Upravo to. Znam jos dok je bio i bolji strijelac u Mesija i najbolji u Evropi, i dok je za Ayax igra i sad i za Liverpul i za Urugvaj, igra srcem. Nekako je slican tip igraca kao Riberi, po nekim nacinima igre.nedim1993 je napisao/la:Suarez je klasa i za gomeza i za mandzukica. naravno drugi tip igrača, al svakako bolji.ZukaSuarez je napisao/la:Sve mozes reci ali ne samo za Suareza da je sminker, on je sve i prgav i svasta nesto ali nije sminker, pratim ga jos dok je u Ajaxu igrao, odnosno od prve sezone u Ajaxu, i uvijek bio borben i sve to, lose je naravi, ali i ti se moze popraviti, dobar trener moze napraviti igraca... O ovoj 2. necu n ida govorim, jer ih ne znam dobro... Ali mislim da bi Suarez dobro dosao, tu je uvijek odbrana napad, igra bori se do posljednje kapi krvi sto se kaze, a on bi se mogao srediti, smiriti.Bayern@heart je napisao/la:
Predviđanja Sky Italia oko sastava naše ekipe za sljedeću sezonu. Pa smješno nema Thomasa, Tonija, Holgera i Bilala netrebaju nam ovi šminkeri iz napada neymar, suarez,
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- ZukaSuarez
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
MIA SAN MIA
- schweinsteiger
- Kontakt:
A ovog Suareza, moglo bi se i ozbiljno razmisliti da pojača mašineriju iako smo daleko od prelaznog roka 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Upravo htjedoh napisati post . Koliko ono traže za njega ? 
- ZukaSuarez
- Kontakt:
Real nema šanse za osvajanje.Nisam ja nerealan ko vi TopniciGreivis je napisao/la:Jel te stid ovakvo sto izjaviti. Pogotovo sto je i Real u igri.LBJ MVP je napisao/la:Hoće ove sezonebh hrvat je napisao/la:Zbog ovakvih izjava henes nikada neću postati prvak Evrope
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- anelbavarac
- Kontakt:
40 milkibavarian_bk je napisao/la:Upravo htjedoh napisati post . Koliko ono traže za njega ?
- Neutralan88
- Kontakt:
Bolja investicija Suarez nego Martinez za iste vrijednosti igraca 40 miliona eura.anelbavarac je napisao/la:40 milkibavarian_bk je napisao/la:Upravo htjedoh napisati post . Koliko ono traže za njega ?
- anelbavarac
- Kontakt:
U
U Subotu Don Yupp ce zabiljeziti hiljaditu utakmicu u Bundesligi!
369 - utakmica kao igrač
630 - utakmica kao trener
Jedini koji ima vise nastupa u Bundesligi kao igraci kao trener je Otto Rehagel (1033)
Cestitke za velikog Yuppa Heynckesa

U Subotu Don Yupp ce zabiljeziti hiljaditu utakmicu u Bundesligi!
369 - utakmica kao igrač
630 - utakmica kao trener
Jedini koji ima vise nastupa u Bundesligi kao igraci kao trener je Otto Rehagel (1033)
Cestitke za velikog Yuppa Heynckesa
- brzitesanj
- Kontakt:
PA RED JE, ŠTO JES JES DA 1000. NSTUPOM NAŠEG JUPPA OBILJEZIMO SA POBJEDOM
a ako može i izbušenom meržom na golu Werdera 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- Bayern@heart
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
ovaj da igra u Bayernu nikad. koji bezobrazluk
traže mnogo višeanelbavarac je napisao/la:40 milkibavarian_bk je napisao/la:Upravo htjedoh napisati post . Koliko ono traže za njega ?
Samo da se javim kolegama bavarcima iz najboljeg grada na svijetu . Moro sam jedan Paulaner na sabahu ocepiti
Thomas Müller - Fußballgott
ma nasi dobijaju, al nemogu reci da nema doza sumnje posto je ovaj Werder apsolutno najnepredvidljivija ekipa u ligi, normalno imaju puno vise motiva protiv nas, svakako cestitke Juppubrzitesanj je napisao/la:PA RED JE, ŠTO JES JES DA 1000. NSTUPOM NAŠEG JUPPA OBILJEZIMO SA POBJEDOMa ako može i izbušenom meržom na golu Werdera
Metropole
- bavaraccccc
- Kontakt:
prenosi li eurosport bayu u subotu?
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
To mu je u prirodi.Nikad on neće zaigrati u Bayernu na moju veliku radost.Bayern@heart je napisao/la:
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- amel10071988
- Kontakt:
Tu smo mi "neaktivni" pratimo sve,ali ima pametnih forumaša pa nema potrebe da se šta dodaje i ponavljaproFCB je napisao/la:
PS: covece jel moguce da ima ovoliko neaktivnih forumasa koji navijaju za Bayern? Daj ljudi ukljucite se sto vise u temu,nemojte samo kada nekoga naigramo,budite tu vise aktivni
A da repliciramo ovoj djeci kao sto je ovaj @greivis kako se vec piše, nema smisla s djecom se raspravljati
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- anelbavarac
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Oprostaj legendi od Bayerna, Olivera Kahna i Ottmara Hitzfelda
Oprostaj legendi od Bayerna, Olivera Kahna i Ottmara Hitzfelda
- Rekordmeister
- Kontakt:
Slozio bi se sa kolegom Bavarecm.Tu sam svaki dan pristuan i citam postove al ne ulazi mi se u raspravu sa ovakim kao sto je @greivis i ostalim slicnim njemu jer to je ta mene patoloski problem i nema veze sa zdravim razumom,ipak ima vrlo dobri forumasa njima skidam kapu.Btw kad smo kod ovog spomenutog topinka,znam par ljudi iz Bihaca koji su posmatraci na temi Arsenal i ljudi navijaju za isti al zbog njega i slicni njemu nece da se regaju,nema smisla raspravljati se sa nekim kao on i slicnim njemu cini mi se da je prije bio Paja(ako to nije ista osoba)amel10071988 je napisao/la:Tu smo mi "neaktivni" pratimo sve,ali ima pametnih forumaša pa nema potrebe da se šta dodaje i ponavljaproFCB je napisao/la:
PS: covece jel moguce da ima ovoliko neaktivnih forumasa koji navijaju za Bayern? Daj ljudi ukljucite se sto vise u temu,nemojte samo kada nekoga naigramo,budite tu vise aktivni
![]()
A da repliciramo ovoj djeci kao sto je ovaj @greivis kako se vec piše, nema smisla s djecom se raspravljati
- moustapha
- Kontakt:
Hoce li biti obilazak stadiona ili se ipak nema vremena za to?don_burza je napisao/la:Samo da se javim kolegama bavarcima iz najboljeg grada na svijetu . Moro sam jedan Paulaner na sabahu ocepiti
#divovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.