Vjerovatno zato sto je Del Bonis mlada argentinska nada ,uz to ove godine ima 10-2 na zemlji.Uzeo turnir u Bucaramangi,U Vina Del Maru izgubio od Nadala.Montanes ima 33 godine i njegovi najbolji dani su odavno prosli.Uz Del Bonisa igram i na Radvansku protiv Kvitove,od muskaraca na Robreda protiv Schwartzmana.lindegard je napisao/la:crvenocrni je napisao/la:A ja cekam Montanesa, hajde bar ce jedan pogoditlindegard je napisao/la:Montanes vs Delbonis 2
kvota u nekim klad pala i po pola marke(0.50) a cekam ga na tiketu jos od jucer gdje je bila 1.80 a sada je 1.60 inace BH-Play klad.
samo ne znam zasto tolko pada kvota cak je i kvalitetni Montanjas
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- EmirSioux89
- Kontakt:
Sinoć Raonic
Danas su po meni zakucani Querrey, Nishikori i Wawrinka, njih igram zajedno ukupno kvota 1.88
Da nije totalni idiot dodao bi i Fogninia, ali svejedno mislim da će glatko proći pa et kome treba za tiketa.
I jedno iznenađenje za oprobati: Del Potro-Llodra 2 @ 3,20, a hendikep od 3,5 gemova bi morao doći na Llodru. Ili to ili preko 22,5 gema.

Danas su po meni zakucani Querrey, Nishikori i Wawrinka, njih igram zajedno ukupno kvota 1.88
Da nije totalni idiot dodao bi i Fogninia, ali svejedno mislim da će glatko proći pa et kome treba za tiketa.
I jedno iznenađenje za oprobati: Del Potro-Llodra 2 @ 3,20, a hendikep od 3,5 gemova bi morao doći na Llodru. Ili to ili preko 22,5 gema.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Del Potro-Llodra (9,5) zs2 1,6
Stjernen-Tonsberg 1 1,3
Bogdanovic (16,5) 2 1,85
Olympiakos-Levante 1 1,85
Savehof-Celje (28,5) zg2 1,85
Stjernen-Tonsberg 1 1,3
Bogdanovic (16,5) 2 1,85
Olympiakos-Levante 1 1,85
Savehof-Celje (28,5) zg2 1,85
- crvenocrni
- Kontakt:
Uh sta si ih poskidao, svaka cast, bilo bi steta past na zadnjem pa ti preporucujem da branis ako se isplatilindegard je napisao/la:crvenocrni je napisao/la:A ja cekam Montanesa, hajde bar ce jedan pogoditlindegard je napisao/la:Montanes vs Delbonis 2
kvota u nekim klad pala i po pola marke(0.50) a cekam ga na tiketu jos od jucer gdje je bila 1.80 a sada je 1.60 inace BH-Play klad.
samo ne znam zasto tolko pada kvota cak je i kvalitetni Montanjas

