Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Evo koje ce TV kuce prenosit u subotu utakmicu:
BHT1
HRT2
RTP Int.-satelit astra 19,2 e, hotbird 13 e- FTA
Eurosport Germ.-satelit astra 19,2 e- FTA
BHT1
HRT2
RTP Int.-satelit astra 19,2 e, hotbird 13 e- FTA
Eurosport Germ.-satelit astra 19,2 e- FTA
Dragon Town
aauuu sto ce na ovom spratu biti uzbudljivo i zivahno..
ima da se sad raspravlja o svakoj sobi posebno,al bolje i to nego vise o onom ronaldu
..
ima da se sad raspravlja o svakoj sobi posebno,al bolje i to nego vise o onom ronaldu
I koliko naplacuje ulaz?york je napisao/la:Hana Hadžiavdagić rezervirala sobu 503 hotela zenica:)
Možel mi ko nać ono kad Hitler galami što je Portugal dobio Bosnu...ajd brzo molim vas...treba mi hitnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
rob do bagro je napisao/la:rob do bagro 505..haha
Zar i ti, sine robe!
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- rob do bagro
- Kontakt:
[youtube][/youtube]vOluMme je napisao/la:Možel mi ko nać ono kad Hitler galami što je Portugal dobio Bosnu...ajd brzo molim vas...treba mi hitnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Jel ovaj brate
@ Lily,da ceri moja
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Majke mi vi zapeli za Ronalda ko da je on ĐŽeko .........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
rob do bagro je napisao/la:[youtube][/youtube]vOluMme je napisao/la:Možel mi ko nać ono kad Hitler galami što je Portugal dobio Bosnu...ajd brzo molim vas...treba mi hitnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Jel ovaj brate
@ Lily,da ceri moja
heh.. haj barem pucas na one bogate
ko prizna, pola mu se prasta
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
fala ti buraz..taj je...rob do bagro je napisao/la:[youtube][/youtube]vOluMme je napisao/la:Možel mi ko nać ono kad Hitler galami što je Portugal dobio Bosnu...ajd brzo molim vas...treba mi hitnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Jel ovaj brate
@ Lily,da ceri moja
e znal ko kako se zove ovaj Film...
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Imal ko sliku od stadiona Benfice, ali da se bas vidi gdje cemo mi navijaci sjedti?
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Lily je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:rob do bagro 505..haha
Zar i ti, sine robe!![]()
![]()
jesi vidio roba,sve ovamo ronaldo vakav nakav,a prvi bi ronaldu udovoljavao i zadovoljavao
izgleda da ce on najvise biti uskracen ronaldovim neigranjem i nedolaskom :ugeek:
- rob do bagro
- Kontakt:
Legenda_BiH je napisao/la:Imal ko sliku od stadiona Benfice, ali da se bas vidi gdje cemo mi navijaci sjedti?

Ja mislim ona tamo pravo
@ Lily,ko prizna pola mu se doda
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Principatus
- Kontakt:
Film se zove: Der Untergang.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Scof1eld je napisao/la:Nego jeste li zbavili karte za Zenicu ??? smrzavo sam se od pola 4 ujutro ispred BP... prije u ove dane lagano vec bili pomireni s tim sto ne idemo na SP il EP![]()
nije da smo bili pomireni, vec smo vracali film i gledali gdje mso pogrijeslili. a onda kada dodju nove kvalifijkacije i prca kako mozemo proci i kakav cemo rezltat imat protiv koje repke, i poznata recenica ako ne odemo sad necemo nkad
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
Stipu ba ****, bolje o tekmi
"I dont think Q will go for such an attacking line up!
We need to be carefull with bosnia's goal scoring abilty - AWAY GOALS COUNT DOUBLE."
Na forumu pfutebol.com!

"I dont think Q will go for such an attacking line up!
We need to be carefull with bosnia's goal scoring abilty - AWAY GOALS COUNT DOUBLE."
Na forumu pfutebol.com!

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
evo ciro rekao: definitivno hasagić nece braniti ni u jednoj utakmici baraza ..
rob do bagro je napisao/la:Legenda_BiH je napisao/la:Imal ko sliku od stadiona Benfice, ali da se bas vidi gdje cemo mi navijaci sjedti?
Ja mislim ona tamo pravo
@ Lily,ko prizna pola mu se doda
đes si to čuo...kenoo je napisao/la:evo ciro rekao: definitivno hasagić nece braniti ni u jednoj utakmici baraza ..
A ajde sta cemo sad...Ima Begovic i nekako mi je i logicnije da brani prije svih...kenoo je napisao/la:evo ciro rekao: definitivno hasagić nece braniti ni u jednoj utakmici baraza ..
Posto planiram da prevalim 3000 km zanima me hoce li ko iz BiH od vodja navijaca dolaziti u Lisabon?
Nista licno protiv bhf-a, ali ljudi su prilicno losi, da ne kazem nikakvi. Molim ako neko ima konstruktivan odgovor neka napise, ako ne, neka me zaobidju smaraci sa pitanjima zasto mi se ne svidja kako navijaju "najbolji" reprezentativni navijaci u Evropi! Hvala.
Nista licno protiv bhf-a, ali ljudi su prilicno losi, da ne kazem nikakvi. Molim ako neko ima konstruktivan odgovor neka napise, ako ne, neka me zaobidju smaraci sa pitanjima zasto mi se ne svidja kako navijaju "najbolji" reprezentativni navijaci u Evropi! Hvala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.