NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Maniaacs
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Maniaacs » 21 feb 2013, 13:52

NkBratstvoGracanica je napisao/la: Samo jos da napomenem da ce na okupljanu 9. marta kod spomenka dijeliti se dimne i baklje kao i ostali navijacki rekviziti... :D :D :D
hohoho, pa to pravo okupljanje? Znaci bit ce i od vas neki spektakl te utakmice.Dobro je :)

Nadam se punim tribinama :!:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 21 feb 2013, 14:01

Proteće puno vode Sprečom dok Gračanica ponovno bude imala ozbiljnu navijačku skupinu. To je bilo prije rata od 1987 pa do rata sa Taksom, Hamdijom, Bagerom itd. Poslije rata su bili Huligani ali su oni pratili samo rukomet. I sad ima tzv. navijačka skupina Marocanci :lol: a i to je skupina 3-4 fizički ali ne i psihički odrasle osobe i 10-tak djece koja imaju vuvuzele, balone, jedan bubanj i svremena na vrijeme se deru:"ovo je čaršija". Tako da ustvari mi i nemamo navijačku skupinu niti ćemo je imati u dogledno vrijeme. Toliko najavljivano formiranje skupine protiv Viteza se svelo na dekoraciju sa balonima, tako da je obični gledalac mislio da je došo na gračanički vašer a ne na utakmicu :D
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 21 feb 2013, 14:28

7aprildomemoj je napisao/la:Proteće puno vode Sprečom dok Gračanica ponovno bude imala ozbiljnu navijačku skupinu. To je bilo prije rata od 1987 pa do rata sa Taksom, Hamdijom, Bagerom itd. Poslije rata su bili Huligani ali su oni pratili samo rukomet. I sad ima tzv. navijačka skupina Marocanci :lol: a i to je skupina 3-4 fizički ali ne i psihički odrasle osobe i 10-tak djece koja imaju vuvuzele, balone, jedan bubanj i svremena na vrijeme se deru:"ovo je čaršija". Tako da ustvari mi i nemamo navijačku skupinu niti ćemo je imati u dogledno vrijeme. Toliko najavljivano formiranje skupine protiv Viteza se svelo na dekoraciju sa balonima, tako da je obični gledalac mislio da je došo na gračanički vašer a ne na utakmicu :D
Jarane nemam sta vise da ti kazem osim da mi ides na zivce ne normalno...
Daj molim te zacepi vise. Izgledas kao balavac. :x :x :x

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 21 feb 2013, 14:52

Istina te boli zar ne. Hoćeš i ti jedan balon i vuvuzelu da zajedno navijamo :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 21 feb 2013, 18:42

Joj ovih iz Lukavca, jeste se nafurali kod da ce vas doci 500, ako vas bude 150 budite sretni, samo su Fukare bili najbrojniji a ovo ostalo sve navikano.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 21 feb 2013, 18:51

AboveTheLaw je napisao/la:Joj ovih iz Lukavca, jeste se nafurali kod da ce vas doci 500, ako vas bude 150 budite sretni, samo su Fukare bili najbrojniji a ovo ostalo sve navikano.
Pa i Fukara je bilo od 150 do 200 ne više sigurno znam jer sam bio na toj utakmici, niko se nije nafurao iz Lukavca nego vidiš da momci iz Gračanice se zezaju u vezi navijača, a to koliko će biti navijača u Gračanici to je manje bitno, bitno je da klub se bodri i u gostima i kod kuće od Lukavca do Mostara......:)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 21 feb 2013, 19:05

Armin Sinanovic se nije uklopio u ekipu Bratstva te je zatrazio da ode sto mu je uprava i dopustila te su u potrazi za napadacem. 8-)
www.nkbratstvogracanica.com

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 21 feb 2013, 19:10

AboveTheLaw je napisao/la:Joj ovih iz Lukavca, jeste se nafurali kod da ce vas doci 500, ako vas bude 150 budite sretni, samo su Fukare bili najbrojniji a ovo ostalo sve navikano.
Olizi pedu Fukarama :!:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 21 feb 2013, 19:20

Ma sodagrad to je jedan od onih balavaca što sa vuvuzelom glumi nekog ultrasa :mrgreen: Ne spuštam se na njegov nivo, vidi se da nema ni mrvu kućnog odgoja. Čim mu je Nasel, Kemo, Musa, Sabo i ostali Marocanci uzor znaš da je mali izgubljen slučaj. Kad sam ja išo na gostovanja Bratstva u Novi Sad, Zemun, Slavonski Brod itd. on nije bio ni u planu. Al nebi bilo zgoreg opalit mu jednu pljusku, onako vaspitnu

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 21 feb 2013, 19:23

Maniaacs je napisao/la:
Olizi pedu Fukarama :!:
Hajd' ti po jednu bananu , ako ima ovih modova ;)

