Onaj Beusan fol neki stručnjak za suđenje, a nema blage veze
Sportski komentatori
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Ma vala nisu čemu ni oni na HRT-u sinoć bili.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Tulic je teorijski doktor za 90% trenera na ovom prostoru (Ex-yu).Njega je uzivanje slusati kada prica.Problem nastaje kada to prebacuje u praksu,bas kao i kod Aleksandra Jankovica.samo_lijevo je napisao/la:Pa bolji su im gosti ako nista u odono u na javne emitere.Na FTV ili BHT dok su bile emisije uvijek "veliki" strucnjaci Konjic,Glavas,apa na RTRS el grande Tulic.Saurman je napisao/la:Ne znam kako im neko ne sugeriše da se prestanu ubacivati jedan drugom u riječ.
Uvodna emisija i izbor gostiju im je na nivou TV Igman.
Zanima me jedna stvar zašto BHT nema uvodnu emisiju utorkom.
Meni su najbolji na RTS i tu najvise i gledam LP.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- samo_lijevo
- Kontakt:
Od price nema vajde,djela su bitna,a to kao sto ti rece nemaju doticni.Tulica kada slusas rekao bi da trenira Real a on izgubio na svom terenu od Luxemburga ili Lihtenstajna,ne sjecam se od koga je tacno.Devil je napisao/la:Tulic je teorijski doktor za 90% trenera na ovom prostoru (Ex-yu).Njega je uzivanje slusati kada prica.Problem nastaje kada to prebacuje u praksu,bas kao i kod Aleksandra Jankovica.samo_lijevo je napisao/la:Pa bolji su im gosti ako nista u odono u na javne emitere.Na FTV ili BHT dok su bile emisije uvijek "veliki" strucnjaci Konjic,Glavas,apa na RTRS el grande Tulic.Saurman je napisao/la:Ne znam kako im neko ne sugeriše da se prestanu ubacivati jedan drugom u riječ.
Uvodna emisija i izbor gostiju im je na nivou TV Igman.
Zanima me jedna stvar zašto BHT nema uvodnu emisiju utorkom.
Meni su najbolji na RTS i tu najvise i gledam LP.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Pa nece igrati utakmicu u studiu da mu treba to sve.Za studio je potrebno teorijsko znanje,a ne prakticno.Secam se kada je Amar bio gost cini mi se EP da je bilo,bukvalno lik nista nije rekao iako ne treba ni pokusati porediti njegove i Tuliceve kvalitete. 
- samo_lijevo
- Kontakt:
Eto sam si odogvorio sa Amarom,prica 0 a uspjeh 10,naspram Tulica prica 10 uspjeh 0.Devil je napisao/la:Pa nece igrati utakmicu u studiu da mu treba to sve.Za studio je potrebno teorijsko znanje,a ne prakticno.Secam se kada je Amar bio gost cini mi se EP da je bilo,bukvalno lik nista nije rekao iako ne treba ni pokusati porediti njegove i Tuliceve kvalitete.
Ja gledam doprinos na terenu dok me prica ne zanima,odmah se sjetim politicara.
A sta je poenta da imas u studiju ?samo_lijevo je napisao/la:Eto sam si odogvorio sa Amarom,prica 0 a uspjeh 10,naspram Tulica prica 10 uspjeh 0.Devil je napisao/la:Pa nece igrati utakmicu u studiu da mu treba to sve.Za studio je potrebno teorijsko znanje,a ne prakticno.Secam se kada je Amar bio gost cini mi se EP da je bilo,bukvalno lik nista nije rekao iako ne treba ni pokusati porediti njegove i Tuliceve kvalitete.
Ja gledam doprinos na terenu dok me prica ne zanima,odmah se sjetim politicara.
Coveka koji ce gledaocima pribliziti situaciju u oba kluba ili coveka koji o njima nece znati skoro nista vec upotrebljavati fraze koje koristi na domacim terenima i jos pri tome svi znamo kakav je Amar,covek iz raje kome puca ona stvar za kulturu.
Ja cu uvek izabrati u studiju Tulica,Sesliju,Jovica,Jagodica (govorim o prostoru BiH) nego npr.Amara,Musemica...
Konjic mi je solidan,lepo priblizi utakmicu ali me dosta nervira njegov recnik,Glavas mi je odvratan na TV-u poprilicno,Kemo Alispahic mi takodje nije nesta...
Tulica ni pomocu pojacala nisi mogao cuti sta govori..
al opet je bolji od Amara npr. koji tusi svaka rijec ili nekog drugog koji i ne zna igrace..
al opet je bolji od Amara npr. koji tusi svaka rijec ili nekog drugog koji i ne zna igrace..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Razumijemo se mi naravno da je bolji Tulic od Amara za emisije.Ali ja o tome ne govorim nego o njihovim trenerskim referencama.Ja idem na onu sta ce mi Tulic pricati kada je izgubio od konobara iz Luxemburg. Nadam se da si shvatio sta zelim reci.Prosto govorim o kvalitetu izvrsenja njihove profesije,pa iz toga zakljucujem da mi Tulic ne soli pamet.
ja bih najvise volio slusati Kemala Hafizovica.Ne znam jesi li imao priliku doticnog gospodina slusati?
Za njega je prosta recenica doktorat.
ja bih najvise volio slusati Kemala Hafizovica.Ne znam jesi li imao priliku doticnog gospodina slusati?
Za njega je prosta recenica doktorat.
Prvi put da osjecam licnu sramotu zbog komentatora koji rade prenose na glavnim kanalima u drzavi u kojoj zivim.
Velid Spaho. Kakav idiot. Nadmasio je i ona 2 kretena sinoc.
Velid Spaho. Kakav idiot. Nadmasio je i ona 2 kretena sinoc.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Smeta vam Marjan smeta vam Spaho smeta vam Vugdalic pa i kad je Baho komentirao el classico prije 1-2 godine nije vam ni on valj'o.
Ma ovaj vamo na Arapskoj AlJazeeri razvaljuje 
Normalno da mi smeta kad ne zna igrace na terenu.HZ_ilidzaa je napisao/la:Smeta vam Marjan smeta vam Spaho smeta vam Vugdalic pa i kad je Baho komentirao el classico prije 1-2 godine nije vam ni on valj'o.
Hendersoooooonnnn

x10
x10
- Titova-Juga
- Kontakt:
Neutralan88 je napisao/la:Na OBN-u kaže da je Shakira ona djevojka kraj Balotellia na trebinama
"trebinama"
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- alan_kardec
- Kontakt:
joj kad Spaho kaže sumLJiva situacija... 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Al' Downing ubacuje lijevom nogom - centarsut Gerrard - 3-4xalan_kardec je napisao/la:joj kad Spaho kaže sumLJiva situacija...
Ne zna ko je Assaidi, kad on ima loptu nekad suti, a nekad kaze Enrique
Ono za Hendersona i Allena nije ni za
- brzitesanj
- Kontakt:
http://sportski.net.hr/nogomet/jedan-na ... mijajlovic" onclick="window.open(this.href);return false;
KING
KING
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Gledam jucer na HRT2 atletiku i sad neka ruskinja nakon skoka se nasmije i kaze komentator:Ona je prelijepa kad se ne smije a jos kad se nasmije dodje covjeku da mu hormoni krenu na usta

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.