BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Ja negdje procitah da bi City Dzeku pustio za 23 mil, a slazem se sa kraljem da bi se mogli naci negdje na 20....do prije par sedmica nisam mogao ni zamislit da bi Dzeko mogao doci u BVB,a sad....sve mi nekako "mirise" na to...previse se suska po raznim medijima,nije to slucajno,ima tu nesto.....eh jedini "problem" bi i po meni bio taj novi "milioncic" navijaca koji bi dobili ovim transferom...al et za dobrobit naseg BVB-a,prihvatio bih i to....

Neka bolan, bit ćemo najveća sila na forumu.kraljttbvb je napisao/la: Jedino sto mi ideja Edin Dzeko u Borusiji Dortmund nije privlacna je sto ce se na ovoj temi pojaviti bruku novih clanova, inace velikih navijaca BVB-a, koji ne znaju kad je klub osnovan, ali heeej u njem' igra Dzeko
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
kraljttbvb je napisao/la:KSIVLE je napisao/la:Neće biti Lewu lako nadoknaditi, jer on je u ovom sustavu savršeno funkcionirao.
Svaki iole okretniji i brzi napadac ce nadoknaditi Lewu. Jos ako bude bolji finisher, posebno u prilikama 1 na 1, bit ce i bolji od Lewe. Mislim da amer cesto spomene da pola nasih igraca profitiraju od Klopovog sistema i znaju sta trebaju raditi s cim se mi mozemo ili ne mozemo slagati, ali rezultati su tu: Sahin, kagawa - van BVB-a propadose ko zetoni. Ja jedva cekam da vidim Lewandowskog negdje drugo, pa da vidimo koliko ce tada dati golova u sezoni.
Nego, mediji opet pisu o Dzeki u BVB-u. Oni traze 25 milki, mi nudimo 15, mislim da ce se naci na nekih 20-ak. Njemu se navodno ne ostaje u City-ju jer zeli igrati, a ne biti super zamjena. Od ostalih klubova Dzeki je zelja Milan, ali ga zeznuse jer kupise Balotelia. Inter se raspituje za njega, a Dzeko navodno izjavio da nema nista protiv odlaska u Inter, ako ce izboriti Ligu prvaka.
Suma sumarum, u BVB-u ce igrati Ligu prvaka, igrat ce svaku tekmu po 90 minuta, u Njemackoj je vec igrao i dokazao se samo sto ce sada igrati sa boljim veznim redom nego je to bio slucaj u Wolfsburgu, pa bi mogao davati i vise golova u sezoni... A Klop i kompanija nisu zabrinuti radi odlaska Lewe, znaci oni vec znaju ko ce biti novi napadac, a puno stvari se poklapa sa Dzekom, tako da bi tu moglo biti nesto.
Jedino sto mi ideja Edin Dzeko u Borusiji Dortmund nije privlacna je sto ce se na ovoj temi pojaviti bruku novih clanova, inace velikih navijaca BVB-a, koji ne znaju kad je klub osnovan, ali heeej u njem' igra Dzeko
Neka prijatelju,sta fali ...oni kad malo pocnu pratiti klub zaljubice se u njeg
opcepoznato je da "konvertiti" budu najvjerniji i najzagrizeniji navijaci..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 21 feb 2013, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
@Kralju
Ja sam reko ako Dzeko dodje u BvB, dres Subotica narucujem i furam po Lukavcu

Ja sam reko ako Dzeko dodje u BvB, dres Subotica narucujem i furam po Lukavcu
pratim temu svakodnevno (u vise navrata1909 je napisao/la:ev da i ja podebljam listusikiram se zbog ove ekipe vec 15-ak i kusur godina
![]()
pratim ovu temu vec par godina pa et kontam vakat da i ja ubijem vrijeme i prozborim koju s pobratinima
pa reko kad smo vec kod prebrojavanja, da se registrujem.
jedan bvbeovac vise
ukratko
bvb u srcu od '93
sa podrucja TK, trenutno u austriji
klopp = bog
vratite nam pantera
pozdrav za raju, HEYA BVB
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Ovo se netko fino sprda sa ovim novim profilima. 
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Sve regularno (različite IP adrese).KSIVLE je napisao/la:Ovo se netko fino sprda sa ovim novim profilima.
Dešava se to (kad se sjetim poplave novih Bavaraca nakon trijumfa na OT
P.S. Ima li možda @Veella-e među novajlijama?
