Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Eurofirija level -1000
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma može i 2:0 pa da se nekako na penale proguramo 

ma stavio sam cenera na prolaz redsa
valjda ce im znaciti nesto

---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---
Nece znacit,kad stave lovu na nas mi zijanimo i onda nas spominju po PDF-u kladionica

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sa Brendanom kao trenerom Liverpool moze samo izgubiti vodstvo od 2 gola razlike a nikako da ga moze stici. Ipak je to Brendan Rodgers.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Da ne bude Rodgersa Hendo bi sad trcao po travnjacima Championshipa a ne igrao utakmnice zivota u Liverpoolu.
Što ne pustite čovjeka više, nek priča svoju priču i vidjet ćemo do kad će tako, on je još gori što mu više pažnje dajete. Večeras ne očekujem prolaz, puno je 2-0.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
dobro to, ja sam to inace navijacki bacio, sto da ne, ne zelim da poredim nista i nikoga, ali ono finale protiv milana me uvjerilo da nista nije nemoguce, zato valjda i volimo fudbal.. ja sam fkt uvjeren da mozemo prociOtelo je napisao/la:Nece znacit,kad stave lovu na nas mi zijanimo i onda nas spominju po PDF-u kladionica![]()
![]()

---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ako budemo od pocetka napravili pritisak i dali gol u prvi 10-15 minuta vrlo lahko cemo doci i do drugog gola,nije Zenit toliko jak da podnese pritisak na Anfieldu,brzi gol bi nam dao krila a sigurno su igraci motivisani maksimalno....
Ja ocekujem prolaz ako postignemo rani gol.
Ja ocekujem prolaz ako postignemo rani gol.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Predivno izgleda ova slika gore
@vulkan i ja se nadam prolazu al bit ce tesko
@vulkan i ja se nadam prolazu al bit ce tesko
Nisi jedinivulkan je napisao/la:ma stavio sam cenera na prolaz redsavaljda ce im znaciti nesto
![]()
![]()

Startnih XI protiv Zenita:
Reina, Johnson, Enrique, Agger, Carragher, Lucas, Allen, Gerrard, Henderson, Downing, Suarez.
Subs: Gulacsi, Coates, Wisdom, Shelvey, Assaidi, Suso, Sterling.
Reina, Johnson, Enrique, Agger, Carragher, Lucas, Allen, Gerrard, Henderson, Downing, Suarez.
Subs: Gulacsi, Coates, Wisdom, Shelvey, Assaidi, Suso, Sterling.
- BeyKopites
- Kontakt:
Formacija više defanzivna nego ofanzivna, što me čudi jer mi ganjamo rezultat
Haj nema veze, valjda Rodgers zna šta radi.
Kao realna osoba i ne vjerujem mnogo u prolaz, tako da bi prolaz bio veliko iznenađenje. Ako ispadnu, ispali su zbog prve utakmice. Nek oni samo odigraju dobro, nek budu nepokol(j)ebljivi, nek daju 100 % svojih mogućnosti pa šta Bog da

Haj nema veze, valjda Rodgers zna šta radi.
Kao realna osoba i ne vjerujem mnogo u prolaz, tako da bi prolaz bio veliko iznenađenje. Ako ispadnu, ispali su zbog prve utakmice. Nek oni samo odigraju dobro, nek budu nepokol(j)ebljivi, nek daju 100 % svojih mogućnosti pa šta Bog da

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
-
- Kontakt:
pobijedite večeras, sviju vam eto

Solidna postava,boji se BR kontri Zenita zato jači vezni red.
Odigrat´ će Liverpool sigurno dobru utakmicu ,ali će teško do prolaska dalje,moja prognoza 3-1.

Odigrat´ će Liverpool sigurno dobru utakmicu ,ali će teško do prolaska dalje,moja prognoza 3-1.

Ma ja sam uvjeren da cemo zabit 2 gola,al je problem sto sam isto tako uvjeren da ce i oni dat 1 tako da je to znaci ispadaje jer ako daju go nea sanse da prodjemo dalje,to je jasno i jos samo da lice iko prenosit tekmu
waaaaaaaaaaaaaaaalk onnnnnnnnnnn,waaaaaaaaaalk onnnnnnnnn wiiiith hopeeeee in yooooooooouuuur heaaaaaaaaaaaart aaaaaaaaandddddd ...
[youtube][/youtube]
samo nek odigraju hrabro
[youtube][/youtube]
samo nek odigraju hrabro

Ja te volim, volim Željo..
ajmo Liverpool da dobije ovo lagano. navijam za vas, i vjerujem da mozete ovo nadoknaditi. Sretno!!
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.