Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Saurman
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Saurman » 21 feb 2013, 23:12

VahaCFC je napisao/la:Suarez jos jednom pokazuje da je 3 klase iznad ostalih igraca u timu. :mrgreen:
Po mom misljenju buduca legenda i kapiten tima(ako ne ode u medjuvremenu :mrgreen: ).
Na kraju sezone Suarez ide na pijacu jer je Liverpool ostao bez Europe i Urugvajac se mora unovčiti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

mn88
Kontakt:

Post Postao/la mn88 » 21 feb 2013, 23:13

SGLS je napisao/la:Da je neko drugi ****.lo bi se sve, ali Carra je to :D
Odlična partija ovo mi pada kao pobijeda kad vidim da se igrači bore i daju 100% od sebe, od prvog do zadnjeg samo riječi hvale bravo dečki, jednostavno nam je snage falilo u završnici jer su igrači stvarno svi dali 100% od sebe i jednostavno pukli su na kraju, ali ne možemo im zamijeriti :D
Suleta majstora, ali samo ako ste vidjeli proslavu 2 gola :o pa čovjek zamalo oksplodiro od veselja :D
pa i jest pobjeda :D
YNWA

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 feb 2013, 23:14

Saurman je napisao/la:
VahaCFC je napisao/la:Suarez jos jednom pokazuje da je 3 klase iznad ostalih igraca u timu. :mrgreen:
Po mom misljenju buduca legenda i kapiten tima(ako ne ode u medjuvremenu :mrgreen: ).
Na kraju sezone Suarez ide na pijacu jer je Liverpool ostao bez Europe i Urugvajac se mora unovčiti.
Ne bi me iznenadilo.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 21 feb 2013, 23:14

Najluđi komentator na FTV : "Liverpulu fali Carroll" :lol: :lol:

Suarez46
Kontakt:

Post Postao/la Suarez46 » 21 feb 2013, 23:15

Falilo nam je malo, sekunda . Borili smo se ko nikad nije dalo neki plod , ali mogu biti ponosan na svoj Liverpool

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 21 feb 2013, 23:15

Zašto bi Suarez uopšte otišao iz kluba u kojem je ikona a i djeluje poprilično lojalan, to što je takav kakav je, nije ni bitno, a od boljih timova bi možda dobro došao Bayernu il' Barceloni, mislim dobro bi došao igrom svakoj ekipi, nego od ekipa kojima je potreban napadač..

Jeste ispali iz svih utrka za trofejima il' ima neki kup? nisam siguran...
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 21 feb 2013, 23:16

mn88 je napisao/la:
SGLS je napisao/la:Da je neko drugi ****.lo bi se sve, ali Carra je to :D
Odlična partija ovo mi pada kao pobijeda kad vidim da se igrači bore i daju 100% od sebe, od prvog do zadnjeg samo riječi hvale bravo dečki, jednostavno nam je snage falilo u završnici jer su igrači stvarno svi dali 100% od sebe i jednostavno pukli su na kraju, ali ne možemo im zamijeriti :D
Suleta majstora, ali samo ako ste vidjeli proslavu 2 gola :o pa čovjek zamalo oksplodiro od veselja :D
pa i jest pobjeda :D
Mislio sam pobijeda kao "prolaz" :D
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 21 feb 2013, 23:17

Sve je bilo dobro osim silnog dodavanje oko našeg gola kao da je zakonom zabranjeno da se lopta ne smije nekad ispucati ,samo sam čekao kad će Zenit zabiti i II :roll: .

Doodle

Post Postao/la Doodle » 21 feb 2013, 23:20

xGGMU je napisao/la:Zašto bi Suarez uopšte otišao iz kluba u kojem je ikona a i djeluje poprilično lojalan, to što je takav kakav je, nije ni bitno, a od boljih timova bi možda dobro došao Bayernu il' Barceloni, mislim dobro bi došao igrom svakoj ekipi, nego od ekipa kojima je potreban napadač..

Ispali iz svih utrka. :oops:
Naravno da nece Suarez nigdje ici,produzio ljetos ugovor,trazio nakon toga jos jednom da produzi ugovor(ma kako god to cudno bilo),non-stop govori da mu je san bio igrati za ovakav klub,ne ide on nigdje jos dugo,dugo godina.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 21 feb 2013, 23:22

Zodiac je napisao/la:Sve je bilo dobro osim silnog dodavanje oko našeg gola kao da je zakonom zabranjeno da se lopta ne smije nekad ispucati ,samo sam čekao kad će Zenit zabiti i II :roll: .

Upravo..ne znam sto im ono treba :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 21 feb 2013, 23:24

Jedva se zavrsio prelazni rok a mi vec poceli da selimo igrace iz kluba i dovodimo nove ... Svi koji imaju ambicije mimo Liverpoola ili ih privlaci nesto drugo imaju otvorena vrata, pa makar to bio Suarez, prezivio je LFC i mnogo gore stvari i teze trenutke tako da ... ;)

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 21 feb 2013, 23:24

Kad vidim da su Plzen, Levante, (možda Steaua) i sl. ekipe prošle a Liverpool nije :roll: :shock:
Stvarno smo pehovi i pored toga što smo unazad nekoliko godina inače loš kolektiv. Nije išlo jbg. vidio sam kad se ušlo u zadnjih 10 min. susreta da više nemaju snage, osim Gerrarda na sredi nije bilo pravog igrača da povuče neku loptu (tu je Rodgers pogriješio izbacivanjem i Allena i Hendersona - Shelvey je samo trebao ući umjesto Downinga kasnije).

