Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Čitam ti drugi post od 2, pročitao sam i prvi, uglavnom, očituješ se na način da pljuješ one koji će doći u reprezentaciju, i koji se pominju, a oni koji nisu, i koji se manje pominju ( Arslanagić ), ti su izmislili nogomet za njih.
Nego ... daj ti meni reci, jel to tvoja slobodna procijena kao navijača, ili pričam sa stručnom osobom, ako jesam daj me upozori. Navedi mi argumente za te tvoje stavove i obezvrijeđivanje igrača koji se najviše pominju oko reprezentacije ?
Nego ... daj ti meni reci, jel to tvoja slobodna procijena kao navijača, ili pričam sa stručnom osobom, ako jesam daj me upozori. Navedi mi argumente za te tvoje stavove i obezvrijeđivanje igrača koji se najviše pominju oko reprezentacije ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Evo maloprije pozvonio Pape meni na vrata , kaže danas je bio u Tuzli u potrazi za lijevim bekom , pa je mene slučajno ugledao kako sa jaranima igram lopte na lijevom beku pa kaže da sam dobar za reprezentacije tako da se ne morate brinuti 

Sto je Majstor za Kolasinca,Burek ej za Arslanagica.Hajde pocni stavljati slikeMcBurek je napisao/la:Kakav bolan Bicakcic i kakav Kolasinac!kokakolas je napisao/la:.....................Begović..........................
.....Mujdža...Spahić...Bičakčić...Kolašinac....
.....................Salihović........................
.....Stevanović....Pjanić.........Lulić...........
.................Džeko...Ibišević...................
Drama...
Bicakcic je toliko daleko od repke po kvaliteti mislim to je zalosno ako Susic spadne na to da gura jednog Bicakcica u repku pa ako ga on pozove ja vise necu gledat ni jednu utakmicu!
Kolasinac je strasno nizak igrac, agilan mnogo je agresivan i zbog ovih stvari on nikad nece moci igrat kao centralni odbrambeni igrac. On ce igrat kao lijevi bek ili defenzivni vezni.. On meni izgleda isto kao neki kontejner za smece sa turbo uredjajom!
Meni nikako nije jasno kako BH javnost konstantno ignorise Dina Arslanagica!! On je moj Hercegovac bar po prezimenu i mislim da je ogromna nepravda sto njega niko nije zvao da dodje u Ljubljanu na to famozno druzenje!?
Ja sam gledao kako Dino igra i mislim da je on mozda jedan od najvecih talenta europskog nogometa. On je strasan jedan na jedan, ne gubi skok duel, relativno je brz i ima dobru tehniku odnosno dobro igra kratke i duge pasove. On je 93. godiste visok je 190 cm i visok je 86 kila.. Ako nekog treba zvati u repku onda je to njega a samo cu kratko reci da mislim da je Anel Hadzic dobar za repku isto kao sto je to Muamer SvrakaA Muamer je sigurno bolji
Ja mislim da bi Susicu bilo pametnije da pozove Nermina Zolotica nego ovoga cudnjaka koji jednostavno nije igrac za buducnost!
Ovako bi trebala izgledat prva postova reprezentacije:
Vranjes ----- Arlsanagic ----- Spahic ------ Salihovic
Zahirovic
Stevanovic ----------- Pjanic ---------- Lulic
Ibisevic ------- Dzeko
A nikad se nezna mozda ce nas pojacat par novih mladih igraca iz U-19, U-21 repke!?

