Pro Evolution Soccer 2013

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko

Edin.-
Kontakt:

Re: Pro Evolution Soccer 2013

Post Postao/la Edin.- » 10 feb 2013, 22:45

jbt sta rade ovi u konamiju :s

pa poslije pesa 9 nijedan nisam igrao dugo, cak i dan danas nekad upalim 9ku i pucam master ligu. definitivno najjaci soker
yebo ovo kad se igraci za 2 sezone napucaju i niko te ne moze pobjedit

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 11 feb 2013, 13:54

Edin.- je napisao/la:jbt sta rade ovi u konamiju :s

pa poslije pesa 9 nijedan nisam igrao dugo, cak i dan danas nekad upalim 9ku i pucam master ligu. definitivno najjaci soker
yebo ovo kad se igraci za 2 sezone napucaju i niko te ne moze pobjedit
to je najgluplja stvar u master ligi ... budimo realni , pes je igrica koju igraš onako sa jaranima malo radi zabave, ali nije za "ozbiljnog" igranja fudbala .. ako hoćeš pravi fudbalski simulator onda uzmi fifu , pogotovo je tamo dobar manager mode u fifi 13 , uzmeš neki mali klub iz npower league 2 i ideš :) fifa već godinama dominira na konzolama a izgleda da se to dešava i na PC...
Za mene će ipak najbolji pes i najdraži fudbalski simulator ostati pes 6 , jer praktično tad su ovi iz konamija dotukli ea sports u skoro svakom segmentu fudbalske simulacije (osim naravno licenci) ... i dan danas naći ćeš tonu patcheva za pes 6 gdje ti je apsolutno sve updateovano , eto koliko je ta igra velika . Također najdraža master liga mi je u šestici , kad napraviš svoj tim pa onda igraš , meni najdraža od svih pesova :D

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 18 feb 2013, 20:52

Gdje ste vi skidali ovo cudo i gdje je sigurno za skinuti, ako moze da stavite link :)
Anfernee "Penny" Hardaway #1

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 18 feb 2013, 20:57

U PES-u moraju ozbiljno poraditi na tezini igre.cak i na najjacem levelu poderem ih ko novinu.Sto se tice pucanja s rajom,PES tu dominira barem kod mene,koliko jos,ne znam.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 19 feb 2013, 14:48

darker10 je napisao/la:U PES-u moraju ozbiljno poraditi na tezini igre.cak i na najjacem levelu poderem ih ko novinu.Sto se tice pucanja s rajom,PES tu dominira barem kod mene,koliko jos,ne znam.
u tome i jest stvar, ljudi vole pes jer ga možeš onako igrat s rajom , a ako hoćeš ozbiljno igrat kao da je pravi fudbalski simulator jednostavno ti neće biti dovoljno težak (govorim o 2013ki) ... Inače ako dosad nisi probao , a ako hoćeš malo teži izazov isprobaj fifu 13 , zaista je težak fudbalski simulator ali on ti je ako se oćeš ozbiljno igrat :D mislim nemoš nikako fife sa jaranima odigrat utakmicu jer previše bi se iživcirali koliko je teško igrat :lol:

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 21 feb 2013, 19:26

Znaci skinuo i isao da mount image, i onda kad pocne da se instalira trazi mi activation key, kako ste vi uspjeli da instalirate, ako moze brz odgovor da ne trazim dalj po netu? Skinuo sam sa pirateebay-a, ako vi imate neki prvojerni da mi posaljete bio bih zahvalan, posaljite mi u INBox.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 21 feb 2013, 19:48

viKK je napisao/la:
darker10 je napisao/la:U PES-u moraju ozbiljno poraditi na tezini igre.cak i na najjacem levelu poderem ih ko novinu.Sto se tice pucanja s rajom,PES tu dominira barem kod mene,koliko jos,ne znam.
u tome i jest stvar, ljudi vole pes jer ga možeš onako igrat s rajom , a ako hoćeš ozbiljno igrat kao da je pravi fudbalski simulator jednostavno ti neće biti dovoljno težak (govorim o 2013ki) ... Inače ako dosad nisi probao , a ako hoćeš malo teži izazov isprobaj fifu 13 , zaista je težak fudbalski simulator ali on ti je ako se oćeš ozbiljno igrat :D mislim nemoš nikako fife sa jaranima odigrat utakmicu jer previše bi se iživcirali koliko je teško igrat :lol:
Igram FIFU i moram rec da razvaljuje,moras se bas potrudit da ostvaris rezultat,jedan pogresan pas i gotov si.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 21 feb 2013, 20:54

Tracy3McGrady je napisao/la:Znaci skinuo i isao da mount image, i onda kad pocne da se instalira trazi mi activation key, kako ste vi uspjeli da instalirate, ako moze brz odgovor da ne trazim dalj po netu? Skinuo sam sa pirateebay-a, ako vi imate neki prvojerni da mi posaljete bio bih zahvalan, posaljite mi u INBox.
Zar vam je fakat toliko mrsko jedan link baciti ili kratak post kako ste instalirali?