Assaidi pokazao da ako se malo trzne i ustabili (mislim na njegovu fizicku i mentalnu spremu) može biti itekako važan igrač. Unio je svježinu koja je falila na krilu i nekoliko puta po ćevape poslao igrače Zenita.
Suarez, šta reći, veliki majstor kojemu ne ide na čast ono gaženje igrača Zenita. Sa ljudske strane mu je velika mana što ne bira sredstva da bi došao do cilja.

Carri je sigurno najteže, al' jbg. i najvećima se događa. Šteta što je takvom greškom završio svoju evropsku karijeru.

I za kraj, samo ću reći. Žao mi je LEGENDO :cry:
http://lfcts.tumblr.com/image/43671449612
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Motimox
Kontakt:

Post Postao/la Motimox » 21 feb 2013, 23:26

Svaka cast momcima, dali su sve od sebe. nije mala stvar zenit drzati 70min u njihovom sesnaestercu. pa oni nisu pola presli kako treba vise od sedamdeset minuta i sasvim ocekivano nismo imali snage za taj zavrsni pritisak. veceras su momci odigrali sjajno al eto taj jedan kiks nas je kostao prolaska inace ova ekipa zenita nebi dala gol da se igralo jos tri dana.

ima li goreg pravila od ovog gola u gostima? za mene je to najveca glupost sto postoji. ako su ukinuli zlatni gol onda je trebalo ukinuti i to glupo pravilo gola u gostima. za mene je potpuno nepravedno da jedna ekipa mora dati dva gola vise samo zato sto su ovi zabili u gostima. kuci ne primis gol i onda u gostima bunkerises i sasvim slucajno iz jedne jedine prilike zabijes gol i onda protivnik mora dati dva.
"Liverpool je veći od svakog pojedinca i uvijek će tako biti"

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 21 feb 2013, 23:28

Koja smo mi tuga od kluba, sve bi ko nešto, ali nam to nešto ne ide već duže vrijeme. Najviše mi je žao jer će se Carra i Gerrard oprostiti bez trofeja PL. Glavu gore, napredak se vidi.

IN BRENDAN WE TRUST !!
Nad nama nebo ima da gori!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 21 feb 2013, 23:30

Jamie Carragher (150) has played more than twice the European games Everton (71) have played in their club history. :mrgreen:

slika
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 21 feb 2013, 23:31

BeyKopites je napisao/la:
I za kraj, samo ću reći. Žao mi je LEGENDO :cry:
http://lfcts.tumblr.com/image/43671449612

Koliko samo emocija nosi ova slika...Kad samo skontas kako mu godine prolaze, a trofeji sve dalje...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 21 feb 2013, 23:32

Doodle je napisao/la:
xGGMU je napisao/la:Zašto bi Suarez uopšte otišao iz kluba u kojem je ikona a i djeluje poprilično lojalan, to što je takav kakav je, nije ni bitno, a od boljih timova bi možda dobro došao Bayernu il' Barceloni, mislim dobro bi došao igrom svakoj ekipi, nego od ekipa kojima je potreban napadač..

Naravno da nece Suarez nigdje ici,produzio ljetos ugovor,trazio nakon toga jos jednom da produzi ugovor(ma kako god to cudno bilo),non-stop govori da mu je san bio igrati za ovakav klub,ne ide on nigdje jos dugo,dugo godina.
Da, zbog toga i pišem da je lojalan, čitao sam neke od tih stvari. Iako je "cunt" jedan od najvećih u fudbalu, svakako je da je odličan igrač. Zbog ovakvih i sličnih stvari je cunt:
[youtube][/youtube]
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 feb 2013, 23:34

Ne bih se iznenadio da Suarez ode na ljeto, ako ode treba ga razumjeti.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

mn88
Kontakt:

Post Postao/la mn88 » 21 feb 2013, 23:35

xGGMU je napisao/la:
Doodle je napisao/la:

Da, zbog toga i pišem da je lojalan, čitao sam neke od tih stvari. Iako je "cunt" jedan od najvećih u fudbalu, svakako je da je odličan igrač. Zbog ovakvih i sličnih stvari je cunt:
[youtube][/youtube]
**** to ,nije ga mogo preskocit
YNWA

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 21 feb 2013, 23:37

xGGMU je napisao/la:
Doodle je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Haj Bogati ne cjepidlaci, imali ste i i vi ovakvih bisera kao sto je on, a o izvlakusama u zadnjim minutama da i ne govorim. Svakome njegova nafaka. Da je fudbal svijet postenjacina pa hajd, ali, hiljade drugih se valja jos gore nego on i ponasa se jos gore nego on, pa nikome nista. Jednostavno, svako se bori na svoj nacin, neko dobije, neko gubi, neko pogodi, neko promasi, neko pruzi jezik, neko suti, ali tako je kako je...
Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 21 feb 2013, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.