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Istina je da sam se skoro tek prikljucio forumu! To sam ponajvise uradio zato sto se konstanto ignorira Dino Arslanagic pa hocu da javnost sazna za njega i njegovim kvalitetama.. Ja sam pisao mnogim portalima i novinama u BiH da se angazuju da i Dino bude pozvan na to famozno druzenje u Sloveniju. Nijedan odgovor nisam dobio niti se vise iko pitao zasto niko (savez, Susic) nezove odnosno ne poziva momka u Ljubljanu! Pa svaki dan su bili tekstovi posebno ovdje na Sportsport.ba o Seadu Hajrovicu, Kolasincu, Halilovicu, Seferovicu a tad niko od njih nije igrao standardno za svoje klubove a Hajrovic nije ni u A timu Arsenala! Kolasinac je samo ulazio po nekoliko minuta u par utakmica a Seferovic je bio rezerva u Fiorentini! A Dino Arslanagic je tad vec igrao dvije ili 3 utakmice za Standard i ima isto godina (93.) kao i Kolasinac i Hajrovic i opet niko nista o njemu! Hajde ti meni reci jel to pravedno? Po cemu se ovi guraju a eto on se ignorira? Jel to mozda Standard Liege beznacajan klub? Momak je igrao za U-19 i sad nastupa za U-21 repku Belgije! Ja sam gledao svojim ocima i ja odgovorno tvrdim da ce momak eksplodirat slijedece sezone! Anel Hadzic ce moda biti dobra rezerva ali sto se tice Bicakcica on stvarno nema mijesta u odbrani i mislim da je to sprdanje sa repkom ako on bude pozvan..!zizu1991 je napisao/la:Čitam ti drugi post od 2, pročitao sam i prvi, uglavnom, očituješ se na način da pljuješ one koji će doći u reprezentaciju, i koji se pominju, a oni koji nisu, i koji se manje pominju ( Arslanagić ), ti su izmislili nogomet za njih.
Naravno ja nisam strucnjak imam samo 20 godina.. Ali ne bojim se reci da znam mnogo o nogometu nego mnogi moji vrsnjaci! Ja sam prije 5 godina pisao pismo Senadu Hadzifejzovicu u kojem sam trazio da pod hitno dovede Miralema Pjanica u centralni dnevnik i da javnost cuje za njega i da mu nedaju da ode igrat za Francusku ili Luxemburg..! Ima i klip na youtube : [youtube][/youtube] Jesam li mozda pogrijesio?
Sad cu ponovo pisati gospodinu Hadzifejzovicu jer izgleda on se i jedini brine za ove nase momke i spreman je pomoci kad zatreba!
Veliki sam navijac nase repke i evo iz Danske cu doci da bodrim nase momke u Zenicu akbg

Samo ne trpim nepravdu i mislim da je Dino zasluzio ako nista manji pritisak od strane medija prema Susicu i savezu da se i on pozove odnosno da i on dobije potrebne papire da zaigra za nas!
Lijepa je nasa Hercegovina, ponosna srca su sva. I kraljica Mira dobre ljude prati i svetinje cuva od zla...
Uredu to, ja to poštujem, i ja sam, kao i mnogi ovdje za to da se obrati pažnja na Arslanagića, al ne vidim smisao u tome da obezvrijeđuješ ostale potencijalne reprezentativce bez ikakvog argumenta, na to sam ciljao.
A živio ti meni, jašta ćeš već doć' bujrum u svako doba
A živio ti meni, jašta ćeš već doć' bujrum u svako doba

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Eto Standard Liege igra u nedelju protiv KRC Genka u 18.00 (borba za 3. mijesto)! Ja cu postaviti livestream link i ako bude igrao Dino moze te se sami uvjeriti u njegove igracke kvaliteteSabinho je napisao/la:Sto je Majstor za Kolasinca,Burek ej za Arslanagica.Hajde pocni stavljati slikeMcBurek je napisao/la:Kakav bolan Bicakcic i kakav Kolasinac!kokakolas je napisao/la:.....................Begović..........................
Drama...
Bicakcic je toliko daleko od repke po kvaliteti mislim to je zalosno ako Susic spadne na to da gura jednog Bicakcica u repku pa ako ga on pozove ja vise necu gledat ni jednu utakmicu!
Kolasinac je strasno nizak igrac, agilan mnogo je agresivan i zbog ovih stvari on nikad nece moci igrat kao centralni odbrambeni igrac. On ce igrat kao lijevi bek ili defenzivni vezni.. On meni izgleda isto kao neki kontejner za smece sa turbo uredjajom!
Meni nikako nije jasno kako BH javnost konstantno ignorise Dina Arslanagica!! On je moj Hercegovac bar po prezimenu i mislim da je ogromna nepravda sto njega niko nije zvao da dodje u Ljubljanu na to famozno druzenje!?
Ja sam gledao kako Dino igra i mislim da je on mozda jedan od najvecih talenta europskog nogometa. On je strasan jedan na jedan, ne gubi skok duel, relativno je brz i ima dobru tehniku odnosno dobro igra kratke i duge pasove. On je 93. godiste visok je 190 cm i visok je 86 kila.. Ako nekog treba zvati u repku onda je to njega a samo cu kratko reci da mislim da je Anel Hadzic dobar za repku isto kao sto je to Muamer SvrakaA Muamer je sigurno bolji
Ja mislim da bi Susicu bilo pametnije da pozove Nermina Zolotica nego ovoga cudnjaka koji jednostavno nije igrac za buducnost!
Zahirovic
Ibisevic ------- Dzeko
A nikad se nezna mozda ce nas pojacat par novih mladih igraca iz U-19, U-21 repke!?![]()
![]()
![]()