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 21 feb 2013, 20:43

7aprildomemoj je napisao/la:Ma sodagrad to je jedan od onih balavaca što sa vuvuzelom glumi nekog ultrasa :mrgreen: Ne spuštam se na njegov nivo, vidi se da nema ni mrvu kućnog odgoja. Čim mu je Nasel, Kemo, Musa, Sabo i ostali Marocanci uzor znaš da je mali izgubljen slučaj. Kad sam ja išo na gostovanja Bratstva u Novi Sad, Zemun, Slavonski Brod itd. on nije bio ni u planu. Al nebi bilo zgoreg opalit mu jednu pljusku, onako vaspitnu
Care ocito je da si ti kao kako da kazem bio odbacen od skupine ako si ikako i ''navijao'', i ti sada imas neke kao ne rasciscene probleme sa njima i ovdje se lijecis i seres po forumu.. I jarane ako je tebi neko dijete od 20-25 godina, stvarno ne znam, mislim da se to zove depresija srednjih godina.

slika

Lukavcani nama nesto kazete, kao i ti ''7aprildomemoj''??
sodagrad je napisao/la:
Pa i Fukara je bilo od 150 do 200 ne više sigurno znam jer sam bio na toj utakmici, niko se nije nafurao iz Lukavca nego vidiš da momci iz Gračanice se zezaju u vezi navijača, a to koliko će biti navijača u Gračanici to je manje bitno, bitno je da klub se bodri i u gostima i kod kuće od Lukavca do Mostara......:)
Jarane, poznajem nekoliko Lukavcana, koji znaci sanjaju 9. mart.. Prica im puca samo na tucu sa Sherifima, kazu dobit ce oni sad sebi itd itd itd..... 8-) 8-)

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 21 feb 2013, 21:02

Nažalost agresijom na BiH raspala se naša navijačka skupina a naš vođa je prelio na ahiret. To što vi sad radite samo kaljate i rušite ugled nekadašnjih Marokanaca. Sreća pa ste k pretvorili u c pa ste sad Marocanci.
PS. U Fisu ima jeftinih vuvuzela :mrgreen:

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 21 feb 2013, 21:03

Cekaj jel ja to dobro razumijem? Ti poredis nas i vas sto se tice "navijacke scene" ? Pa daj molim te opusti se malo.I tu brojnost na slici vi nikad necete imat, plus to je druga liga.

2 liga FBiH
slika

...
slika

sa iste te utakmice sa slike (ulazak u 1ligu)
slika

2 liga FBiH protiv mramora
slika

a ovo je cijela Gracanica kad bi se skupila
slika

Eto malo pogledaj, pa nas poredi.Nismo ni medju najvecim, ali poredit vas sa nama je jednostavno - smijesno :!:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 21 feb 2013, 21:04

Ti sodagrad si stvarno nevjerovatan lik, cim pomislim da si realan lik ti izvalis da valja, cuj 150 cc.. Evo nek ljudi iz Gr napisu kolko stane u kavez onaj da se ne prepiremo.. I ne govorim samo radi ovog, ti i maniaacs idete od teme do teme i pisete kako vama sve super funkcionise u klubu, opustite se malo ne zanima to ljude uopste! Izvinjavam se radi gresaka pisem s mobitela
075

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 21 feb 2013, 21:10

Kavez ima 12 redova tribina tako da može primiti 400 gledalaca a kako se radi o stajanju može se nagurati i više. Maniacs i ti ga sad pretjera za broj stanovnika. Pogledaj popise stanovništva i i agenciju za statistiku pa vidi kolko ko ima stanovnika. Da ne pričamo o vremenu nastanka Gračanice tj. 1400 i neka godina i Lukavca za vrijeme Austrougarske. Pozz

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 21 feb 2013, 21:13

Uh, počelo je :roll:
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 21 feb 2013, 21:15

@Maniacs ,malo si cudan lik, sve ove slike sto si postavljao , bile su protiv zeljenznicara , a de nađi protiv dubokog potoka i tih ekipa ili s pocetka 1FBiH ;)

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 21 feb 2013, 21:25

Ovi iz Lukavca bezveze troše pare na baklje kod njih je svaki dan 24 sata u gradu bakljada :lol: :lol:

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 21 feb 2013, 21:29

Zoom088 je napisao/la:Uh, počelo je :roll:
Sta ima počinjat pa ne igraju Fenerbahce-Galata, pa da se ovoliko prepucava s navijanjem :D

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 21 feb 2013, 21:33

TzBulevar87 je napisao/la:Ti sodagrad si stvarno nevjerovatan lik, cim pomislim da si realan lik ti izvalis da valja, cuj 150 cc.. Evo nek ljudi iz Gr napisu kolko stane u kavez onaj da se ne prepiremo.. I ne govorim samo radi ovog, ti i maniaacs idete od teme do teme i pisete kako vama sve super funkcionise u klubu, opustite se malo ne zanima to ljude uopste! Izvinjavam se radi gresaka pisem s mobitela
U kavez stane 300 ljudi, al da se nagura. 200 moze komotno. 134 sjedeca mjesta ima kavez, jednom prilikom sam brojao.. :)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.