kokakolas je napisao/la:.....................Begović..........................
.....Mujdža...Spahić...Bičakčić...Kolašinac....
.....................Salihović........................
.....Stevanović....Pjanić.........Lulić...........
.................Džeko...Ibišević...................
Drama...

Kakav bolan Bicakcic i kakav Kolasinac!
Bicakcic je toliko daleko od repke po kvaliteti mislim to je zalosno ako Susic spadne na to da gura jednog Bicakcica u repku pa ako ga on pozove ja vise necu gledat ni jednu utakmicu!
Kolasinac je strasno nizak igrac, agilan mnogo je agresivan i zbog ovih stvari on nikad nece moci igrat kao centralni odbrambeni igrac. On ce igrat kao lijevi bek ili defenzivni vezni.. On meni izgleda isto kao neki kontejner za smece sa turbo uredjajom!
Meni nikako nije jasno kako BH javnost konstantno ignorise Dina Arslanagica!! On je moj Hercegovac bar po prezimenu i mislim da je ogromna nepravda sto njega niko nije zvao da dodje u Ljubljanu na to famozno druzenje!?
Ja sam gledao kako Dino igra i mislim da je on mozda jedan od najvecih talenta europskog nogometa. On je strasan jedan na jedan, ne gubi skok duel, relativno je brz i ima dobru tehniku odnosno dobro igra kratke i duge pasove. On je 93. godiste visok je 190 cm i visok je 86 kila.. Ako nekog treba zvati u repku onda je to njega a samo cu kratko reci da mislim da je Anel Hadzic dobar za repku isto kao sto je to Muamer Svraka

A Muamer je sigurno bolji

Ja mislim da bi Susicu bilo pametnije da pozove Nermina Zolotica nego ovoga cudnjaka koji jednostavno nije igrac za buducnost!
Ovako bi trebala izgledat prva postova reprezentacije:
Vranjes ----- Arlsanagic ----- Spahic ------ Salihovic
Zahirovic
Stevanovic ----------- Pjanic ---------- Lulic
Ibisevic ------- Dzeko
A nikad se nezna mozda ce nas pojacat par novih mladih igraca iz U-19, U-21 repke!?

Lijepa je nasa Hercegovina, ponosna srca su sva. I kraljica Mira dobre ljude prati i svetinje cuva od zla...