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 21 feb 2013, 21:23

Tracy3McGrady je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:Znaci skinuo i isao da mount image, i onda kad pocne da se instalira trazi mi activation key, kako ste vi uspjeli da instalirate, ako moze brz odgovor da ne trazim dalj po netu? Skinuo sam sa pirateebay-a, ako vi imate neki prvojerni da mi posaljete bio bih zahvalan, posaljite mi u INBox.
Zar vam je fakat toliko mrsko jedan link baciti ili kratak post kako ste instalirali?
kod svakoga trazi serial key,a razlog sto nece niko da ti pomogne je sto smo vec sve objasnili nekoliko puta,samo je mnogima mrsko traziti po temi :)

V7TV-W3JX-6CC3-3DDU-Y3W7
SHVY-3LE9-TMNH-7K5L-JN73

eto 2 seriala,jedan ce radit'.

kad zavrsis instalaciju,odes u my computer,desni klik na tu mountanu sliku,opet folder to view files,udjes u folder crack,kopiras sve i zalijepis u folder gdje si instalirao igricu.
#miasanmia

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 22 feb 2013, 00:06

Koliko god fifa bila mozda realnija ili teza,soker ce se uvijek vise igrati,bar medju rajom 1 na 1 ili 2 na 2!
Mislim da je vise navika(bar kod mene),s rajom sokera a kuci sam vise fife! ;)

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 22 feb 2013, 07:28

schweinsteiger je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:
kod svakoga trazi serial key,a razlog sto nece niko da ti pomogne je sto smo vec sve objasnili nekoliko puta,samo je mnogima mrsko traziti po temi :)

V7TV-W3JX-6CC3-3DDU-Y3W7
SHVY-3LE9-TMNH-7K5L-JN73

eto 2 seriala,jedan ce radit'.

kad zavrsis instalaciju,odes u my computer,desni klik na tu mountanu sliku,opet folder to view files,udjes u folder crack,kopiras sve i zalijepis u folder gdje si instalirao igricu.
E bas ti hvala.

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 24 feb 2013, 22:05

gdje da skinem od engleske lige bedzeve

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 01 mar 2013, 17:44

Do 60 min igra ide normalno a onda počinje štopat i tako je gotovo svaku utakmicu.
Igram na low . Da li smeta i što igram na najvećoj rezoluciji ?

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 mar 2013, 17:52

adas_barca je napisao/la:Do 60 min igra ide normalno a onda počinje štopat i tako je gotovo svaku utakmicu.
Igram na low . Da li smeta i što igram na najvećoj rezoluciji ?
pa to sto igras na najvecoj rezuluciji bi moglo smetat,jer je ipak LOW najniza rezolucija pa onda :lol: :lol:

Meni vrti glat na high u 60 FPS-a

@fcl samo skini pes edit patch sa torrenta i instaliraj
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

uppercut
Kontakt:

Post Postao/la uppercut » 03 mar 2013, 13:51

Sastav s kojim pocinjem sezonu 2014/15 sa Totenhamom:

slika

Rezerve: Button, Caulker, Savic, Naughton, Azpilicueta, Zabaleta, Taxtdsidis, S.Roberto, Vuckic, Livermore, Dembele, Ben Arfa, El Shaarawy, G Dos Santos, Anichebe

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 03 mar 2013, 14:01

Evo mog Porta. 8-)

------------------------------Adler------------------------------
--------Rafael----------Luiz--------Puyol----------Alba--------
----------------------------Khedira-------------------------------
--------------------Gotze------------James----------------------
--------Hulk----------------Martins-----------------Nani---------

Klupa: Rolando, Pastore, Del Piero, Afellay, Kanoute, Keita, Schmelzer, Robinho, Helton.

Prejako a veoma jeftino.
Il sam ih uzimao na starost/mladost ili na to sto su u RL veoma losi a na PES-u deru guzove.
Poput Robinha, Afellaya, Kanoutea i co.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 04 mar 2013, 17:53

Jel moze neko postavit link za navijanje nase repke BIH ;) ... Ne mogu nigdje da nadjem jbg .
BvB Echte Liebe !!!

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 04 mar 2013, 18:52

Damir_BvB je napisao/la:Jel moze neko postavit link za navijanje nase repke BIH ;) ... Ne mogu nigdje da nadjem jbg .
Mozes mi ovdje napisat detaljno ako ti nije problem kako da ubacim navijanje u pes 2013, posto vidim da ti ne mogu poslat pp :roll:
SAMO ČELIK !

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 04 mar 2013, 19:09

Viper je napisao/la:
Damir_BvB je napisao/la:Jel moze neko postavit link za navijanje nase repke BIH ;) ... Ne mogu nigdje da nadjem jbg .
Mozes mi ovdje napisat detaljno ako ti nije problem kako da ubacim navijanje u pes 2013, posto vidim da ti ne mogu poslat pp :roll:
Koji patch koristis ?
BvB Echte Liebe !!!

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 04 mar 2013, 19:17

Damir_BvB je napisao/la:
Viper je napisao/la:
Koji patch koristis ?
bot sam ti ja previse trazis :lol: bice da je onaj oficijelni patch konamia :mrgreen:
SAMO ČELIK !

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []