slazem se! kodro ima godinu dana nije odigrao partiju da valja i on je po mom trenutno za klupe! kazazic jos nije na nivou gdje je bio prije povrede, znaci klupa i stoperski tandem bi trebao bit merzic mahinic(da nam je ovde skaljica vratit)! onda dilema oko centarfora, dok su god podjednaki kvaliteti igraca izmedju koji se bira ja bi uvijek gurnuo nase djete, znaci cemalovic ispred pliske i vidica! jednostavno igrac sa strane treba bit puno bolji od domaceg da bi se preferirao a ni pliska ni vidic nisu nikako bolji a kamoli puno bolji od malog mirze!Rodeni je napisao/la:Ja bi Nuhica u Vezni red to mu je prirodna pozicija a Kodru na klupusamo_lijevo je napisao/la:cirkus
Hebibović, Merzić, Letić, Kodro
Nuhić, Mahinić, Merzić (Hajdarović), Pejić,
Hebibović (od 50. Pejić), Kazazić, Merzić (od 46. Mahinić), Letić
Hebibović, Kazazić, Nuhić, Letić
Hebibović (od 46. Škaljić), Kazazić (od 60. Kajtaz), Nuhić (od 46. Mahinić), Pejić (od 46. Letić)
ovo su kombinacije sa odbranom,po mome zapazanju Hebibovic,Pejic sigurni i jos Kazazic,Nuhic,da li sam upravu vidjeti cemo.
----------------------Bobic
Hebibovic-----Kazazic----Mahinic/Merzic---Letic/M.Pejic
Vladavic-------A.Zolj------Nuhic----------Okic/Pliska
---------------------Zvonic
--------------Pliska/M.Cemalovic/Vidic
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Goodison je napisao/la:Ima li taj igrač Grblja ime ?
I opet dominantniji ali bez postignutog gola.
Samo da u prvenstvu pobjedujemo , nebitne ove prijateljske utakmice .
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Mislim da Kodro više nažalost nije za prvog tima a kamo li za kapitena, takođe kajtaz za rezerve a i Merzić mi pno nije pokazao jesenas.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Najvjerovatnije ce nas pojacat jos jedan igrac iz Olimpica - Suljević Nihad (stoper)...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Šta se dešava s Olimpikom pa pušta tako igrače ?
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
doveli bolje.Goodison je napisao/la:Šta se dešava s Olimpikom pa pušta tako igrače ?
mozeli ikako igrac koji pokriva istu poziciju u istom timu ali pod drugim imenom??To jest asim skaljic!RodjeniiBrato je napisao/la:Najvjerovatnije ce nas pojacat jos jedan igrac iz Olimpica - Suljević Nihad (stoper)...
Nešto nisam pročitao nigdje da se Olimpik nešto vele pojačao ali eto. Svjestan sam da mi ne možemo dovesti neko jako ime s jakom lovom jer je i nemamo, ne ciljam na to nego kontam da nije gore raspad jer ne znaju živi šta će s klubom. Ni gdje će igrati, ni šta će ni kako će već nešto mi sve baca na to da se onaj Gracić ohladio od tog projekta. Instant klub je to, džaba sva lova.Maniaacs je napisao/la:doveli bolje.Goodison je napisao/la:Šta se dešava s Olimpikom pa pušta tako igrače ?
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- el-fighter
- Kontakt:
Olimpic jeste imao mnogo igraca na platnom spisku, ali fakata se previse lako rjesavaju kvalitetnih igraca. Prvo ona "razmjena" sa Zrinjskim, a sada i ovo. Jos prije su otisli Skoro, Salcinovic i Ristic.
A ove nase hairlije ne mogu pobijediti nikoga
Vise ne mozemo reci "izgubili bi i od Turbine" kad bi stvarno tako bilo.
Treba ih pustiti da rade sta hoce, svakako ne mozemo dublje potonuti. Bolje da se sada ispucaju, jer jednom sve mora doci na naplatu. Nadam se da ce proraditi pocetkom prvenstva i da necemo strepiti do zadnjeg kola da li cemo ostati u ligi ili ne.