Lijepa je nasa Hercegovina, ponosna srca su sva. I kraljica Mira dobre ljude prati i svetinje cuva od zla...
[/quote] bolan Bicakcic i kakav Kolasinac!
Ja sam gledao kako Dino igra i mislim da je on mozda jedan od najvecih talenta europskog nogometa. On je strasan jedan na jedan, ne gubi skok duel, relativno je brz i ima dobru tehniku odnosno dobro igra kratke i duge pasove. On je 93. godiste visok je 190 cm i visok je 86 kila.. Ako nekog treba zvati u repku onda je to njega a samo cu kratko reci da mislim da je Anel Hadzic dobar za repku isto kao sto je to Muamer Svraka
A Muamer je sigurno bolji
Zahirovic
Ibisevic ------- Dzeko
A nikad se nezna mozda ce nas pojacat par novih mladih igraca iz U-19, U-21 repke!?
[/quote]
Sto je Majstor za Kolasinca,Burek ej za Arslanagica.Hajde pocni stavljati slike
[/quote]
Eto Standard Liege igra u nedelju protiv KRC Genka u 18.00 (borba za 3. mijesto)! Ja cu postaviti livestream link i ako bude igrao Dino moze te se sami uvjeriti u njegove igracke kvalitete
[/quote]
Prjatelju, niko ne sumnja u Arslanagica, on moze u strasnog fudbalera da se formira, ali odgledaj 1 ili 2 utakmice Schalkea, cisto informativno...
Ja sam gledao kako Dino igra i mislim da je on mozda jedan od najvecih talenta europskog nogometa. On je strasan jedan na jedan, ne gubi skok duel, relativno je brz i ima dobru tehniku odnosno dobro igra kratke i duge pasove. On je 93. godiste visok je 190 cm i visok je 86 kila.. Ako nekog treba zvati u repku onda je to njega a samo cu kratko reci da mislim da je Anel Hadzic dobar za repku isto kao sto je to Muamer Svraka

Zahirovic
Ibisevic ------- Dzeko

Eto Standard Liege igra u nedelju protiv KRC Genka u 18.00 (borba za 3. mijesto)! Ja cu postaviti livestream link i ako bude igrao Dino moze te se sami uvjeriti u njegove igracke kvalitete

Prjatelju, niko ne sumnja u Arslanagica, on moze u strasnog fudbalera da se formira, ali odgledaj 1 ili 2 utakmice Schalkea, cisto informativno...

