FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SB90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SB90 » 20 feb 2013, 17:58

TzBulevar87 je napisao/la:Aha, nisam znao da nije prosao probu. Bitno je da smo se digli i da su se sitne duse zabrinule sad.. ne moramo uc u PL odma sto se mene tice al zato sljedecu sezonu bi ocekivo bez poraza onako skromno :mrgreen:
to ste govorili i pred pocetak ove sezone. ne morate se hvatati za ovaj post, nije nikakva provokacija, nego cinjenica.
ozbiljno se radi i u bihacu sad, u lukavcu takodjer, nece vam biti nimalo lako.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 20 feb 2013, 20:33

Sem Jaganjca,Omića i Grade nismo po meni doveli baš neke igračine,koje gore navodite.Našima želim što bolje pripreme u Međugorju, i da nas na proljeće obraduju bar, ako ništa visokom pozicijom na tabeli.

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 20 feb 2013, 23:44

joksimovic je napisao/la:Sem Jaganjca,Omića i Grade nismo po meni doveli baš neke igračine,koje gore navodite.Našima želim što bolje pripreme u Međugorju, i da nas na proljeće obraduju bar, ako ništa visokom pozicijom na tabeli.
Po meni su grado,joguna,tare igraci!Borci i Tuzlaci!
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 21 feb 2013, 11:00

http://www.****/sport/71-fudbal ... klubu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
BIĆE GRADO RIO FERDINAND! :)
075

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 feb 2013, 12:40

Šta mislite kako bi/će nam izledalo/izgledati prvih 11?
Pobjeda je bolja od orgazma!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 21 feb 2013, 13:03

Sjeca li se neko od vas brace Caklovica, steta bili su odlicno igraci, ali kao i vecina, nikada nisu dobili pravu prliku. Pogotovo mladji Jasmin :!:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 21 feb 2013, 13:21

NYKnicks Fan je napisao/la:Sjeca li se neko od vas brace Caklovica, steta bili su odlicno igraci, ali kao i vecina, nikada nisu dobili pravu prliku. Pogotovo mladji Jasmin :!:
Kako da ne, stariji je tu sa nama i mislim da bi zivot dao za Slobodu ako treba. Jasmin je bio veliki talenat al ga zeznu ta povreda, mislim da sad igra u Slogi iz Tojsica i to vise rekreativno nako.. neka me ispravi neko ako grijesim :)
075

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 feb 2013, 13:27

Momci su danas otputovali u Medjugorje na pripreme,odustalo se od Medulina zbog losih vremenski uslova i bolje ponude sportskog centra Circle international.

Zanimljivo je to da Sloboda boravi u ovom sportskom centru koji je tuzio Slobodu zbog duga od 50.000 km ! :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 21 feb 2013, 13:29

harry_90 je napisao/la:Momci su danas otputovali u Medjugorje na pripreme,odustalo se od Medulina zbog losih vremenski uslova i bolje ponude sportskog centra Circle international.

Zanimljivo je to da Sloboda boravi u ovom sportskom centru koji je tuzio Slobodu zbog duga od 50.000 km ! :mrgreen:
Zar nije u pitanju prebukiranost hotela i centara u Medulinu, pa je kao rezervna opcija izabrano Medjugorje? :?
075

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 21 feb 2013, 13:30

TzBulevar87 je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Sjeca li se neko od vas brace Caklovica, steta bili su odlicno igraci, ali kao i vecina, nikada nisu dobili pravu prliku. Pogotovo mladji Jasmin :!:
Kako da ne, stariji je tu sa nama i mislim da bi zivot dao za Slobodu ako treba. Jasmin je bio veliki talenat al ga zeznu ta povreda, mislim da sad igra u Slogi iz Tojsica i to vise rekreativno nako.. neka me ispravi neko ako grijesim :)
Ma ne igra vise, opet ga neko udario i to je to, nazalost. Veliki je talenat bio, a stariji, znam da je tu, i garantujem da bi dao zivot za Slobodu. Eh sjecam se te generacije: http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 4126_n.jpg

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 21 feb 2013, 14:08

Kakve su ovo priče da Jaha ide u Lukavac? Nije valjda da mu oni nude više nego mi?Žao mi je momka ,ali grdno će se prevariti gdje god da ode u Prvu ligu,jer svima ću reći jedno SLOBODA JE IME-,i prije će negdje svaki igrač otići iz Slobode nego iz čak i svih Premijerligaša.NEKA SE ZNA!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 21 feb 2013, 14:13

joksimovic je napisao/la:Kakve su ovo priče da Jaha ide u Lukavac? Nije valjda da mu oni nude više nego mi?Žao mi je momka ,ali grdno će se prevariti gdje god da ode u Prvu ligu,jer svima ću reći jedno SLOBODA JE IME-,i prije će negdje svaki igrač otići iz Slobode nego iz čak i svih Premijerligaša.NEKA SE ZNA!
Pa ne znam kolko si upucen u situaciju u i oko kluba al Jaha ti je bio "dezurni negativac". Meni uopste nije zao sto ide iz kluba jer stvarno ova polusezona i prosla sezona u PL lik se nije sastavio s loptom kako treba. Ovo da je bio mnogo negativan mogu ti potvrdit i mnogi s ovog foruma, npr @MakeTz . Zelio bi da cujem i njegovo misljenje u vezi Jahe.
075