Vom Jäger zum Gejagten
- rob do bagro
- Kontakt:
Veella izgubio opkladu i covjek nestao sa foruma, nema mu traga ni glasa.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Pretpostavio sam da je neko čuo za nenadmašnog žutalja, ali nisam očekivao tebe @robe.rob do bagro je napisao/la:Veella izgubio opkladu i covjek nestao sa foruma, nema mu traga ni glasa.![]()
Kakvu si ti opkladu izgubio pa nisi pisao ovdje 100 godina?
@Partijaner, oder?
Vom Jäger zum Gejagten
- rob do bagro
- Kontakt:
Ma pratim ja vas moj Gero, samo morao sam malo dusu odmorit.geronimo je napisao/la:Pretpostavio sam da je neko čuo za nenadmašnog žutalja, ali nisam očekivao tebe @robe.rob do bagro je napisao/la:Veella izgubio opkladu i covjek nestao sa foruma, nema mu traga ni glasa.![]()
![]()
Kakvu si ti opkladu izgubio pa nisi pisao ovdje 100 godina?![]()
@Partijaner, oder?
Ja izgubit opkladu, niemals.
@Partijaner, der bin ich.
Da ne bude off, Scheiss BvB.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Da pozelimo dobrodoslicu novim clanovima,zutoj braci!
Svaki dan nas je sve vise,od juce 3 nova clana ako se ne varam
Nista,da svi zajedno proslavljamo nove pobjede i budemo tu kad bude tesko(nadam se da nece biti tih trenutaka)!
Jos jednom DOBRODOSLICA za sve nove clanove i budite aktivni,dijelite s nama novosti i misljenja o najboljem klubu na planeti!
Svaki dan nas je sve vise,od juce 3 nova clana ako se ne varam
Nista,da svi zajedno proslavljamo nove pobjede i budemo tu kad bude tesko(nadam se da nece biti tih trenutaka)!
Jos jednom DOBRODOSLICA za sve nove clanove i budite aktivni,dijelite s nama novosti i misljenja o najboljem klubu na planeti!
- kraljttbvb
- Kontakt:
geronimo je napisao/la:Dešava se to (kad se sjetim poplave novih Bavaraca nakon trijumfa na OTi nakon nekog vremena se izgubili kao da ih je Cunami pokupio) ali vaš najveći zadatak će biti zadržati pridošlice i 'natjerati' ih da budu redovni.
To se uvijek desava kad neka ekipa nesto osvoji. Meni je BVB prirastao srcu kad su uzeli CL, valjda ono "Svijet voli pobjednike", pa se raja uvijek fura na sampione. Ko sto sad djeca po mahali kad dadnu gol trce i govore Mesi, birvaktile se trcalo i nakon postignutog gola deralo Lars Riken
Mada sam ja uvijek volio one igrace koji nisu zvijezde, pa bih se furao na Jorga Heinricha, vjerovatno zato sto smo imali slicne frizure
Da se razumijemo nisam ja protiv novih likova, samo je ova tema poprilicno kvalitetna i ima se sta procitati, te ne bi valjdalo da se razvodni. Da se u moru postova tek poneki nadje kvalitetan, a da vecina bude "Dzekooo", "Dijamantuuu" i slicno, kada Dzeko dadne gol...
@HzBvB
Sta ima veze sto je Suboticev dres i on je nas
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Dobrodošli @1909 i @Locos19
Joj što nas ima
. Tako i treba i to baš kad se bliži utamica protiv FC Bauerna!
.
Bio je tata među igračima, prava desetka playmaker.
Volio bih kada bi ga kako ponovo vratili u klub i dali mu neku funkciju. 
EDIT:
Shity bi Reusa!
http://www.dailystar.co.uk/football/vie ... sus-Navas/" onclick="window.open(this.href);return false;
No way Pedro!

Joj što nas ima
Bio je tata među igračima, prava desetka playmaker.
EDIT:
Shity bi Reusa!
http://www.dailystar.co.uk/football/vie ... sus-Navas/" onclick="window.open(this.href);return false;
No way Pedro!
Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 21 feb 2013, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
A ja ih zavolio zbog jednog poraza. Mislim da je bila 1995. godina, došla u kuću satelitska, otkrio se Sat1, a jedna od prvih utakmica BVB - Juve. Sjećam se da smo ih uništavali, ali oni se proguziše u finale (možda otud i nesimpatije prema Juveukraljttbvb je napisao/la: To se uvijek desava kad neka ekipa nesto osvoji. Meni je BVB prirastao srcu kad su uzeli CL, valjda ono "Svijet voli pobjednike", pa se raja uvijek fura na sampione.