Pravda za Papeta!
I ne brini se Arslanagica, Pape je rekao da je reprezentacija kao dizelas auto, samo sto mene tice i Pape je sam od sebe takav, treba u nekim stvarima, malo vise vremena da nadodje, ali bice to sve dobro na kraju...McBurek je napisao/la:Istina je da sam se skoro tek prikljucio forumu! To sam ponajvise uradio zato sto se konstanto ignorira Dino Arslanagic pa hocu da javnost sazna za njega i njegovim kvalitetama.. Ja sam pisao mnogim portalima i novinama u BiH da se angazuju da i Dino bude pozvan na to famozno druzenje u Sloveniju. Nijedan odgovor nisam dobio niti se vise iko pitao zasto niko (savez, Susic) nezove odnosno ne poziva momka u Ljubljanu! Pa svaki dan su bili tekstovi posebno ovdje na Sportsport.ba o Seadu Hajrovicu, Kolasincu, Halilovicu, Seferovicu a tad niko od njih nije igrao standardno za svoje klubove a Hajrovic nije ni u A timu Arsenala! Kolasinac je samo ulazio po nekoliko minuta u par utakmica a Seferovic je bio rezerva u Fiorentini! A Dino Arslanagic je tad vec igrao dvije ili 3 utakmice za Standard i ima isto godina (93.) kao i Kolasinac i Hajrovic i opet niko nista o njemu! Hajde ti meni reci jel to pravedno? Po cemu se ovi guraju a eto on se ignorira? Jel to mozda Standard Liege beznacajan klub? Momak je igrao za U-19 i sad nastupa za U-21 repku Belgije! Ja sam gledao svojim ocima i ja odgovorno tvrdim da ce momak eksplodirat slijedece sezone! Anel Hadzic ce moda biti dobra rezerva ali sto se tice Bicakcica on stvarno nema mijesta u odbrani i mislim da je to sprdanje sa repkom ako on bude pozvan..!zizu1991 je napisao/la:Čitam ti drugi post od 2, pročitao sam i prvi, uglavnom, očituješ se na način da pljuješ one koji će doći u reprezentaciju, i koji se pominju, a oni koji nisu, i koji se manje pominju ( Arslanagić ), ti su izmislili nogomet za njih.
Naravno ja nisam strucnjak imam samo 20 godina.. Ali ne bojim se reci da znam mnogo o nogometu nego mnogi moji vrsnjaci! Ja sam prije 5 godina pisao pismo Senadu Hadzifejzovicu u kojem sam trazio da pod hitno dovede Miralema Pjanica u centralni dnevnik i da javnost cuje za njega i da mu nedaju da ode igrat za Francusku ili Luxemburg..! Ima i klip na youtube : [youtube][/youtube] Jesam li mozda pogrijesio?
Sad cu ponovo pisati gospodinu Hadzifejzovicu jer izgleda on se i jedini brine za ove nase momke i spreman je pomoci kad zatreba!
Veliki sam navijac nase repke i evo iz Danske cu doci da bodrim nase momke u Zenicu akbg![]()
Samo ne trpim nepravdu i mislim da je Dino zasluzio ako nista manji pritisak od strane medija prema Susicu i savezu da se i on pozove odnosno da i on dobije potrebne papire da zaigra za nas!

Pravda za Papeta!
Ljudi moji ja neznam zasto se bezveze rasparavljate, daj boze da svaki igrac kojeg mi ovdje spomenemo zaigra za nasu repku pa nek selektor bude na slatkim mukama koga da stavi u prvih 11.
E pa ja o tome pricam cijelo vrijeme, samo sto odredjeni strucnjaci sa foruma, takav moj stav shvataju kao pljuvanje po Papetu, a branjenje dvolicnih, izdjanickih i odbjeglih sinova Bosne...vendeta87 je napisao/la:Ljudi moji ja neznam zasto se bezveze rasparavljate, daj boze da svaki igrac kojeg mi ovdje spomenemo zaigra za nasu repku pa nek selektor bude na slatkim mukama koga da stavi u prvih 11.

Pravda za Papeta!
- Neutralan88
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ovo mora svaki nogometaš reci.. ako treba i tražit zakletvu
npr Sead ili Alen svi oni moraju ovako javno reci Želim da igram za Bosnu i Hercegovinu i to je to
Ovo mora svaki nogometaš reci.. ako treba i tražit zakletvu

npr Sead ili Alen svi oni moraju ovako javno reci Želim da igram za Bosnu i Hercegovinu i to je to
e boli nas quracMcBurek je napisao/la:Kakav bolan Bicakcic i kakav Kolasinac!kokakolas je napisao/la:.....................Begović..........................
Drama...
Zahirovic
Ibisevic ------- Dzeko

bolan Bicakcic i kakav Kolasinac!Dufresne je napisao/la:

Zahirovic
Ibisevic ------- Dzeko

Pa gledao sam?

