Ovi zakoni je unistili kao sto su u mnogim drzava,kao sto ce biti i u njemackoj jos maloDevil je napisao/la:Pukla je Italija totalno sto se tice navijanja,ni izbliza to nije kao pre,tako da ulazak ove dve grupe nista nece promeniti znacajno.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ovi zakoni je unistili kao sto su u mnogim drzava,kao sto ce biti i u njemackoj jos maloDevil je napisao/la:Pukla je Italija totalno sto se tice navijanja,ni izbliza to nije kao pre,tako da ulazak ove dve grupe nista nece promeniti znacajno.
[youtube][/youtube]Buu je napisao/la:Ima li slika sa Hertha - Union Berlin ?
Nisam baš siguran da sam razumio ovaj dioGorki je napisao/la: General Franko - Real Madrid: Smatra se da je fašistički vođa Španije toliko prisvojio tim iz Madrida, da su ih jedno vrijeme zvali "Frankov tim ljubimaca". Ustvari, on je navijao za Atletico Madrid, inače vojni klub.
efedroni je napisao/la:moze li neko staviti Kolnove navijace sinoc protiv St. Pauli-ja
Franco je navijao za Atletico Madrid ili kako se tada zvao Athletic Aviacion de Madrid,ali kada je upoznao Santiago Bernabeua on ga je nagovorio da pocne podupirati Real.DonPippo9 je napisao/la:Nisam baš siguran da sam razumio ovaj dioGorki je napisao/la: General Franko - Real Madrid: Smatra se da je fašistički vođa Španije toliko prisvojio tim iz Madrida, da su ih jedno vrijeme zvali "Frankov tim ljubimaca". Ustvari, on je navijao za Atletico Madrid, inače vojni klub.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 15 gostiju.