Tinga
Odonkor Kringe
Pienaar
u to vrijeme se svaka pobjeda slavila ko Bajram
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Ne kažem ja da on nije dobar, samo da 50 golova u BL vridi više nego u Turskoj.smopiBVB je napisao/la: U ovoj sezoni u LP cojk je u 7 odigranih tekmi dao 7 golova
Po mnogima najbolji igrac Dortmunda u historiji, tako je proglasen, a ono na kraju karijeru mu nije trebalo al et . Po meni takodje najbolji igrac, jedini koji ga prestic moze je Gotze ...amerosm je napisao/la:
PS: I za kraj Vas omiljeni igrac i IDOL...![]()
![]()
![]()
![]()
pa donekle i jest (izostavimoli izdaju), al onako sportski je bio topDamir_BvB je napisao/la: Po mnogima najbolji igrac Dortmunda u historiji, tako je proglasen, a ono na kraju karijeru mu nije trebalo al et . Po meni takodje najbolji igrac, jedini koji ga prestic moze je Gotze ...
Treba ce ovoj generaciji jos dosta pure kako bi se mogla porediti sa generacijom u periodu izmedju 95-98 godine. Moze se reci da je ono za sada najbolja generacija BVB-a svih vremena, jer za razliku od ove generacije ona generacija je imala uspjehe kada su u pitanju Evropski nastupi.KSIVLE je napisao/la:Tanko i Tretschok su kod nas bili vječito neki jokeri.![]()
Jel vama bolja ova ili ona Borussia iz 97? Tada smo isto bili sila, na klupi su nam bili odlični igrači tipa Feiersinger, Freund, Ricken, Herrlich, Reinthardt...
Sead se nažalost nije nametnuo iako je iz Wolfsburga došao kao "pojačanje", jer je tamo bi više nego solidan.Lokos19 je napisao/la:a sjecal se ko Seada Kapetanovica? br.16 nosio...
nekako pred dolazak Barbareza, odigro 2,3 tekme (po mom sjecanju)
Još ima vremena za ovaj BVB da proba dostići uspjehe one legendarne Borussie iz 97. Naravno mislim na titulu i uspjehe u LP. Ta stara Borussia se nakon te titule polako počela raspadati. Prvo je otišao Hitzfeld, pa jedan po jedan igrač koji su već bili u zrelim igračkim godinama.KSIVLE je napisao/la: Jel vama bolja ova ili ona Borussia iz 97? Tada smo isto bili sila, na klupi su nam bili odlični igrači tipa Feiersinger, Freund, Ricken, Herrlich, Reinthardt...
Victor Ikpeba i Rene Schneider su bili totalni flopovi. Ikpebu hebeno pretplatilo, a on ništa nije pokazao. Schneider 1996. briljirao u Hansi, pa s Elfom osvojio Euro, a onda kod nas bio 7. stoper. Glup potez su mi bila i dovođenja Oliseha i Flavia Conceicaoa.Semir bvb je napisao/la: Bilo je tih igrača mnogo, igrača od kojih se nešto očekivalo, a skoro ništa dobilo, tipa Salou, Bobić, Federico itd.
Ako ovu generaciju ne rasprodamo siguran sam da će biti bolja od Mollerove i Sammerove. Samo upitno je koliko ćemo je biti u stanju zadržati.amerosm je napisao/la:
Treba ce ovoj generaciji jos dosta pure kako bi se mogla porediti sa generacijom u periodu izmedju 95-98 godine. Moze se reci da je ono za sada najbolja generacija BVB-a svih vremena, jer za razliku od ove generacije ona generacija je imala uspjehe kada su u pitanju Evropski nastupi.
- polufinale kupa UEFA 1994/95
- 1/4 finale LP 1996
- trijumf u LP 1997
- polufinale LP 1998
- pobjda na svijetskom klupskom prvenstvu 1997
Uz to jos dvije titule u domacem prvenstvu...Ova generacija je sigurno talentovanija, ali je jos miljama daleko od one iz 90-tih.
@Vella jede malu djecu na klixugeronimo je napisao/la: P.S. Ima li možda @Veella-e među novajlijama?Mada mi ovaj @fantom vuče na njega.
Mislim da je njemu po dolasku u BVB umrla žena i čovjek se nikad nije oporavio od tog šoka. Jbg. tako se potrefilo, a bio je igrač koji je mogao ostaviti traga u BVB-u.KSIVLE je napisao/la: Victor Ikpeba i Rene Schneider su bili totalni flopovi. Ikpebu hebeno pretplatilo, a on ništa nije pokazao.
Flavio je čini mi se u debiju za BVB u prvom kolu protiv S04 postigao gol iz slobodnog udarca za 2-1 (završilo 2-2). Taj gol je dovoljan da opravda njegovo dovođenje.KSIVLE je napisao/la:Glup potez su mi bila i dovođenja Oliseha i Flavia Conceicaoa.
Ma nismo njih zaboravili nego pominjemo one malo "manje poznate".smopiBVB je napisao/la:Jeste li zaboravili Riedle-a?A Stefana Reutera??![]()
Pa ne bas tako daleko onog fakera od Amorosa,pa Otto Ado-a ...
Ili nas kapetan,kad je nas sadasnji vazio za jednog od madjih talenata ili najvecih talenata Njemacke,tu je bio Worns![]()

Jel no to bio Reina? Jedini Talijan koji mi je drag.smopiBVB je napisao/la:Nasa celava glava Billy the Kid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.