Ma naravno, treba svakog igraca zvati isto kao sto to rade ostale repke posebno germanaske! Npr. kod nas je taj mentalitet kod ljudi da svi govore i misle: "ma ako on nece da igra za nas i nemora" i slicne izjave! Ali kod germanskih naroda toga nema.. Oni su ljudi rezultatski orijentisani i oni samo gledaju kvalitet njih ne interesuje puno da li neki igrac igra srcem i ponosom za njihovu drzavu.. Ne! Oni cim prepoznaju kvalitet oni ce sve moguce uradit da taj igrac zaigra za njih odnosnu njihovu reprezentaciju ako oni smatraju da bi on njima dobro dosao! Zato oni i jesu uspjesni jer evo npr. danci svedjani su ludi za Ibrahimovicem i ako je on javno rekao da se on ne osjeca svedjaninom i da mu to nije bio prvi izbor. Njima to ne smeta. Moja poenta je ta da se ne treba gledat odakle je neki igrac i jeli on izjavio da hoce igrat ili nece imali nase drzavljanstvo ili nema.. Ako se vidi kvalitet u nekom igracu odmah se mora krenuti po njega!
McBurek je napisao/la: Bicakcic je toliko daleko od repke po kvaliteti mislim to je zalosno ako Susic spadne na to da gura jednog Bicakcica u repku pa ako ga on pozove ja vise necu gledat ni jednu utakmicu!
Druže Burek, dobro došao na forum.McBurek je napisao/la: Ma naravno, treba svakog igraca zvati isto kao sto to rade ostale repke posebno germanaske! Npr. kod nas je taj mentalitet kod ljudi da svi govore i misle: "ma ako on nece da igra za nas i nemora" i slicne izjave!
Nego, najprije se odluči treba li zvati igrače ili ne treba. Eno kako čujem, Pape sjedi u kancelariji i čeka, ne zna šta da uradi sad kad je pročitao dva kontradiktorna reda jedne osobe.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nije to uopste tako kako si napisao za germanske narode. Ako neko nece da igra za njih oni ga zaborave i okrenu se drugim igracima. I ovo za Ibrahimovica je dezinformacija, da je javno rekao da se ne osjeca svedjaninom.McBurek je napisao/la: Ma naravno, treba svakog igraca zvati isto kao sto to rade ostale repke posebno germanaske! Npr. kod nas je taj mentalitet kod ljudi da svi govore i misle: "ma ako on nece da igra za nas i nemora" i slicne izjave! Ali kod germanskih naroda toga nema.. Oni su ljudi rezultatski orijentisani i oni samo gledaju kvalitet njih ne interesuje puno da li neki igrac igra srcem i ponosom za njihovu drzavu.. Ne! Oni cim prepoznaju kvalitet oni ce sve moguce uradit da taj igrac zaigra za njih odnosnu njihovu reprezentaciju ako oni smatraju da bi on njima dobro dosao! Zato oni i jesu uspjesni jer evo npr. danci svedjani su ludi za Ibrahimovicem i ako je on javno rekao da se on ne osjeca svedjaninom i da mu to nije bio prvi izbor. Njima to ne smeta. Moja poenta je ta da se ne treba gledat odakle je neki igrac i jeli on izjavio da hoce igrat ili nece imali nase drzavljanstvo ili nema.. Ako se vidi kvalitet u nekom igracu odmah se mora krenuti po njega!
Sto je Majstor za Kolasinca,Burek ej za Arslanagica.Hajde pocni stavljati slikeMcBurek je napisao/la:bolan Bicakcic i kakav Kolasinac!Dufresne je napisao/la:
Zahirovic
Ibisevic ------- Dzeko

Pa gledao sam?

Ma naravno, treba svakog igraca zvati isto kao sto to rade ostale repke posebno germanaske! Npr. kod nas je taj mentalitet kod ljudi da svi govore i misle: "ma ako on nece da igra za nas i nemora" i slicne izjave! Ali kod germanskih naroda toga nema.. Oni su ljudi rezultatski orijentisani i oni samo gledaju kvalitet njih ne interesuje puno da li neki igrac igra srcem i ponosom za njihovu drzavu.. Ne! Oni cim prepoznaju kvalitet oni ce sve moguce uradit da taj igrac zaigra za njih odnosnu njihovu reprezentaciju ako oni smatraju da bi on njima dobro dosao! Zato oni i jesu uspjesni jer evo npr. danci svedjani su ludi za Ibrahimovicem i ako je on javno rekao da se on ne osjeca svedjaninom i da mu to nije bio prvi izbor. Njima to ne smeta. Moja poenta je ta da se ne treba gledat odakle je neki igrac i jeli on izjavio da hoce igrat ili nece imali nase drzavljanstvo ili nema.. Ako se vidi kvalitet u nekom igracu odmah se mora krenuti po njega![/quote]
Auuuuuu prijatelju, svako slovo ti se pozlatilo u ovom postu sto si napisao... Samo ima par strucnjaka na ovom forumu, kojim je odlucujuci faktor da potencijalni reprezentativac zaigra da zaigra za BiH, je da pise patriotske komentare po facebooku i da se slika sa sa zastavom BiH, pa ikad ide srat...