Da nije totalni off evo jedan prijedlog za nocas:
Atletiko M. 2 kvota jako dobra 2.75 mislim da ako nemogu proc da ce bar dobit, jaci su a i nemogu brate fulat k'o na prvoj tekmi
Nije mi nesto ponuda danas...
Na Llodru hendikep 3,5 je premalo, da je bar 4,5, over 9,5 bi trebao proci.
Tipsarevic ce dobiti, mnogo je bolji sa osnovne linije, a ima return da vraca sservis, a i mora krenuti nesto da igra ove godine.
Haas je 1, jer se Feliciano raspada, a samo zbog lose Beckerove igre je prosao dalje.
Fognini 1, iako je najveci konj u tenisu, valjda ce danas biti normalan, jer kvalitetniji je od Trungelitia tri puta.
Tipsarevic ce dobiti, mnogo je bolji sa osnovne linije, a ima return da vraca sservis, a i mora krenuti nesto da igra ove godine.
Haas je 1, jer se Feliciano raspada, a samo zbog lose Beckerove igre je prosao dalje.
Fognini 1, iako je najveci konj u tenisu, valjda ce danas biti normalan, jer kvalitetniji je od Trungelitia tri puta.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
U singlu ću probati Cluj - Inter 1.
Inter ima 2:0, ovi će dobiti nešto tijesno, gostima je bitniji veliki derbi s Milanom za vikend, pa će Stramaccioni garant poslati dosta izmijenjen sastav. Osim toga, Rumuni...
Moenchengladbach II - Dusseldorf II kec.
Inter ima 2:0, ovi će dobiti nešto tijesno, gostima je bitniji veliki derbi s Milanom za vikend, pa će Stramaccioni garant poslati dosta izmijenjen sastav. Osim toga, Rumuni...
Moenchengladbach II - Dusseldorf II kec.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
na Haas hendikep samo 2,5 sta mislis jel moze to nekako mi je logicno ako ga uzme u dva seta bar jedan brejk treba napraviti ...retro je napisao/la:Nije mi nesto ponuda danas...
celzi 1
newcastle daje gol
napoli daje gol
lazio daje gol
atletico m daje gol
newcastle daje gol
napoli daje gol
lazio daje gol
atletico m daje gol
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ako bude igrao kao prosle sedmice, napravit ce i vise nego jedan break, trebalo bi...bob je napisao/la:[
na Haas hendikep samo 2,5 sta mislis jel moze to nekako mi je logicno ako ga uzme u dva seta bar jedan brejk treba napraviti ...
- TMmanija2012
- Kontakt:
smije li se Tipsa igrati na 50 kermi?
Tipsa
Simon
Sijsling +5,5(hendikep h2 na Sijslinga)
Uplata 50
Simon
Sijsling +5,5(hendikep h2 na Sijslinga)
Uplata 50
veceras od nba su uzeti James L.B. over 28 sinoc nakon poluvremena 19 poena al u drugom je stao na samo 24 poena veceras protiv bullsa a protiv njih igra uvjek odlicno evo jedan intere. podatak "James has averaged 32.6 points over his last 17 games there - including the playoffs - and he scored 30 against them Jan. 4."
Jel pod Tipsa mislite na Tipsarevića ?
stari under ne volim igrati, jako rijetko to igram jedino kad sam ajmo reć siguran tako da bih eliminirao šveđane a i ta kvota kod mene je upola manja, ne isplati se, a over na norvežane bi mogao proći iako to neću igrati i stavanger je kod mene 1.30 tako da ne diram to...sretno titruts je napisao/la:@zgmiky Ajd daj šta hokeja za sutra![]()
Kakve su šanse za ovo:
Stjernen-Tonsberg 5,5 više 1,3
Stavanger-Rosenborg 5,5 više 1,6
AIK - Farjestad 5,5 manje 1,95
tipsa = tip sa naočalamaEBSCO je napisao/la:Jel pod Tipsa mislite na Tipsarevića ?

hahahah, odigrao sam na njeg valjda sam pogodiozgmiky je napisao/la:tipsa = tip sa naočalamaEBSCO je napisao/la:Jel pod Tipsa mislite na Tipsarevića ?

Viper je napisao/la:Viper je napisao/la:
Hvala druzeMa kladionice strasno potcijenjuju ove malo starije (citaj iskusnije) igrace, evo danas npr. :
Nalbandian 1 @1,65
Berdych 1 @1,45
Robredo 1 @1,50 (danas se igra)
Schiavone 1 @1,70 (prekinuto 1:0 u setovima)
A jos mislim da treba probati:
Lu Y-H. - Hewitt 1 @2,40
Ja mislim da je ovo nerealna kvota, trebalo bi bit barem 1,90 na Taipejca![]()
2 tiketa moja:
Galata 1X
Leeds 1X
Charleroi 1X
Portuguesa - Zulia 1X
Hewitt - Y.H.Lu (+3,5) H2
Chomutov kp1
Kvota: 6,63
Milan prva izmjena
Milan prvi zuti karton
Milan - Barca vise zutih u 2. pol
Milan - Barca 5 i vise ofsajda
Galata - Schalke 5 i manje ofsajda
Ferencvaros 3+
Logrono 1
Hewitt - Y.H.Lu tr2
Berdych 1
Flipkens 1
Kvota: 60,94
Sretno
Steta za Lua, bio je bolji
2/4 tenis, ova 2 preostala se igraju danas, znaci za danas:
Robredo 1 @1,50
Pennetta 1 @1,60
Tipsarevic 1 @1,30
Lisicki 1 @1,50
Sretno

SAMO ČELIK !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.