AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ako Milan dobije derbi, samopouzdanje raste do neba.. Mislim da je onda plasman u top3 jako blizu. Jer Lazio dolazi odmah nakon toga, na San Siro, i tu se moze pobjeci i njima. I onda do kraja prvenstva jedino Firenza i Delle Alpi od tezih gostovanja. Znaci, sljedeca 2 kola su spas sezone za Milan, sa 6 bodova mogu mirno spavati.
A sansa je odlicna, jer Inter je ocajan, a niti Lazio ne blista.
- francobaresi
- Kontakt:
Još jedna zanimljiva sličica sa San Sira .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Upravo sam to htio napisati,vec sad je samopouzdanje na nebesima,eh sad imamo sto rece kolega dan vise odmora,par svjezih igraca trebamo to pokusta iskoristiti i Interovu losu formu,mada derbi je derbi tu trenutna forma nije presudna bice cupavo u to sam siguran.Razbojnik je napisao/la:Ako Milan dobije derbi, samopouzdanje raste do neba.. Mislim da je onda plasman u top3 jako blizu. Jer Lazio dolazi odmah nakon toga, na San Siro, i tu se moze pobjeci i njima. I onda do kraja prvenstva jedino Firenza i Delle Alpi od tezih gostovanja. Znaci, sljedeca 2 kola su spas sezone za Milan, sa 6 bodova mogu mirno spavati.
@titovajuga
Imamo odlicnu sansu da kad su nas sahranili svi da ih izbacimo i da se revansiramo sa proslu godinu i da naplatimo onaj Shevin ponisteni gol iz 2006
- francobaresi
- Kontakt:
U samo 4 mjeseca Milan je sa dna došao do vrha .
Ova nova ekipa puno obećava, još joj fali samo konstantnost te jos mozda 2-3 igraca da bi bili na samom vrhu .
Mozda smo sa odlaskom senatora te Ibre i Silve izgubili na kvaliteti i na iskustvu .
Ali Milan je dobio nesto novo , napokon igramo kao tim , svako svakome pomaže , svi trče i rade , i to je ono što me raduje . Izgleda da je i Allegri ove sezone puno bolje fizički pripremio igrače .
Ova nova ekipa puno obećava, još joj fali samo konstantnost te jos mozda 2-3 igraca da bi bili na samom vrhu .
Mozda smo sa odlaskom senatora te Ibre i Silve izgubili na kvaliteti i na iskustvu .
Ali Milan je dobio nesto novo , napokon igramo kao tim , svako svakome pomaže , svi trče i rade , i to je ono što me raduje . Izgleda da je i Allegri ove sezone puno bolje fizički pripremio igrače .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- el-fighter
- Kontakt:
Nisam neki poklonik Milana i njihove igre, ali sam sinoc zaista uzivao u njihovoj pobjedi nad Barcom. Nije Milan uradio nista spektakularno, samo su uradili ono gdje ostale ekipe obicno grijese protiv Barce. Previse prostora se dozvoli Xaviu, Iniesti i Messiu, a Milan je veceras sa ona 2 reda ispred svog sesnaesterca odlicno zatvorio sve prilaze golu. Mjesavina bunkera i strpljivih napada je upalila i Barca je veceras izgledala potpuno bezidejno. Obicno Barca ovakve utakmice dobije, ali Milan je sa nevjerovatnom disciplinom u odbrani i strpljivoscu u napadu sve vise dolazio do izrazaja kako je utakmica odmicala i na kraju su zasluzeno slavili. Nadam se da ce i gostovanje u Spaniji odraditi na najbolji moguci nacin i da ce proci dalje. Ovih 2-0 jeste dobra zaliha, ali protiv Barce to nista ne znaci. Ovakva igra se mora ponoviti i na Nou Campu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- francobaresi
- Kontakt:
- IlPrincipino
- Kontakt:
Svaka cast!
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Čestitam macimudani...
Odlično pripremljena taktika i odlična igra... rakao sam vam ''Nemojte primiti gol''
Šanse za prolaz su ogromne, samo pametno u nastavku...