Radi takvog stava, Svabe nikad nisu nista osvojili u sportu, za razliku od nas koji smo pokorili planetu u svakom sportu....

Imas na stranici 403, moj jedan poveci post, u kojem sam opisao kako trenaju da se biraju potencijalni reprezentativci, koji ce nastupati za nas A tim...

Pravda za Papeta!
Zanimljivo je gledati kako "pljuvaci" pljuju sve do pred samu utakmicu,svaki put opet i iznova.....i onda se ušute,pa krenu pomalo o Albaniji pa o Portugalu i onda opet i iznova do sljedece tekme.A nasi ih zmajevi utisaju opet na dva tri dana
Opustite se ljudi ,mnogo je lakse uzivati u pobjedama jedne i jedine, nego cekati kiks i onda (ako se on desi)se nasladjivati kako ste ispravno pisali. Sada da ja uzmem kritikovati spanjolsku reprezentaciju i govoriti svaki put pred tekmu kako je Vinsent Del Bosque zidar ,tesar itd itd pa sasvim normalno je da cu jednog dana docekati da ta Spanija izgubi i onda cu se moci nasladjivati......OPUŠTENO
JEDNA SI JEDINA MOJA DOMOVINA
NA OVAJ POST MOGU ODGOVORITI SAMO ONI KOJI SU GLEDALI HASANA SALIHAMIDZICA KAKO DAJE PRVI HISTORIJSKI GOL REPREZENTACIJE BIH U KVALIFIKACIJAMA,ONI KOJI SU DO PET UJUTRO CEKALI DEBI SERGEJA BARBAREZA PROTIV ARGENTINE,ONI KOJI SE SJECAJU KAKO MIRSAD HIBIC POVRIJEDJEN UPISUJE NASTUP PROTIV ALBANIJE......

JEDNA SI JEDINA MOJA DOMOVINA
NA OVAJ POST MOGU ODGOVORITI SAMO ONI KOJI SU GLEDALI HASANA SALIHAMIDZICA KAKO DAJE PRVI HISTORIJSKI GOL REPREZENTACIJE BIH U KVALIFIKACIJAMA,ONI KOJI SU DO PET UJUTRO CEKALI DEBI SERGEJA BARBAREZA PROTIV ARGENTINE,ONI KOJI SE SJECAJU KAKO MIRSAD HIBIC POVRIJEDJEN UPISUJE NASTUP PROTIV ALBANIJE......
Sve je to ok, jel on uposte hoce da igra za nas?Principatus je napisao/la:Evo ja cu ti objasniti i to perfektno, da svako shvati. Dakle...bila jednom jedna reprezentacija...i tu jedna pozicija, koja se zove lijevi bek...Tihi je napisao/la: Zasto bih u ovome trenutku on bio zanimljiv Be Ha javnosti, prosvijetli me molim te, il' ja nisam u toku !?
Oh momenat neko zvoni na vratima, sad cu ja doci, samo cekaj...
Valjda Jagodic ne laze da ga je kontaktirao.
Ako hoce ima mjesta, sve je do Kolasinca. Kad su ovi nasi kontaktirali Besica sigurno su i njega.
Ima sansa da ce Schalke igrati protiv PSG-a u Ligi Prvaka, mozemo vidjeti Sea protiv Ibrahimovica, to bi bila borba decenije izmedju ta dva igraca a ti Bada svaka tebi cast za nadimak naravno se govori Seo a ne Sejo
Majstor10 je napisao/la:Ima sansa da ce Schalke igrati protiv PSG-a u Ligi Prvaka, mozemo vidjeti Sea protiv Ibrahimovica, to bi bila borba decenije izmedju ta dva igraca a ti Bada svaka tebi cast za nadimak naravno se govori Seo a ne Sejo

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 29 gostiju.