Namješteno, nema teorije da preda.Koliko god da psihički padne u drugom setu, nemoguće je da ovako loše idiot odigra, maj.ku mu još jednom spomenem u negativnom kontekstu.edohz je napisao/la:Nakon onakvog prvog seta gdje je od 22 ubačena prva servisa osvojio čak njih 20. Ovakav pad zaista mi ne ide u glavu.
Kad ja padnem na prvom paru, jbt sve futavo....
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Volim kad sam glup, sve mu ćoravo.....
Janko nije potrčo u drugom setu, kakav degenerik pa to je strašno.
Janko nije potrčo u drugom setu, kakav degenerik pa to je strašno.
-
- Kontakt:
Treba ti zabraniti da se baviš ovim sportom, ovaj sport nije za prevarante, maj.ke ti se nayebem.Što baš namjestiš kad ja odigram na tebe, eto što, pi.zda ti materina?
Sta mislite,moze li Fener dobiti veceras?
U utorak odigram neki tiket,sve je proslo osim Lyon 1x,i Fener 1.
http://www.youtube.com/watch?v=JbdX94df3OM
igraju na praznom stadionu, kazna zbog sranja koja su navijaci pravili u decembru ... jos ganjaju titulu, borba sa Galatom, a i Turci su to, nikad im se ne zna, uz to BATE nimalo naivna ekipa i imaju veoma solidan tim ... bolje preskoci ...Cenga87 je napisao/la:Sta mislite,moze li Fener dobiti veceras?
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
da li neko zna zasto je ovolika kvota na Savehof 2,45 i na Cehovske Medvede 1.85 ?
Jer ovo su po meni oba keca ali ne razumijem ove kvote ...
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ja sam igrao Savenhof 1 2,55 kvota.Doma su dobri dok Celje u gostima ima omjer 0-0-4.To me navuklo da odigram 1.nando91 je napisao/la:da li neko zna zasto je ovolika kvota na Savehof 2,45 i na Cehovske Medvede 1.85 ?

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Vec sam odigro,jos u utorak.Nisam znao za tu kaznu itd.Pa reko da vidim kavo je misljejnje na forumu.mforce je napisao/la:igraju na praznom stadionu, kazna zbog sranja koja su navijaci pravili u decembru ... jos ganjaju titulu, borba sa Galatom, a i Turci su to, nikad im se ne zna, uz to BATE nimalo naivna ekipa i imaju veoma solidan tim ... bolje preskoci ...Cenga87 je napisao/la:Sta mislite,moze li Fener dobiti veceras?
U svakom slucaju,hvala za informacije.
http://www.youtube.com/watch?v=JbdX94df3OM
- Papastathopoulos
- Kontakt:
sreca pa sam okasnio na tipsu

plavetniloo je napisao/la:I mi igramo na ćoravog frajera koji lopticu ne vidi, yebem ti sve Janko, daBogda nikad više reket ne uzeo u ruke, nećeš ti više na moj tiket, nećeš, nećeš.

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
http://www.glasistre.hr/vijesti/sport/u ... ama-377314" onclick="window.open(this.href);return false; evo i link, da ne bude kako sirim dezinformacijeCenga87 je napisao/la:Vec sam odigro,jos u utorak.Nisam znao za tu kaznu itd.Pa reko da vidim kavo je misljejnje na forumu.mforce je napisao/la:igraju na praznom stadionu, kazna zbog sranja koja su navijaci pravili u decembru ... jos ganjaju titulu, borba sa Galatom, a i Turci su to, nikad im se ne zna, uz to BATE nimalo naivna ekipa i imaju veoma solidan tim ... bolje preskoci ...Cenga87 je napisao/la:Sta mislite,moze li Fener dobiti veceras?
U svakom slucaju,hvala za informacije.

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
Simon i Bautista ko zene...izgleda obojica imaju menstruaciju
Da li je moguce da je Wozinacki ovoliko retardirana jbt.
Ima 40:0 na servis Bartoli i izgubi taj gem i pri tome i set.
Mrs bre u pm,i treba mi kada nakaradne zene igram.

Ima 40:0 na servis Bartoli i izgubi taj gem i pri tome i set.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jao Penette boze dragi kako je propala nemoze mreze prebaciti.Kakvu je ona povredu imala da mi je znati pa sad nemoze nista 

hahha a i ja sam je igrao od ovoliko fudbala nasao ove teniserke igratinando91 je napisao/la:Jao Penette boze dragi kako je propala nemoze mreze prebaciti.Kakvu je ona povredu imala da mi je znati pa sad nemoze nista

- Sportfanatik
- Kontakt:
Penetta je jednom prilikom izjavila da prakticira seks svaku večer kada je na nekom turniru, od tada je ne igramnando91 je napisao/la:Jao Penette boze dragi kako je propala nemoze mreze prebaciti.Kakvu je ona povredu imala da mi je znati pa sad nemoze nista
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
a Bartoli se nalozila pravo..istopit ce se jadna do kraja mečaDevil je napisao/la:Da li je moguce da je Wozinacki ovoliko retardirana jbt.![]()
Ima 40:0 na servis Bartoli i izgubi taj gem i pri tome i set.![]()
![]()

u ponekad pomislim da joj je mreza previsoka...a Carolina u svom izadnju, od sjajnog do očajnog

ovo u vezi Pennete, nije u pitanju ona, nego lijepa Schiavone (lično sumnjam da bi nju iko opalio)
http://metro.co.uk/2011/05/03/french-op ... es-654404/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: edoox, dana/u 21 feb 2013, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
Lazio je zicer dana .. kad smo rastavili Tottenham u Rimu, samo pukom srećom je završilo 0-0, ne vidim kako nećemo pobjedit' Gladbach ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Onda ga slabo prakticira treba jos bolje da je .ebu pa ce onda imati bolje rez.Sportfanatik je napisao/la:Penetta je jednom prilikom izjavila da prakticira seks svaku večer kada je na nekom turniru, od tada je ne igramnando91 je napisao/la:Jao Penette boze dragi kako je propala nemoze mreze prebaciti.Kakvu je ona povredu imala da mi je znati pa sad nemoze nista
VidjecesJTS je napisao/la:Lazio je zicer dana .. kad smo rastavili Tottenham u Rimu, samo pukom srećom je završilo 0-0, ne vidim kako nećemo pobjedit' Gladbach ..

SAMO ČELIK !
I onda je pomete drugi set 6:1.edoox je napisao/la:a Bartoli se nalozila pravo..istopit ce se jadna do kraja mečaDevil je napisao/la:Da li je moguce da je Wozinacki ovoliko retardirana jbt.![]()
Ima 40:0 na servis Bartoli i izgubi taj gem i pri tome i set.![]()
![]()
Mrs bre u pm,i treba mi kada nakaradne zene igram.![]()
u ponekad pomislim da joj je mreza previsoka...a Carolina u svom izadnju, od sjajnog do očajnog
ovo u vezi Pennete, nije u pitanju ona, nego lijepa Schiavone (lično sumnjam da bi nju iko opalio)
http://metro.co.uk/2011/05/03/french-op ... es-654404/" onclick="window.open(this.href);return false;

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.