Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Semsudin
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Semsudin » 20 feb 2013, 20:45

I Profa je progovorio. :)

Neka. Valja otjerat više ova vnago iz kluba. :evil:

slika

Ja ga nikad viš' u tim ne bih stavio. :mrgreen:

Šalu na stranu, Shava ni blizu nivoa na kojem je bio. Miljama udaljen od njega. Nema mjesta u timu, bolje Gnabryju dat' šansu, nego njemu. Realno.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 20 feb 2013, 21:09

Da je bivša nam država još živa Stevan bi bio najbolji igrač te države.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 feb 2013, 21:44

Ovaj poraz se sto prije mora zaboraviti, od vitalnog je znacaja pobjeda nad Aston Villom u Premiershipu
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 20 feb 2013, 22:27

Villu raskucati što možemo vise

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 20 feb 2013, 22:40

I sada neka mi neko prica kako su Muntari,Pazzini,Ambrosini,Boateng veca klasa od Cazorle,Wilsherea,Girouda,Walcotta... Nije sve u samom kvalitetu ali odigrali su ko ljudi i otresli Barsu ko slinu!

A protiv Ville bi volio da vidim Koksa,Wilshere i Ramseya (Abu eventualno) na sredini!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 20 feb 2013, 22:42

Ramsey za čuvanje lopte extra a vamo kriza...

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 20 feb 2013, 22:47

milan rasturio barsu večeras, čak je i arsenal imo više šansi od barse, hoćel mi sad neko reć da su xavi i iniesta lošiji od cazorle i artete? :lol:
Vođa zna.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 20 feb 2013, 22:47

AA23 je napisao/la:Ramsey za čuvanje lopte extra a vamo kriza...
Nije Aaron jos na nivou kojem bi trebao biti ali po meni, a vjerujem da se i drugi slazu, bolji od Artete!!!!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 20 feb 2013, 22:49

Veliki sam simpatizer Arsenala, od malih nogu mogu slobodno reci. Nisam cesto pisao na ovoj temi, al intenzivno pratim klub i sve oko njega, koliko je to moguce. Ipak, sad imam potrebu da kazem da sam vjerovatno neosnovano ocekivao nesto vise od ovog dvomeca protiv Bavaraca. Cak sam i ispadanje u Kupu pregrmio, ali sam se nadao da mozemo bljesnuti protiv Bajerna. Ipak, opet je Arsenal bio bezlican kao i cijelu sezonu i vec jedno duze vrijeme. Nema igre koja je krasila klub za kojim je ludila Evropa. Svako mjesec dana mozda to lici na Arsenal kakav bi trebao biti, ali ono sto je konsantno je to da nema konstante u igri. Jednostavno nemamo igrace i klupu koji se mogu nametnuti kao strah i trepet u Engleskoj i u Evropi. Nema karaktera u ekipi, jednostavno igraci su limitirani i to nije ekipa za najvece domete. Nazalost, tako je. Fino igra Arteta, al u Evertonu, to nije igrac koji moze prevagnuti vrhunske utakmice. Cazorla mi je najdrazi igrac, kreativac..ali poredeci Nasrija, Fabregasa... i njega, to je drasticna razlika. Ramseya da ne spominjem. Podolski nije igrac za Arsenal, Giroud je dobar, al ne za nivo koji mi hocemo.
Ovdje nisam nikog spomenuo iz odbrane, a citava odbrana skripi. Bojim se da tu "metar" igraca ne zasluzuje dres Arsenala, bar ne Arsenala koji se bori za titule.

Pustanjem najboljih igraca, a dovodjenjem nekih polovnjaka se ne moze ocekivati rezultat. Wengeru svaka cast, al nek mijenja politiku il nek mijenja klub. On je medju 3 najplacenija trenera na svijetu, a na igracima stedi svaku marku. Ne ide to vise tako, bar ne u danasnjem fudbalu. Ova sezona je propala, a i iduca ce ako se nesto radikalno ne promijeni, i ona tamo i svaka nova. Ne bi me cudilo da Arsenalu LP bude misaona imenica za koju godinu, a vec iduca sezona ce proc bez Arsenala vrlo vjerovatno. Promjene ne donose uvijek pozitivne efekte, al sad se moraju desiti, jer gore ne moze!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 20 feb 2013, 22:58

