pricati a ovaj Saša odma se ubacuje i vise se ne zna ko sta prica stvarno gdje je ta kultura. 
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Ma Saša ne zna ko je Zapata a ko Mexes.anelpik je napisao/la:sasa jos ne zna ko je mexes a ko ambrosini![]()
![]()
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
Semsudin je napisao/la:Ma Saša ne zna ko je Zapata a ko Mexes.anelpik je napisao/la:sasa jos ne zna ko je mexes a ko ambrosini![]()
![]()
Life is a bitch and then you die.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
You'll never walk alone.
Samo Saraj'vo.
- Neutralan88
- Kontakt:
Na OBN-u kaže da je Shakira ona djevojka kraj Balotellia na trebinama 
- moustapha
- Kontakt:
A nece da suti, a trebo bi. Cim progovori odmah izvali neku glupost.Neutralan88 je napisao/la:Na OBN-u kaže da je Shakira ona djevojka kraj Balotellia na trebinama
#divovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kaze 1-0, rezultat kojem su se mozda potajno nadali veceras. Jah, potajno. Isto sto se i ja potajno nadam da cu guzit veceras.
Donnie Darko je napisao/la:Kaze 1-0, rezultat kojem su se mozda potajno nadali veceras. Jah, potajno. Isto sto se i ja potajno nadam da cu guzit veceras.
ZELJEZNICAR 1921!
"Velike ekipe gube k'o i male " Vugdalić
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Neka ovih budalastih komentatora bolje i oni nego onaj sa FTV sto ne zna kojim bi jezikom pricao.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Bayern@heart
- Kontakt:
Joj ovog Saše sa OBN-a pa za nepovjerovati prvo kaže da je Italija osvijila svjetsko 1996 god u Njemačkoj
U prvom poluvremenu se dreknu na centaršut Boateng prema El Shaarawyu koji malo zakasni na loptu, kad odjednom urlik Pipoooooooo Pipoooooooooo ,umal mi se televizor ne prevrnu i zatrese se mislimo sam ostaću bez zvučnog sistema. Pa stvarno dokle ovako koji amaterizam, jos nešto u svjetu kad padne gol komentator govori gol,goool,gooool i tako nešto samo na obn-u pa toje nešto ovako oooooo,eeeeeee,aaaaaa neznam dokle više
U prvom poluvremenu se dreknu na centaršut Boateng prema El Shaarawyu koji malo zakasni na loptu, kad odjednom urlik Pipoooooooo Pipoooooooooo ,umal mi se televizor ne prevrnu i zatrese se mislimo sam ostaću bez zvučnog sistema. Pa stvarno dokle ovako koji amaterizam, jos nešto u svjetu kad padne gol komentator govori gol,goool,gooool i tako nešto samo na obn-u pa toje nešto ovako oooooo,eeeeeee,aaaaaa neznam dokle više
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma cijeli program posvećen utakmici je kriminalan.
Kako ljudi napraviše usporedbu Inzaghi - Messi, da mi je znati?!
I, što je najgore (možda sam ja pogrešno razumio, ipak sam smanjio ton), Adriana nešto govori o Inzaghiju (kao, velika prijetnja ovo-ono), a Adis nabaci wtf pogled.
Onda ide gost koji je na poluvremenu svršavao na igru Barcelone koja ni u prvih 45 minuta nije pokazala 1% svojih mogućnosti. No, eto imali su dominaciju i Milan je bio bezopasan. Majke mi, da sam mu u rodu (ne'am pojma ko je bio gost), odrekao bih ga se.
Poslije utakmice Saša se hvali kako je govorio da će Milan proći.
Naravno, to je ponovio 2x nakon tekme, nijednom prije. Da stvar bude gora, haman je igrao 2 na kladionici, jer ga je neofirno Adrijana pitala "šta ćemo sa kladioničarima koji su odigrali čistu dvicu"?
Bjež', tačno ih treba nabit' nogom. Dobro, možda ostaviti Adisa koji je ipak bolji komentator i poznavalac fudbala do Saše - jbg, godine čine svoje. Humanitarac - Da, bivši sportski radnik - Da, komentator - ni u ludilu.
Kako ljudi napraviše usporedbu Inzaghi - Messi, da mi je znati?!
Onda ide gost koji je na poluvremenu svršavao na igru Barcelone koja ni u prvih 45 minuta nije pokazala 1% svojih mogućnosti. No, eto imali su dominaciju i Milan je bio bezopasan. Majke mi, da sam mu u rodu (ne'am pojma ko je bio gost), odrekao bih ga se.
Poslije utakmice Saša se hvali kako je govorio da će Milan proći.
Bjež', tačno ih treba nabit' nogom. Dobro, možda ostaviti Adisa koji je ipak bolji komentator i poznavalac fudbala do Saše - jbg, godine čine svoje. Humanitarac - Da, bivši sportski radnik - Da, komentator - ni u ludilu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Potpisujem ovo gore.
Svuda u svijetu je standard: Komentator + neko strucno lice tipa trener, bivsi igrac i sl. samo je na OBN-u kombinacija: Komentator + mutavo lice zeljno medijskog eksponiranja koje zna malo o fudbalu i igri, upada u rijec sugovorniku i tu glumi neki comic relief na utakmicama Real-Utd i Milan-Barca. Ako Hadzic nema platu 2000 mislim da je njemu ipak najgore.
Svuda u svijetu je standard: Komentator + neko strucno lice tipa trener, bivsi igrac i sl. samo je na OBN-u kombinacija: Komentator + mutavo lice zeljno medijskog eksponiranja koje zna malo o fudbalu i igri, upada u rijec sugovorniku i tu glumi neki comic relief na utakmicama Real-Utd i Milan-Barca. Ako Hadzic nema platu 2000 mislim da je njemu ipak najgore.
Ne znam kako im neko ne sugeriše da se prestanu ubacivati jedan drugom u riječ.
Uvodna emisija i izbor gostiju im je na nivou TV Igman.
Zanima me jedna stvar zašto BHT nema uvodnu emisiju utorkom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- samo_lijevo
- Kontakt:
Pa bolji su im gosti ako nista u odono u na javne emitere.Na FTV ili BHT dok su bile emisije uvijek "veliki" strucnjaci Konjic,Glavas,apa na RTRS el grande Tulic.Saurman je napisao/la:Ne znam kako im neko ne sugeriše da se prestanu ubacivati jedan drugom u riječ.
Meni su najbolji na RTS i tu najvise i gledam LP.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.