FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Bayern je realno najbolji klub Europe sto znaci i svijeta u ovom trenutku.Najbolja forma, ma najbolje sve.Ovo je Bayernova godinaa 

"Glasine o igračima koje Guardiola želi su lažne", izjavio je Hoeness za Bild.
Predsjednik Bayerna otkrio je kako s novim trenerom nije razgovarao o konkretnim nogometašima koji bi mogli stići u München: "Guardiola još nije rekao kojeg bi igrača htio."
"Razgovaralo se o pozicijama za koje smatra da bi se mogle poboljšati u budućnosti, ali nije govorio o konkretnim imenima", rekao je Hoeness.
Predsjednik Bayerna osvrnuo se na trenutnu momčad svojeg kluba i prokomentirao kako njoj nisu potrebne značajne promjene i izdvajanje velike količine novca, poput 40 milijuna eura koliko je plaćeno za transfer Javija Martineza ove sezone.
"Kada pogledam kako je snažna naša ekipa, smatram da ne moramo raditi puno promjena na ljeto. Mislim da sljedećih nekoliko godina nećemo kupiti nikoga tko je skuplji od Martineza", zaključio je.
Predsjednik Bayerna otkrio je kako s novim trenerom nije razgovarao o konkretnim nogometašima koji bi mogli stići u München: "Guardiola još nije rekao kojeg bi igrača htio."
"Razgovaralo se o pozicijama za koje smatra da bi se mogle poboljšati u budućnosti, ali nije govorio o konkretnim imenima", rekao je Hoeness.
Predsjednik Bayerna osvrnuo se na trenutnu momčad svojeg kluba i prokomentirao kako njoj nisu potrebne značajne promjene i izdvajanje velike količine novca, poput 40 milijuna eura koliko je plaćeno za transfer Javija Martineza ove sezone.
"Kada pogledam kako je snažna naša ekipa, smatram da ne moramo raditi puno promjena na ljeto. Mislim da sljedećih nekoliko godina nećemo kupiti nikoga tko je skuplji od Martineza", zaključio je.
Zbog ovakvih izjava henes nikada neću postati prvak Evrope
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
A što ne bi postao?
Hoće ove sezonebh hrvat je napisao/la:Zbog ovakvih izjava henes nikada neću postati prvak Evrope

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- brzitesanj
- Kontakt:
Ne treba očekivati velike odlaske/dolaske u timu, eventualno da dovedemo napadača a da onda treba očekivati odlazak Gomeza (interes pokazao A.Madrid) 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Henes samo nastoji da stane spekulacijama u kraj. Naravno da neće reći da će rekonstruisati momčad kad ekipi ide dobro.Na treba mu da remeti mir.Bayern će ispuniti Guardioli neke zelja, ali ne treba očekivati igrače od 60-70 mil eura.bh hrvat je napisao/la:Zbog ovakvih izjava henes nikada neću postati prvak Evrope
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- brzitesanj
- Kontakt:
Sačkaj maj ove godinebh hrvat je napisao/la:Zbog ovakvih izjava henes nikada neću postati prvak Evrope

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- ZukaSuarez
- Kontakt:
Ima itekako puno neaktivnih, ali eto mnogima nije bas do foruma, bar ja znam nekeproFCB je napisao/la:Je li to navijaci drugih klubova se petljaju u odnos izmedju Bayerna i BvB-a???
Savjet, bolje razmisljajte o svojim klubovima i kako istima pomoci,nas ostavite na miru...
PS: covece jel moguce da ima ovoliko neaktivnih forumasa koji navijaju za Bayern? Daj ljudi ukljucite se sto vise u temu,nemojte samo kada nekoga naigramo,budite tu vise aktivni
Zipa ovo...
Franck Ribéry: "Mi se ne moramo više skrivati od Barcelone. Za mene je Bayern najbolji klub na svijetu, čak bolji i od Barcelone. Ja ne bi imao ništa protiv da već u sljedećoj rundi igramo s njima."
Opa bato,opa Ribery,samo mal spusti loptu, mozda je Barcina avantura u LP vec zavrsena