Gunner4 je napisao/la:
AA23 je napisao/la:Ramsey za čuvanje lopte extra a vamo kriza...
Nije Aaron jos na nivou kojem bi trebao biti ali po meni, a vjerujem da se i drugi slazu, bolji od Artete!!!!
Ne slazu. Arteta i ovako losijoj formi je bolji od njega. Jos plus van svoje pozicije. Ramsey nikako nije konstantan. Koliko ce vremena proci da se shvati da u Arsenalu opste jedan takav igrac ne moze i ne smije smatrati kljucnim, i nikako ne smije igrati u prvoj postavi. Wengerova tvrdoglavost je razlog toga. Pa jedan Denilson je upisao stotinjak nastupa za Arsenal dok se nije shvatilo u stvari o kakvoj se flopini radi. Nekada ima previse vjerovanja u igrace koji uopste nisu na tom visokom nivou na kojem bi Arsenal trebao biti. Ramsey trenutno po mom misljenju moze cisto ulaziti sa klupe, nista ozbiljnije mu ne treba dati jer apsolutno nije zasluzio. Takodjer igraci tipa Arshavin, Bendner, Squilachi, Santos, Denilson, Park, Chamakh trebali su vec odavno biti van kluba i konacno osloboditi ta mjesta a i plate koje apsolutno ne zasluzuju. Tek tada se moze razmisljati o poboljsanju igrackog kadra i konacno napredovati a ne nazadovati.
Victoria Concordia Crescit.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 20 feb 2013, 23:02

Arsenalje bio uvijek tehnicki dominantan naspram drugih, tako da nam "misici" nisu bili toliko potrebni. Ali odkad smo promijenili igru fale nam misici. Jer Arteta, Cazorla i sl. patuljki ne mogu se fizicki boriti sa ostalima.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 20 feb 2013, 23:08

Nazalost, nista bolje nisam ni ocekivao od sinocnje utakmice. Cim su izvuceni parovi za ove dvomece znao sam da imamo 20% sansi protiv Bayerna i da ce biti veoma tesko doci do prolaska. Mora se priznati da je Bayern trenutno mnogo bolja ekipa i da ce zasluzeno proci dalje. Ako zelite igrati u LP sto duze, onda morate stvarati po minimalno 5 prilika na utakmici, a mi to sinoc nismo uradili. Pored gola (kojeg smo dali ne zna ni ja kako) onaj sut Girouda i donekle sut Wilshera su bile jedine kakve-takve prilike za nas. Bayern je sa druge strane odlicno iskoristio svoje prilike i strahovito nas kaznio. Snase da u Munchenu bljesnemo i vratimo se u igru su premale i to ce biti gotovo nemoguce izvesti. Volio bih da se varam, ali cini mi se da smo na samom rubu eliminacije.

Ove sezone imamo previse oscilacija u igri, sto nikako nije dobro i to se sinoc pokazalo kobno. Potpuno smo izgledali bezidejno na sredini terena i svi kao da su se skrivali od lopte. Nama je potrebno 11 Wilshera na terenu, koji ce poginuti za svaku loptu i preorati teren. Bayern je sinoc pokazao da je daleko fizicki spremniji od nas i samo Wilshere se donekle mogao boriti na sredini sa Krosom, Schwensteingerom i Martinezom.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 20 feb 2013, 23:15

ma Wilshere je čudo od igrača. nema ekipa gdje on ne bi imao mjesta u prvih 11, garantujem. Sinoć je to opet dokazao. momak je čudo.

slika
slika
:mrgreen:

On ako ode ja se povlačim zauvijek sa ovog foruma :D
Vođa zna.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 20 feb 2013, 23:23

Kad bi prodali Jacka, ja bi' im doš'o na konferenciju opasan bombama. :evil:

Tek tad bi svi kolektivno kod mene sve kredite potrošili. Sve dok se ekipa gradi i postavlja oko Jackya, meni je ok.

//
Nego bi li vi pristali prodati Vermaelena, a da dodju Samba, Amorebieta i Mascherano? Tj. da pojačamo defanzivu ovim igračima. Ja bih bez razmišljanja pristao. :)

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 20 feb 2013, 23:36

Rockefeller je napisao/la:Kad bi prodali Jacka, ja bi' im doš'o na konferenciju opasan bombama. :evil:

Tek tad bi svi kolektivno kod mene sve kredite potrošili. Sve dok se ekipa gradi i postavlja oko Jackya, meni je ok.