FORZA VELEZ
A ove nase hairlije ne mogu pobijediti nikoga
Treba ih pustiti da rade sta hoce, svakako ne mozemo dublje potonuti. Bolje da se sada ispucaju, jer jednom sve mora doci na naplatu. Nadam se da ce proraditi pocetkom prvenstva i da necemo strepiti do zadnjeg kola da li cemo ostati u ligi ili ne.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
sta su bola doveli?od kad su otisli u gorazde svaki ih igrac napustio,ne pricaj gluposti.Maniaacs je napisao/la:doveli bolje.Goodison je napisao/la:Šta se dešava s Olimpikom pa pušta tako igrače ?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Olimpic je dobrano podmladio ekipu. otišlo je dosta iskusnh igrača, a da su svi igrači ostali, imali bi ekipu koja bi se mogla uključiti u borbu za prvaka...
ako je ovo istina za Suljevića, onda mogu reći da nije loše rješenje za nas. u olimpicu je bio uvijek među boljima..
ako je ovo istina za Suljevića, onda mogu reći da nije loše rješenje za nas. u olimpicu je bio uvijek među boljima..
Nije ukupno odigrao 180 min a Olimpic je doveo Alena Basica iz Borca i Tonija Markica iz Zrinjskog kao i svog juniora Islamagica
-
mostarmostar
- Kontakt:
Ljudi evo upravo sam cuo prici da je direktor Velagic jucer poslije prekida utakmice u svlacionici posao da bije Merzica. Ne mogu da vjerujem da se to desava direktor da bije igrace,pa iduce sedmice je prvenstvo a i onako smo u nekoj stvari,nije nam ovo trebalo pogotovo je ruzno cuti da direktro hoce da bije igraca pa nemato ni u kozijoj ligi. Steta za atmosferu koja je i onako poljuljana ovim porazima u pripremama.
da je Merzić pametan, odmah bi pokupio stvari iz VELEŽA, i tužio Velagića, za pokušaj fizičkog obračuna... 
polako sa zakljuccima raja, barem dok se potvrdi da je istina! znamo svi da je bilo hiljadu ovaki bomba prije a da su bile mahalske! i cemalovic je se navodno ponovo povrijedio pa cak je i na sportskim stranicama objavljena vijest a ni truna istine nije bilo!AlemC85 je napisao/la:da je Merzić pametan, odmah bi pokupio stvari iz VELEŽA, i tužio Velagića, za pokušaj fizičkog obračuna...
-
mostarmostar
- Kontakt:
Daj Boze da nije istina to,a ako se dokaze da ga je napao direktor,neka uzme stvari i ode iz kluba i onda smo u belaju opet i onako tonemo kako su pripreme pocele. Mikki pa ibro je kriv za dezinformaciju vezanu za mirzu jer on je rekao za novine da se mirza opet povrijedio sto se hvala Bogu ispostavilo ne tacnim.mikki21 je napisao/la:polako sa zakljuccima raja, barem dok se potvrdi da je istina! znamo svi da je bilo hiljadu ovaki bomba prije a da su bile mahalske! i cemalovic je se navodno ponovo povrijedio pa cak je i na sportskim stranicama objavljena vijest a ni truna istine nije bilo!AlemC85 je napisao/la:da je Merzić pametan, odmah bi pokupio stvari iz VELEŽA, i tužio Velagića, za pokušaj fizičkog obračuna...
Ma ne mogu oni njih napustit, imaju ugovore i gdje god da tim igra oni moraju bit sa njim.On ce njima placat smjestan u Tz i treninge i kupovat im opremu.Sta tu njima ima bit lose? Sta ce kad bi neki od igraca morao potpisat za neki drugi klub npr Borac, taj igrac bi trazio da se Borac premjesti u Sarajevo? Nisu ni igraci tolika djeca, znaju valjda sta je "profesionalni" fudbal..RodjeniiBrato je napisao/la:sta su bola doveli?od kad su otisli u gorazde svaki ih igrac napustio,ne pricaj gluposti.Maniaacs je napisao/la:doveli bolje.Goodison je napisao/la:Šta se dešava s Olimpikom pa pušta tako igrače ?