Ma hajd izdrzat cemo,bit ce ti:
1.navijac BvB-a p.dz.e.(prije Dzeksonove ere)
2.navijac BvB-a za vrijeme Dzeksona
I meni je Andy bio najdrazi,dok je vec to kasnije izlapilo
Sta ces,jos uvijek dosta raje(i oni koji nikad nisu voljeli ni navijali za BvB)ima onaj florescentni dres,i ako je s imenom u 95% slucajeva je to 10 na ledjima-Andy!
Sto se mene tice,imam taj dres ali bez imena
1.navijac BvB-a p.dz.e.(prije Dzeksonove ere)
2.navijac BvB-a za vrijeme Dzeksona
I meni je Andy bio najdrazi,dok je vec to kasnije izlapilo
Sto se mene tice,imam taj dres ali bez imena
Dzeko bi bio napredak u odnosu na Lewandowskog, ali ja licno ipak ne vjerujem da ce doci do tog transfera, jer isti nece pristati na ogromno smanjenje place, a isto tako ne vjerujem da BVB zeli da nekon bude placeniji od
Götze-a koji trenutno u BVB-u zaradjuje oko 4,5 miliona € ako se ne varam, a uz to isti je dijete BVB-a, ima samo 20 godina i uz to je Nijemac sto je po meni najvaznije u ovoj cijeloj prici, a isto tako praksa je pokazala koji BVB politiku vodi posljednjih godina.
Ruku na srce ovdje je odsteta najmanji problem za BVB...
Götze-a koji trenutno u BVB-u zaradjuje oko 4,5 miliona € ako se ne varam, a uz to isti je dijete BVB-a, ima samo 20 godina i uz to je Nijemac sto je po meni najvaznije u ovoj cijeloj prici, a isto tako praksa je pokazala koji BVB politiku vodi posljednjih godina.
Ruku na srce ovdje je odsteta najmanji problem za BVB...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Eto brojke utakmica i golova pa birajte novog golgetera
BvB Echte Liebe !!!
Kod Buraka ipak treba uzeti u obzir da trpa u slabijoj ligi. Ko zna kako bi se snašao u jačoj BL.
Edit: U ovoj tablici su skroz krivo zbrojili golove.
U ovoj sezoni u LP cojk je u 7 odigranih tekmi dao 7 golovaKSIVLE je napisao/la:Kod Buraka ipak treba uzeti u obzir da trpa u slabijoj ligi. Ko zna kako bi se snašao u jačoj BL.
hvala na dobrodoslicama...
a i na pod***vanjima
ljudi kakva djeca kakvi bakraci,
na ovoj temi sam ziha preko godinu ako ne vec i dvije
samo nisam nista pisao, jer nisam bas nes sa vremenom...
uzivam u komentarima pogotov hareta i semira, a simpatican je i anto sa svojim "treba bayernu jak bvb" tezom
od Chapija, Cesara, Knuta, Jürgena (Fussballgott), Möllera, Heinricha, preko Rosickog, Kollera, Amorosa i Ewerthona, pa do Kagawe, Pantera, Sahina, Mario i Matsa...
... Levat, Dzeko ili neko sesnesti... nije bitno,
sve je prolazno samo ostaje:
ECHTE LIEBE

Ps: samo 'nako usput: sledece sezone Dzekson i Levat obojca kod Bvb-a
a i na pod***vanjima
ljudi kakva djeca kakvi bakraci,
na ovoj temi sam ziha preko godinu ako ne vec i dvije
samo nisam nista pisao, jer nisam bas nes sa vremenom...
uzivam u komentarima pogotov hareta i semira, a simpatican je i anto sa svojim "treba bayernu jak bvb" tezom
od Chapija, Cesara, Knuta, Jürgena (Fussballgott), Möllera, Heinricha, preko Rosickog, Kollera, Amorosa i Ewerthona, pa do Kagawe, Pantera, Sahina, Mario i Matsa...
... Levat, Dzeko ili neko sesnesti... nije bitno,
sve je prolazno samo ostaje:
ECHTE LIEBE
Ps: samo 'nako usput: sledece sezone Dzekson i Levat obojca kod Bvb-a
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.