MIA SAN MIA
Jel te stid ovakvo sto izjaviti. Pogotovo sto je i Real u igri.LBJ MVP je napisao/la:Hoće ove sezonebh hrvat je napisao/la:Zbog ovakvih izjava henes nikada neću postati prvak Evrope

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- ZukaSuarez
- Kontakt:
Upravo to. Znam jos dok je bio i bolji strijelac u Mesija i najbolji u Evropi, i dok je za Ayax igra i sad i za Liverpul i za Urugvaj, igra srcem. Nekako je slican tip igraca kao Riberi, po nekim nacinima igre.nedim1993 je napisao/la:Suarez je klasa i za gomeza i za mandzukica. naravno drugi tip igrača, al svakako bolji.ZukaSuarez je napisao/la:Sve mozes reci ali ne samo za Suareza da je sminker, on je sve i prgav i svasta nesto ali nije sminker, pratim ga jos dok je u Ajaxu igrao, odnosno od prve sezone u Ajaxu, i uvijek bio borben i sve to, lose je naravi, ali i ti se moze popraviti, dobar trener moze napraviti igraca... O ovoj 2. necu n ida govorim, jer ih ne znam dobro... Ali mislim da bi Suarez dobro dosao, tu je uvijek odbrana napad, igra bori se do posljednje kapi krvi sto se kaze, a on bi se mogao srediti, smiriti.Bayern@heart je napisao/la:
Predviđanja Sky Italia oko sastava naše ekipe za sljedeću sezonu. Pa smješno nema Thomasa, Tonija, Holgera i Bilala netrebaju nam ovi šminkeri iz napada neymar, suarez,
MIA SAN MIA
- schweinsteiger
- Kontakt:
A ovog Suareza, moglo bi se i ozbiljno razmisliti da pojača mašineriju iako smo daleko od prelaznog roka 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
- Kontakt:
Upravo htjedoh napisati post . Koliko ono traže za njega ? 

- ZukaSuarez
- Kontakt:
Real nema šanse za osvajanje.Nisam ja nerealan ko vi TopniciGreivis je napisao/la:Jel te stid ovakvo sto izjaviti. Pogotovo sto je i Real u igri.LBJ MVP je napisao/la:Hoće ove sezonebh hrvat je napisao/la:Zbog ovakvih izjava henes nikada neću postati prvak Evrope

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- anelbavarac
- Kontakt:
40 milkibavarian_bk je napisao/la:Upravo htjedoh napisati post . Koliko ono traže za njega ?

- Neutralan88
- Kontakt:
Bolja investicija Suarez nego Martinez za iste vrijednosti igraca 40 miliona eura.anelbavarac je napisao/la:40 milkibavarian_bk je napisao/la:Upravo htjedoh napisati post . Koliko ono traže za njega ?
- anelbavarac
- Kontakt:
U
U Subotu Don Yupp ce zabiljeziti hiljaditu utakmicu u Bundesligi!
369 - utakmica kao igrač
630 - utakmica kao trener
Jedini koji ima vise nastupa u Bundesligi kao igraci kao trener je Otto Rehagel (1033)
Cestitke za velikog Yuppa Heynckesa

U Subotu Don Yupp ce zabiljeziti hiljaditu utakmicu u Bundesligi!
369 - utakmica kao igrač
630 - utakmica kao trener
Jedini koji ima vise nastupa u Bundesligi kao igraci kao trener je Otto Rehagel (1033)
Cestitke za velikog Yuppa Heynckesa
- brzitesanj
- Kontakt:
PA RED JE, ŠTO JES JES DA 1000. NSTUPOM NAŠEG JUPPA OBILJEZIMO SA POBJEDOM
a ako može i izbušenom meržom na golu Werdera 

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.