A evo momci su rekli, da oni su podmladili ekipu, ostavili su sebi najbolje, doveli nekoliko igraca, a od toga Jusufovic iz Tz koji je isao u kamp Man City-a.A njima je ove sezone potrebna Evropa, ali tu im je teska borba sa Borcem, tako da oni ne ganjaju titulu.Bar dok se ne smjeste u Gorazde i poslazu tamo kockice za Opstinom.
Odakle ti ova informacija ?RodjeniiBrato je napisao/la:Najvjerovatnije ce nas pojacat jos jedan igrac iz Olimpica - Suljević Nihad (stoper)...
Mostar u srcu, Velež do groba !
Ma nemogu vjerovati da se sportski direktor i direktor kluba ponašaju kao bogovi. Pa u svakom klubu ima čarki.mostarmostar je napisao/la:Ljudi evo upravo sam cuo prici da je direktor Velagic jucer poslije prekida utakmice u svlacionici posao da bije Merzica. Ne mogu da vjerujem da se to desava direktor da bije igrace,pa iduce sedmice je prvenstvo a i onako smo u nekoj stvari,nije nam ovo trebalo pogotovo je ruzno cuti da direktro hoce da bije igraca pa nemato ni u kozijoj ligi. Steta za atmosferu koja je i onako poljuljana ovim porazima u pripremama.
Mislim da veležu treba čvrsta ruka: kapiten, trener, direktor i sportski direktor. Gdje će imati saradnju sa igračima prvo ide kapiten, pa trener pa direktor da bi se stvorila neka harmonija atmosfera, a ne ževkanje i prijetnja , u veležu odmah bitka. Fuj: Ima ona narodna poslovica teško mi je izgovoriti čast izuzetcima (mostarki cigani).
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Problemi sa povredama u Veležu
Desetak dana uoči starta proljetnog dijela sezone struka Veleža našla se u malim problemima s obzirom da se na povrede žale dvojica novajlija, Aldin Šišić i Matijas Pejić.
Također, kapiten Admir Kajtaz još uvijek nije dovoljno oporavljen da bi konkurisao za neku od prvenstvenih utakmica, a jučer je lakšu povredu zaradio i Anel Hebibović, koji će preskočiti treninge u naredna tri dana.
"Vjerovatno ću sutra uraditi magnetnu rezonancu koljena, s obzirom da se oteklina konstantno vraća i povećava. Normalno treniram dva, tri dana, nakon čega se bol vrati. Fiziotarapeut Sedin Demić sumnja da je oštećen meniskus, ali se nadam i vjerujem da ipak nije. Zbog toga ništa neću prepuštati slučaju, želim da znam o čemu se radi", kazao je Matijas Pejić, te prokomentarisao povredu Aldina Šišića.
"Aldin ima problema sa stopalom, ali se kod njega ne radi o težoj povredi. Vjerovatno će biti spreman za prvo kolo i gostovanje u Bijeljini", dodao je Pejic.
aj valjda ce i sa njim ABD bit sve uredu do utakmice sa radnikom...
Desetak dana uoči starta proljetnog dijela sezone struka Veleža našla se u malim problemima s obzirom da se na povrede žale dvojica novajlija, Aldin Šišić i Matijas Pejić.
Također, kapiten Admir Kajtaz još uvijek nije dovoljno oporavljen da bi konkurisao za neku od prvenstvenih utakmica, a jučer je lakšu povredu zaradio i Anel Hebibović, koji će preskočiti treninge u naredna tri dana.
"Vjerovatno ću sutra uraditi magnetnu rezonancu koljena, s obzirom da se oteklina konstantno vraća i povećava. Normalno treniram dva, tri dana, nakon čega se bol vrati. Fiziotarapeut Sedin Demić sumnja da je oštećen meniskus, ali se nadam i vjerujem da ipak nije. Zbog toga ništa neću prepuštati slučaju, želim da znam o čemu se radi", kazao je Matijas Pejić, te prokomentarisao povredu Aldina Šišića.
"Aldin ima problema sa stopalom, ali se kod njega ne radi o težoj povredi. Vjerovatno će biti spreman za prvo kolo i gostovanje u Bijeljini", dodao je Pejic.
aj valjda ce i sa njim ABD bit sve uredu do utakmice sa radnikom...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.