7aprildomemoj je napisao/la:Ma sodagrad to je jedan od onih balavaca što sa vuvuzelom glumi nekog ultrasa

Ne spuštam se na njegov nivo, vidi se da nema ni mrvu kućnog odgoja. Čim mu je Nasel, Kemo, Musa, Sabo i ostali Marocanci uzor znaš da je
mali izgubljen slučaj. Kad sam ja išo na gostovanja Bratstva u Novi Sad, Zemun, Slavonski Brod itd. on nije bio ni u planu. Al nebi bilo zgoreg opalit mu jednu pljusku, onako vaspitnu
Care ocito je da si ti kao kako da kazem bio odbacen od skupine ako si ikako i ''navijao'', i ti sada imas neke kao ne rasciscene probleme sa njima i ovdje se lijecis i seres po forumu.. I jarane ako je tebi neko dijete od 20-25 godina, stvarno ne znam, mislim da se to zove depresija srednjih godina.
Lukavcani nama nesto kazete, kao i ti ''7aprildomemoj''??
sodagrad je napisao/la:AboveTheLaw je napisao/la:Joj ovih iz Lukavca, jeste se nafurali kod da ce vas doci 500, ako vas bude 150 budite sretni, samo su Fukare bili najbrojniji a ovo ostalo sve navikano.
Pa i Fukara je bilo od 150 do 200 ne više sigurno znam jer sam bio na toj utakmici, niko se nije nafurao iz Lukavca nego vidiš da momci iz Gračanice se zezaju u vezi navijača, a to koliko će biti navijača u Gračanici to je manje bitno, bitno je da klub se bodri i u gostima i kod kuće od Lukavca do Mostara......

Jarane, poznajem nekoliko Lukavcana, koji znaci sanjaju 9. mart.. Prica im puca samo na tucu sa Sherifima, kazu dobit ce oni sad sebi itd itd itd.....