Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Kcerku je izgubio 2006, ako sam dobro procitao. Kako god okrenes velika tragedija 
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
[youtube][/youtube]Željoman je napisao/la:kad je sjeo na precku na grbaviciedo_malesak je napisao/la:kad se samo sjetim piplice..taj lik je branio nemoguce a primao golove koje bi i ja odbranio..ali bar je zabavljao publiku..vjeso se po preckama..penjao po golovima itd.kenoo je napisao/la:ko ce na gol stati: piplica ili guso,pitanje je sada..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ili bacio kontru bolicu rukom lopta pala iza njihovog sesnesterca
pogledajte giganta
evo jos nesto
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- TheManiacs
- Kontakt:
jocker123 je napisao/la:evo jos nesto
[youtube][/youtube]
Hahaha
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Joj Piplica je legenda!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Principatus
- Kontakt:
Kod Bwin je kvota na nas u Portugalu bila prvo kod 9,5 pa na 8 pa je sada na 7, kada je vjest sa Ronaldom postala zvanicna. 100 Euro na nas uplaceni pa da vidimo. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ono kad mu se odbila od glavu gledo sam 100 puta ali nikad nisam uspio da skontam sta je on htio da uradi. Gleda u loptu kako mu ide u glavu .......
Cristina definitivno ne igra,bas mi je zao

------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
Barem ce ustedit par suza
:D
jocker123 je napisao/la:evo jos nesto
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 11 nov 2009, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
cole-ch je napisao/la:jocker123 je napisao/la:evo jos nesto
[youtube][/youtube]
Ala sam se ismijao. Naslov, video, komentari, ma sve je za 10ku.
Vi Piplicu zaebavate.
A sad nam ostala dvojica Pipli
Bit ce nam Piplica
u subotu.
A sad nam ostala dvojica Pipli
Bit ce nam Piplica
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mene najvise strah sudije, ponovo Englez. Koji je unistio Man.City u Septembru ove godine, kada je produzio tekmu 7minuta, pa Man Utd zabio gol za 4:3.
Sudija je Martin Atkinson
!
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
šta li mu dođe Rowan Atkinson ilitiga Mr BeanKONGO je napisao/la:Mene najvise strah sudije, ponovo Englez. Koji je unistio Man.City u Septembru ove godine, kada je produzio tekmu 7minuta, pa Man Utd zabio gol za 4:3.
Sudija je Martin Atkinson!
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Otkud to da je nastup Hasagic upitan?
Koliko ja znam on nije povrijeden niti je van forme. Begovic i Supic nisu dovoljno zreli i iskusni da bi brani u utakmici ove vaznosti.
- TheManiacs
- Kontakt:
KONGO je napisao/la:Mene najvise strah sudije, ponovo Englez. Koji je unistio Man.City u Septembru ove godine, kada je produzio tekmu 7minuta, pa Man Utd zabio gol za 4:3.
Daj boze da nas ne unisti
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Atkinson je dobar prijatelj Siniše Zrnića (drot/sudija) , i uvjeravao ga je da će suditi nepristrasno! Tako piše u novom broju Sport Centra!TheManiacs je napisao/la:KONGO je napisao/la:Mene najvise strah sudije, ponovo Englez. Koji je unistio Man.City u Septembru ove godine, kada je produzio tekmu 7minuta, pa Man Utd zabio gol za 4:3.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Keroz ga je prošle godine nazvao luđakom.kada je Man Unt igrao čini mi se sa Blackburnom.gdje je svirao ranije kraj utakmice.pa se možda osveti Kerozu ko Englezi Hrvatima.jebga znaš da oni sve pamte pa vrate.tanzla je napisao/la:Atkinson je dobar prijatelj Siniše Zrnića (drot/sudija) , i uvjeravao ga je da će suditi nepristrasno! Tako piše u novom broju Sport Centra!TheManiacs je napisao/la:KONGO je napisao/la:Mene najvise strah sudije, ponovo Englez. Koji je unistio Man.City u Septembru ove godine, kada je produzio tekmu 7minuta, pa Man Utd zabio gol za 4:3.
a može se isto voditi logikom da Engeza nije bilo na EP,pa zašto moraju onda biti Portugalci na SP-u.
a uz to i prijatelj našeg Zrne Rodila ga majka
helem nadam se da će mu Keroz opet psovati poslije tekme.jer bi to onda značilo da je BiH ostvarila povoljan rezultat
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- TheManiacs
- Kontakt:
Atkinson je dobar prijatelj Siniše Zrnića (drot/sudija) , i uvjeravao ga je da će suditi nepristrasno! Tako piše u novom broju Sport Centra![/quote]
Keroz ga je prošle godine nazvao luđakom.kada je Man Unt igrao čini mi se sa Blackburnom.gdje je svirao ranije kraj utakmice.pa se možda osveti Kerozu ko Englezi Hrvatima.jebga znaš da oni sve pamte pa vrate.
a može se isto voditi logikom da Engeza nije bilo na EP,pa zašto moraju onda biti Portugalci na SP-u.
a uz to i prijatelj našeg Zrne Rodila ga majka
helem nadam se da će mu Keroz opet psovati poslije tekme.jer bi to onda značilo da je BiH ostvarila povoljan rezultat[/quote]
i ja se nadam
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
citaj malo tekstove koji se objavljuju na stranici sportsportTarik14 je napisao/la:Otkud to da je nastup Hasagic upitan?Koliko ja znam on nije povrijeden niti je van forme. Begovic i Supic nisu dovoljno zreli i iskusni da bi brani u utakmici ove vaznosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.