jesi i ti pravniksupermario je napisao/la:charlie je napisao/la: de ti mn reci jeste se potpisivali dns više![]()
![]()
![]()
![]()
Zvuci mi poznato to pitnaje
sto se kotimo
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jesi i ti pravniksupermario je napisao/la:charlie je napisao/la: de ti mn reci jeste se potpisivali dns više![]()
![]()
![]()
![]()
Zvuci mi poznato to pitnaje
To su moje kolege s fakultetalikma23 je napisao/la:Eh, sad bi još volio znati ko je ovaj charlieJe li to neki stari forumaš? Djluje mi da ga poznajete
Edene, ako kad odem u zatvor, ti češ me branit![]()
reci ime i prezime da se ne mucimo ovakosupermario je napisao/la:U kojem gradu studirate? Ja Zenica
CEKAMO TE ŠALEEEEEVeć duže vrijeme prijatelji i rodbina me nagovaraju i sada je napokon došlo vrijeme za spektakl u Sarajevu. Koncert je zakazan za 27. april i na neki način to će biti i moje veliko rođendansko slavlje, jer ću dan ranije napuniti 35 godina. To će biti jedan od mojih najbitnijih koncerata u karijeri uz one u Sava centru. Svaki nastup u Sarajevu za mene je poseban, a ovaj koncert u Skenderiji bit će kruna. Na sceni zajedno sa mnom bit će veliki bend kao i brojni specijalni gosti i drage kolege. Bit će to pravi dernek, jer sam u glavnom gradu BiH kao na svome i potpuno sam opušten na sceni. Pozivam sve Sarajlije i ljubitelje mojih pjesama iz cijele BiH da mi se pridruže u Skenderiji 27. aprila i svi zajedno napravimo noć za pamćenje
koji si ti ?legenda reala je napisao/la:Nek je sa srećom![]()
Nema od toga ništa![]()
Amareeeeeeeee jesi živvvvvvvv
nisam išao, bilo mi mrskoSemsudin je napisao/la:Telfiče jesi iš'o slušat Gileta
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dosta toga treba poplaćati. To što platiš auto, računaj još koju milju na to ako je neko solidno auto. Krša ima i ovdje, tako da se ne radi o takvim autima sto posto. Znam da je stari uzimao auto, plaćao je 17% pdv na cijenu auta koju ti na carini odrede pa 6% nešto pa one ''sitnice'' na granici kojih se nabirika poprilično i naravno registracija.gojzerica je napisao/la:Gledam po PIK-u automobile i ima dosta ''stranaca'', pravo jeftinih. I sad mene zanima kad bih ja kupio tog stranca, šta bih trebao da uradim da ga normalno vozim? Da nemam nikakvih problema sa policijom itd., valjda znate na šta mislim.