//
Nego bi li vi pristali prodati Vermaelena, a da dodju Samba, Amorebieta i Mascherano? Tj. da pojačamo defanzivu ovim igračima. Ja bih bez razmišljanja pristao. :)
Pametno bi vam bilo da prodate Vermu.Nije mu sjela ova kapitenska nikako, a sad je kasno da mu se oduzme, jedino da se Henry vrati ili tako nešto. :mrgreen:

Ne znam što baš Mascherana, ima boljih zadnjih veznih na tržištu trenutno.Nije on onaj Mascherano iz Liverpoola, mogao bi vam biti koristan u rotaciji, ali ne vjerujem da je za prve postave.

Mohamed Diame, e to je za mene strašan DM.Zaslužuje da igra u većem klubu, definitivno.Žao mi što ga ne dovede moj Liverpool ljetos, malo im je falilo, ali nisu mogli da mu obećaju prvu postavu.Po meni greška, jer je Lucas ispao iz forme i Diame bi vjerovatno bio bolji.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 20 feb 2013, 23:42

Shanks je napisao/la:
Rockefeller je napisao/la:Kad bi prodali Jacka, ja bi' im doš'o na konferenciju opasan bombama. :evil:

//
Pametno bi vam bilo da prodate Vermu.Nije mu sjela ova kapitenska nikako, a sad je kasno da mu se oduzme, jedino da se Henry vrati ili tako nešto. :mrgreen:

Ne znam što baš Mascherana, ima boljih zadnjih veznih na tržištu trenutno.Nije on onaj Mascherano iz Liverpoola, mogao bi vam biti koristan u rotaciji, ali ne vjerujem da je za prve postave.

Mohamed Diame, e to je za mene strašan DM.Zaslužuje da igra u većem klubu, definitivno.Žao mi što ga ne dovede moj Liverpool ljetos, malo im je falilo, ali nisu mogli da mu obećaju prvu postavu.Po meni greška, jer je Lucas ispao iz forme i Diame bi vjerovatno bio bolji.
Ne moze taj da prodje lekarske u ozbiljnijem klubu. Kada bi igrao na visem nivou ode srcka malo mu hvali! Te Barsine isprdke dovoditi kao toga Mascherana i Valdesa je ravno samoubistvu! Po meni na DM Lusi Gustavo ili Capoue...
A uzeli su je Gallasu pa su je dali tada 21 godisnjem Fabregasu! :mrgreen: Evo paralele! Verminator bi mogao na miru da igra a mi bi konacno dobili onoga istinskog gunnera za kapitena jos od doba Admasa i Hanrya. Mozda bi tada i krenilo na bolje? ;)

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 20 feb 2013, 23:53

@Gunner4

I Gallas na kraju otišao u Tottenham. :mrgreen:

Ne znam šta bih ti rekao, Kos i Per su više pokazali ove sezone definitivno - Kos zna da kiksa, Pera malo yebe sporost, ali su obadvojica skroz ok.Ja bih Vermu prodao, doveo nekog da igra u tandemu sa Kosom, Pera na klupu - mislim da bi bio vrlo koristan u rotaciji - a kapitensku bi dao Wilshereu.Mali dominira jednostavno, protiv Bayerna je jedini on ličio na igrača.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 feb 2013, 23:59

//
Ja na to ne bi pristao, Vermalen je svjetska klasa u najboljim godinama a ti igraci nisu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 21 feb 2013, 00:15

Shanks je napisao/la:@Gunner4

I Gallas na kraju otišao u Tottenham. :mrgreen:

Ne znam šta bih ti rekao, Kos i Per su više pokazali ove sezone definitivno - Kos zna da kiksa, Pera malo yebe sporost, ali su obadvojica skroz ok.Ja bih Vermu prodao, doveo nekog da igra u tandemu sa Kosom, Pera na klupu - mislim da bi bio vrlo koristan u rotaciji - a kapitensku bi dao Wilshereu.Mali dominira jednostavno, protiv Bayerna je jedini on ličio na igrača.
Otisao sezonu posle kada mu nisu htjeli dati dugorocniji ugovor.

A sta bi sa cetvrtom opcijom? Ili ponovo Sagna da igra stopera... ;)

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 21 feb 2013, 00:22

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5768_n.png

Kada smo kod stopera navodno njegov agent pregovara sa nama!(mada to meni vise djeluje kao privlacenje jos nekih klubova) Ono sto bi bilo odlicno u cjeloj toj prici jeste sto bi dosao za DZ

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.