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 21 feb 2013, 14:14

joksimovic je napisao/la:Kakve su ovo priče da Jaha ide u Lukavac? Nije valjda da mu oni nude više nego mi?Žao mi je momka ,ali grdno će se prevariti gdje god da ode u Prvu ligu,jer svima ću reći jedno SLOBODA JE IME-,i prije će negdje svaki igrač otići iz Slobode nego iz čak i svih Premijerligaša.NEKA SE ZNA!
Ne znam da li si gledao Jahu ove dvije prijateljske utakmice,covjek je prespor,nema snage da trci,jednostavno za njega nema mjesta u Slobodi..Ne znam samo jel neko napisao,ali igrac sa brojem 19 nije otisao na pripreme jer je pronasao inostrani angazman...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 feb 2013, 14:19

Neka ide gdje hoce,dosadio je vise boga i narodu sa svojim negativnim tonovima itd..

Pun mi je k.rac ovakvih igraca kada nemaju gdje da igraju vrate se u Slobodu i tako zadnjih par godina ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 21 feb 2013, 14:21

harry_90 je napisao/la:
Neka ide gdje hoce,dosadio je vise boga i narodu sa svojim negativnim tonovima itd..

Pun mi je k.rac ovakvih igraca kada nemaju gdje da igraju vrate se u Slobodu i tako zadnjih par godina ;)
+1000
075

krecanska21
Kontakt:

Post Postao/la krecanska21 » 21 feb 2013, 14:28

Realno, Jaha je za mene nikakav igrac... Uvijek sam se pitao sta su treneri vidjeli u njemu... Obican trkac, koji ne zna pasa dati na dva metra. A da ne spominjem kako je igrao u zadnje vrijeme... Sretno mu bilo gdje god bude otisao, i nek se ne vraca u Slobodu... Pogotovo sto je dosao Hasic, te ostao Omic, koji su za klasu bolji od njega, on nam definitivno nije potreban... Steta za Limica sto je otisao, jer ono sto sam gledao mislim da nam je mogao pomoci... Po meni, Slobodi treba dobar i iskusan napadac (Tosun bi nam sad dobrodosao), te golman (svaka cast Tini koji mi je pravo drag, ali vidjeli smo koliko nas je bodova kostao)...

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 21 feb 2013, 15:40

Ja sam pisao vec o Jahi na ovoj temi par puta, nikad nije zasluzio onu kapitensku traku, nisam mozda kompetentan al on je meni ko **** igrac ima viska kilograma citavu karijeru ne zna dodat loptu na dva metra o sutu da ne pisem, plus mu nije ljudski kvalitet nije za pohvalu cuo sam prica iz svlacionica svakakvih i to nije samo od jednog covjeka nego vise njih.

Da mu nije efedrina nebi mogao ni potrcat.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 21 feb 2013, 15:47

Jasmin Čaklovica kako sam tog momka volio dok je igrao za nas u Lukavcu, bio je poslije u Tošku iz Tešnja, pa se opet vraćao u Radnički, sad je u Slogi iz Tojšića oni se pojačavaju jer žele da izbore plasman u Prvu ligu i jaki su dosta bogami, tu je kod njih i Mujić najbolji strijelac Druge lige......a buraz od Čakija je uvijek pratio utakmice Radničkog, galamio uvijek heheheheh dobar momak......:)

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 21 feb 2013, 15:51

sodagrad je napisao/la:
Jasmin Čaklovica kako sam tog momka volio dok je igrao za nas u Lukavcu, bio je poslije u Tošku iz Tešnja, pa se opet vraćao u Radnički, sad je u Slogi iz Tojšića oni se pojačavaju jer žele da izbore plasman u Prvu ligu i jaki su dosta bogami, tu je kod njih i Mujić najbolji strijelac Druge lige......a buraz od Čakija je uvijek pratio utakmice Radničkog, galamio uvijek heheheheh dobar momak......:)
Ne moze od druze vise igrati, opet ga neko udario i to je to. Steta.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 21 feb 2013, 15:54

NYKnicks Fan je napisao/la:
sodagrad je napisao/la:
Ne moze od druze vise igrati, opet ga neko udario i to je to. Steta.
Dobar sam s Cakijem extra al ga nisam dugo vidio pa moram ga pitat kakav je sta je s njim kad ga vidim.. A to za buraza njegovog da je pratio Radnicki, pratio je radi brata jedino, on ti druze voli Slobodu ko malo ko.. stvarno je malo ljudi sto je vole ko on :)
075

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.