AA23 je napisao/la:Navodno ništa od novog ugovora a rekao je da bi volio igrati sa hardenom.
dobar bi to bio tandem,samo da se malo uozbilji. Igra pik en rol bi dobro funkcionisala,harden dobro pronalazi igrace
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
AA23 je napisao/la:Navodno ništa od novog ugovora a rekao je da bi volio igrati sa hardenom.
Ja mislim da je prije riječ o Benu Gordonu koji je imao neki konflikt s trenerom Bobcatsa.AA23 je napisao/la:Eric Gordon iz pelikana?
Eric je povezivan sa Houstonom, Sunsima, Indianom i Portlandom ako se ne varam. Nisam procitao nigdje da se spominje Ben u kontekstu Rocketsa.Carlo je napisao/la:Ja mislim da je prije riječ o Benu Gordonu koji je imao neki konflikt s trenerom Bobcatsa.AA23 je napisao/la:Eric Gordon iz pelikana?
Onda moja greška. Pomislio sam na Bena jer je imao neki sukob s trenerom.adriano_leite je napisao/la:Eric je povezivan sa Houstonom, Sunsima, Indianom i Portlandom ako se ne varam. Nisam procitao nigdje da se spominje Ben u kontekstu Rocketsa.Carlo je napisao/la:Ja mislim da je prije riječ o Benu Gordonu koji je imao neki konflikt s trenerom Bobcatsa.AA23 je napisao/la:Eric Gordon iz pelikana?

Ja ne znam sta ovo znaci HOU!?Scof1eld je napisao/la:The Rockets will send Patrick Patterson, Cole Aldrich and Toney Douglas to the Kings for Thomas Robinson
T-Rob jos nije imao sansu da pokaze sta zna. Ja mislim da ce ubijati u HoustonuNEZALAGANJE je napisao/la:Ja ne znam sta ovo znaci HOU!?Scof1eld je napisao/la:The Rockets will send Patrick Patterson, Cole Aldrich and Toney Douglas to the Kings for Thomas RobinsonMeni je Patterson sam bolji za klasu od ovog malog...
Trenutno korisnika/ca: alemsa, TripleThreat i 14 gostiju.