Neka. Valja otjerat više ova vnago iz kluba.

Ja ga nikad viš' u tim ne bih stavio.

Šalu na stranu, Shava ni blizu nivoa na kojem je bio. Miljama udaljen od njega. Nema mjesta u timu, bolje Gnabryju dat' šansu, nego njemu. Realno.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Nije Aaron jos na nivou kojem bi trebao biti ali po meni, a vjerujem da se i drugi slazu, bolji od Artete!!!!AA23 je napisao/la:Ramsey za čuvanje lopte extra a vamo kriza...
Ne slazu. Arteta i ovako losijoj formi je bolji od njega. Jos plus van svoje pozicije. Ramsey nikako nije konstantan. Koliko ce vremena proci da se shvati da u Arsenalu opste jedan takav igrac ne moze i ne smije smatrati kljucnim, i nikako ne smije igrati u prvoj postavi. Wengerova tvrdoglavost je razlog toga. Pa jedan Denilson je upisao stotinjak nastupa za Arsenal dok se nije shvatilo u stvari o kakvoj se flopini radi. Nekada ima previse vjerovanja u igrace koji uopste nisu na tom visokom nivou na kojem bi Arsenal trebao biti. Ramsey trenutno po mom misljenju moze cisto ulaziti sa klupe, nista ozbiljnije mu ne treba dati jer apsolutno nije zasluzio. Takodjer igraci tipa Arshavin, Bendner, Squilachi, Santos, Denilson, Park, Chamakh trebali su vec odavno biti van kluba i konacno osloboditi ta mjesta a i plate koje apsolutno ne zasluzuju. Tek tada se moze razmisljati o poboljsanju igrackog kadra i konacno napredovati a ne nazadovati.Gunner4 je napisao/la:Nije Aaron jos na nivou kojem bi trebao biti ali po meni, a vjerujem da se i drugi slazu, bolji od Artete!!!!AA23 je napisao/la:Ramsey za čuvanje lopte extra a vamo kriza...
Pametno bi vam bilo da prodate Vermu.Nije mu sjela ova kapitenska nikako, a sad je kasno da mu se oduzme, jedino da se Henry vrati ili tako nešto.Rockefeller je napisao/la:Kad bi prodali Jacka, ja bi' im doš'o na konferenciju opasan bombama.![]()
Tek tad bi svi kolektivno kod mene sve kredite potrošili. Sve dok se ekipa gradi i postavlja oko Jackya, meni je ok.
//
Nego bi li vi pristali prodati Vermaelena, a da dodju Samba, Amorebieta i Mascherano? Tj. da pojačamo defanzivu ovim igračima. Ja bih bez razmišljanja pristao.
Ne moze taj da prodje lekarske u ozbiljnijem klubu. Kada bi igrao na visem nivou ode srcka malo mu hvali! Te Barsine isprdke dovoditi kao toga Mascherana i Valdesa je ravno samoubistvu! Po meni na DM Lusi Gustavo ili Capoue...Shanks je napisao/la:Pametno bi vam bilo da prodate Vermu.Nije mu sjela ova kapitenska nikako, a sad je kasno da mu se oduzme, jedino da se Henry vrati ili tako nešto.Rockefeller je napisao/la:Kad bi prodali Jacka, ja bi' im doš'o na konferenciju opasan bombama.![]()
Tek tad bi svi kolektivno kod mene sve kredite potrošili. Sve dok se ekipa gradi i postavlja oko Jackya, meni je ok.
//
Nego bi li vi pristali prodati Vermaelena, a da dodju Samba, Amorebieta i Mascherano? Tj. da pojačamo defanzivu ovim igračima. Ja bih bez razmišljanja pristao.![]()
Ne znam što baš Mascherana, ima boljih zadnjih veznih na tržištu trenutno.Nije on onaj Mascherano iz Liverpoola, mogao bi vam biti koristan u rotaciji, ali ne vjerujem da je za prve postave.
Mohamed Diame, e to je za mene strašan DM.Zaslužuje da igra u većem klubu, definitivno.Žao mi što ga ne dovede moj Liverpool ljetos, malo im je falilo, ali nisu mogli da mu obećaju prvu postavu.Po meni greška, jer je Lucas ispao iz forme i Diame bi vjerovatno bio bolji.
Ja na to ne bi pristao, Vermalen je svjetska klasa u najboljim godinama a ti igraci nisu.Rockefeller je napisao/la:Kad bi prodali Jacka, ja bi' im doš'o na konferenciju opasan bombama.![]()
//
Nego bi li vi pristali prodati Vermaelena, a da dodju Samba, Amorebieta i Mascherano? Tj. da pojačamo defanzivu ovim igračima. Ja bih bez razmišljanja pristao.
Otisao sezonu posle kada mu nisu htjeli dati dugorocniji ugovor.Shanks je napisao/la:@Gunner4
I Gallas na kraju otišao u Tottenham.![]()
Ne znam šta bih ti rekao, Kos i Per su više pokazali ove sezone definitivno - Kos zna da kiksa, Pera malo yebe sporost, ali su obadvojica skroz ok.Ja bih Vermu prodao, doveo nekog da igra u tandemu sa Kosom, Pera na klupu - mislim da bi bio vrlo koristan u rotaciji - a kapitensku bi dao Wilshereu.Mali dominira jednostavno, protiv Bayerna je jedini on ličio na igrača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.