P.S. - Kad je Faraon ono mašio u prvom poluvremenu 'ebo sam mu od do
Odlično pripremljena taktika i odlična igra... rakao sam vam ''Nemojte primiti gol''
Šanse za prolaz su ogromne, samo pametno u nastavku...
P.S. - Kad je Faraon ono mašio u prvom poluvremenu 'ebo sam mu od do
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- senad_flamin
- Kontakt:
Svaka čast svima,odlično pripremljena utakmica taktički,ali ostalo je to još jedno poluvrijeme,nadamo se najboljem.
Forzaaaa Milaaan
-RIVALDO-
- sef_mafije
- Kontakt:
yesmo ih nag...zLIIiiiiii
baš ovako

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Za to se kaže ostaviti srce na teren, upravo je to ono što su igrači Milana izveli sinoć.
Smijel' neko od milaneza bacit' opkladu?
Ono, avatar i slični fazoni.
Ja kažem da Barca prolazi u revanšu.
Imal' iko?
Smijel' neko od milaneza bacit' opkladu?
Ono, avatar i slični fazoni.
Ja kažem da Barca prolazi u revanšu.
Imal' iko?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Idu ti ove oPklade od rukemandraX je napisao/la: Ja kažem da Barca prolazi u revanšu.![]()
Imal' iko?
Ocjene za sinoćnju pobjedu nad blaugranom

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
BRAVO MILAN! Srce mi je k'o katedrala u Sarajevu! 
nema onog šuge od jučer što je provocirao ... obeća mi dečko poslati PP nakon susreta, veli bit će nam ko Arsenalu
e pa momčino - duvaj ga
šta reći, nema potrebe lamentirati o utakmici, samo ću reći da sam nakon drugog gola bio žešći od Tizian Crudela, probudih dijete, žena veli...ti ćeš ga sad uspavat...a ja njoj odgovaram...ma nije problem ljuljat malog Milanistu ni do jutra nakon ovih 2:0
dajte šinter da se igramo, igramo, igramooooo
e pa momčino - duvaj ga
šta reći, nema potrebe lamentirati o utakmici, samo ću reći da sam nakon drugog gola bio žešći od Tizian Crudela, probudih dijete, žena veli...ti ćeš ga sad uspavat...a ja njoj odgovaram...ma nije problem ljuljat malog Milanistu ni do jutra nakon ovih 2:0
dajte šinter da se igramo, igramo, igramooooo
Undici stelle - ACM 1899
Nije još pogriješio ništa.baltazar1 je napisao/la:veli bit će nam ko Arsenalu
Arsenal je u uzvratu fasovo' četiri komada.
- crvenocrni
- Kontakt:
Neka ovih pametnjakovica, bez njih bi bilo dosadno. Cuj Arsenal poredi sa Milanom, isto da poredi recimo Stutgart sa Realom 
Nadji mi onoga ko ce da nas zaustavi.
Oplako sam se ko stoka sinoc al najvise zato sto sam najvjerovatnije bio u blago pijanom stanju.
Oplako sam se ko stoka sinoc al najvise zato sto sam najvjerovatnije bio u blago pijanom stanju.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- L'Avvocato
- Kontakt:
Sinoć utakmicu gledao u konobi zmaj od bosne s 2 juventina i 2 bavarca ... ne zna se ko je bio veci navijac milana
al kako sam skočio na drugi gol ufff ... kad ga suljo uvali, il gol di muntari
svaka čast igračima milana, tako se igra calcio .... biće jbno u uzvratu ali sinoć su već pokazali da barca ima ahilovu petu
al kako sam skočio na drugi gol ufff ... kad ga suljo uvali, il gol di muntari
svaka čast igračima milana, tako se igra calcio .... biće jbno u uzvratu ali sinoć su već pokazali da barca ima ahilovu petu
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Čestitke na pobijedi,iskoristili ste svoje šanse.Barca neprepoznatljiva sinoć
Vidimo se za dvije sedmice
LP!
LP!
Pobjeda je bolja od orgazma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.